παρακαλώ περιμένετε...

Pros Gpano- Giati mono me tous Leontes asxoleiste???

  • fldown @ 22.05.2009 14:40
    zoumpourlou, ο Δίας στο ζώδιο σας (εκτός αν είστε γεννημένη την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου) πρέπει ήδη να έχει ξυπνήσει την διάθεση για αλλαγές, για καινούργιους στόχους, για να αλλάξετε ότι σας κρατάει δέσμια. Η επίδραση του Δία θα συνεχιστεί όλη τη χρονιά οπότε σε κάθε περίπτωση ευνοείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η ιδέα μιας δικής σας επιχείρησης είναι μια καλή προοπτική με την προϋπόθεση ότι έχετε ξεμπερδέψει από την επίδραση του Ποσειδώνα. Δυστυχώς χωρίς το χάρτη σας δεν μπορώ να επεισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες...
  • zoumpourlou @ 22.05.2009 17:55
    Ax euxaristw poli gia tin apantisi! H alitheia einai pws autin tin fasi tin pernaw kathe anoixi kai kathe fthinoporo, kathe xrono!
    Alitheia pws mporeitai na deite ton xarti mou? Mipws prepei na ton steilw kapws?
    euxaristw kai pali
  • fldown @ 22.05.2009 19:32
    Ο Δίας δεν είναι εποχικός. Δεν μας επηρεάζει κάθε φθινόπωρο ας πούμε ή κάθε καλοκαίρι. Αυτό στο οποίο αναφέρομαι είναι μια αληθινή διάθεση για δράση και μια αίσθηση ότι μπορώ εδώ και τώρα να καταφέρω τα πάντα, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς κολλήματα. Ο Δίας είναι υπερβολή και έπαρση. Σε επόμενο ποστ μπορείτε να καταχωρήσετε την ημερομηνία και ώρα γέννησης σας για να μπορεί κάποιος να φτιάξει το χάρτη σας.
    Καλό απόγευμα!
  • milele @ 23.05.2009 00:00
    Ο Δίας είναι υπερβολή και έπαρση
    ακριβως έτσι είναι έχω Δια στον 1ο και καταλαβαινω πολυ καλά τι σημαίνει αυτό...όλα τα κάνω στην υπερβολή και με μια έπαρση λες και δεν υπαρχει τιποτε που να με σταματαει...και επειδη ειναι σε συνοδο με τον ποσει δεν μπορω ή δεν θέλω να δω τα λάθη μου τις υπερβολές μου όλα ειναι φρου φρου κι αρωματα .
    Δεν βλεπω την πραγματικότητα.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...