παρακαλώ περιμένετε...

"Ονειροπολος"

  • peri08 @ 21.05.2009 11:50
    πολύ όμορφο!!!!
  • rainbowgirl @ 21.05.2009 11:54
    versi, ο,τι και να πω ειναι λιγο...ταυτιζομαι με ο,τι διαβασα, εκτος απο τη φραση "να μετανιωνεις παντα", γιατι μου ακουγεται αρκετα ενοχικο αυτο.προτιμω το "δεν μετανιωνω ποτε για κατι που εκανα, γιατι ουτως ή αλλως εχει ήδη συντελεστει και δεν διορθωνεται".

    μια ακομα ενσταση, στο "να ακους την καρδια σου", αρκεί βέβαια η καρδιά σου να μιλάει ανεπηρέαστη από πρέπει και μη που σου έχουν "φορέσει" άλλοι, φροντίζοντας κ αποφασίζοντας πριν από σένα για σένα-για το καλό σου πάντα!

    κατα τα άλλα, υποκλίνομαι στην οξυδερκεια κ τη φιλοσοφικη θεώρηση της ζωής που εκφράζει ο Π. Γιαννουλάκης (ποιός είναι και τί είναι αυτός ο κύριος με την τόσο κατασταλαγμένη άποψη.

    άλλωστε, ειμαι κι εγω Υδρο με Καρκίνο - ισως τελικα να είναι ...μόδα
  • vAIRsiFIRE @ 21.05.2009 14:11
    Ρειν.. μαλλον αναφερεται στο οτι μαθαινουμε απο τα λαθη μας... αλλα εχεις το δικαιωμα της ενστασης..

    "... Να μην αφηνεις την καρδια σου να κρινει. Το μυαλο σου ειναι αυτο που πρεπει να κρινει. Η καρδια συμβουλευει το μυαλο και οχι το μυαλο την καρδια.."

    Ο Π. Γιαννουλακης ειναι δημιουργος, εκδοτης και διευθυντης του περιοδικου strange, εμπνευστης και εκδοτης του Μυστικη Ελλαδα, δημιουργος των εκδοσεων Αγνωστο και Terra Nova.. και φυσικα συγγραφεας..

    Υδρο με καρκ περαστικα μας..

    Στελ σε ευχαριστω για την αφιερωση του πιο λατρευτου μου κομματιου..

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...