παρακαλώ περιμένετε...

Ελπίζοντας σε μια απάντηση...........

  • MaYaMaYa @ 06.11.2006 18:04
    o filos panopoulos einai lewn, dhladh to apenanti apo emas zwdiaki...oso gia ta alla...kane ypomonh, ti na pw?
  • diamandaki @ 09.11.2006 21:55
    Αγαπητή, diafanakrina. Είμαι τόσο "φρέσκο" μέλος σ΄αυτή την παρέα, που πιό φρέσκο δεν γίνεται (μόλις πριν από λίγη ώρα έκανα καταχώρηση στοιχείων). Από που να ξεκινήσω; από το γεγονός ότι είμαι γεννημένη 28/1/1966; Από το ότι οι σχέσεις μου, είναι όπως ακριβώς και οι δικές σου; ή από το γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι έζησα μια - όπως πολύ πετυχημένα ονομάζεις - "ολέθρια σχέση"; Φαίνεται, να έχουμε αρκετά κοινά. Ελπίζω, επικοινωνούμε.
    Καλή Τύχη!!!!
  • diamandaki @ 10.11.2006 19:51
    Κατ΄αρχάς να σε ευχαριστήσω, που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις στο σχόλιό μου. Όλα όσα γράφεις, είναι σαν να τα έχω γράψει εγώ. Και δεν σου κρύβω ότι, μου φαίνεται πολύ περίεργο, που κάποια άλλη γυναίκα ζει μια ζωή, παρόμοια με τη δική μου. Έτσι όπως τα λές, λοιπόν. Εκεί που "καλά κάθεσαι", εμφανίζεται κάποιος, σε παίρνει από το χέρι, στο κρατάει σφιχτά - μη τυχόν και του γλυστρήσει - και σε οδηγεί σε μέρη που είχες ξεχάσει ότι υπάρχουν. Νομίζεις, ότι ζεις σε παραμύθι. Του το λες δε - αν είσαι και αφελής, όπως εγώ - και κείνος σου λέει πως δεν είναι. Και μόλις το πιστέψεις και, ξεκολλήσεις από τις ανασφάλειές σου - "to good to be true" και τέτοια - εκείνος "φλασάρει" και... αποσύρεται, δίνοντάς σου μια δικαιολογία, εντελώς "ακαταλαβίστικη". Και μετά... το χάος. Αγωνίζομαι, εδώ και δύο μήνες, να "επανέλθω" αλλά... δεν τα καταφέρνω. Έχουν γυρίσει, τα πάνω, κάτω.
    Αυτά, για την δική μου "ολέθρια σχέση".
    Σε σένα εύχομαι - πραγματικά σου εύχομαι, σαν να εύχομαι στον εαυτό μου - η "μελλόντική" σου σχέση, να είναι "αυτό που πάντα περίμενες και, που σου αξίζει".
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!
  • diamandaki @ 24.11.2006 21:28
    Γειά σου φίλη diafanakrina! Πόσο χαίρομαι, που με θυμήθηκες. Τώρα εσύ, καταλαβαίνεις τι θα πει αυτό (κάποιος να σε θυμάται, να σε αναζητά...). Σε τι φάση είμαι; Την τελευταία βδομάδα, έκανα σημαντική προσπάθεια, να επικοινωνήσω με κάποιους ανθρώπους. Υπήρξε στιγμή, που ένοιωσα ότι έκανα "κατάθεση ψυχής". Αποτέλεσμα; Εξ αιτίας της ανασφάλειας που με δέρνει, δεν ξέρω αν αυτό που έδειξαν, είναι αληθές ή ψευδές. Και επειδή φοβάμαι ότι, μάλλον ισχύει το δεύτερο, ξαναμαζεύτηκα στο... καβούκι μου.
    Εύχομαι, στην επόμενη επικοινωνία μας, τα νέα και των δύο να είναι καλύτερα. Μέχρι τότε... Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα και, ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Υ.Γ.: Κρίμα, που δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επικοινωνήσουμε. Θα είχαμε να πούμε, πολλά...

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...