παρακαλώ περιμένετε...

Προμηνύματα ερώτηση πρός κύριο Πανόπουλο

  • Silmarwen @ 08.04.2009 19:51
    Να προσθέσω μια ερώτηση;

    Ο χρόνος μόνο προς τα πίσω μπορεί να πάει για το κρανίο μας (αναμνήσεις);
    Μπροστά δεν πάει (πρόβλεψη);

    Κι αν όχι γιατί όχι;
    Μόνο γιατί η αλλαγή πράξης/πορείας/επιλογής μας έστω και στο ελάχιστο αλλάζει τελείως το πλάνο του μέλλοντος;

    Δεν ξέρω, ρωτώ.
  • lahmacun @ 08.04.2009 19:56
    μου συμβαινει το ιδιο κατια πολυ συχνα - εχω παρατηρησει πως εχει εμπλοκη ο κυβερνητης του 12 μου με τη σεληνη .. θεωρω πως αυτο δεν μπορει να γενικευτει ομως και πρεπει να συντρεχουν και αλλοι λογοι στο γενεθλιο χαρτη ..
    Η σχεση που εχουν οι ανθρωποι με τα ονειρα δεν ειναι ιδια - το κλειδι ειναι καπου στον 12 νομιζω.
  • ETOIL @ 08.04.2009 20:05
    Aστρολογικα δεν εχω ψαξει αν υπαρχει εξηγηση, ομως πολλα ονειρα εχουν βγει δεν ηταν παντα ευνοικο αυτο που ελεγαν. Μετα τοσα χρονια πιστευω οτι ειναι σαν διαισθηση η εκτη αισθηση αυτα τα ονειρα.
  • katia83 @ 08.04.2009 20:39
    τι σημαίνει εμπλοκή ο 12ος με σελήνη?βλέπεις είμαι και άχετη...
  • katia83 @ 08.04.2009 20:42
    etoil δεν ξέρω αν είναι διαίσθηση η κάποια εγκεφαλική λειτουργία (δυσλειτουργία) σύμπτωση πάλι δύσκολο να ναι δεδομένου του ότι κάποια πράγματα δεν εξηγούνται.
  • AviSoS @ 08.04.2009 23:23
    Parakalw kai egw opoion exei mia astrologiki apopsi/ eksigisi as mas tin parathesi. Me kinigaei xronia auto to thema, teleutaia eidika se megalitero , akrivestero kai sixnotero vathmo..opote opiadipote apopsi einai euprosdekti..Euxaristw.
  • lahmacun @ 09.04.2009 01:19
    Κοριτσια προσοχη οτι θα πω παρακατω δεν μπορει να γενικευτει και δεν το εχω διαβασει πουθενα και δεν απτεται της αστρολογιας - ειναι απλα μια προσωπικη παρατηρηση που τη μοιραζομαι μαζι σας ΟΚ - μην εχουμε ντραβαλα ..

    Λοιπον επειδη εχω συχνα πολυ εντονα ονειρα απο αυτα που δεν τελειωνουν ακριβως μεσα στη μερα και καμια φορα εχω προβλημα να ξεχωρισω το ονειρο απο την πραγματικοτητα και οκ εχω και απο το αλλο τα λεγομενα "προφητικα" αν και σιχαινομαι τη λεξη .. παρατηρησα το εξης .. τους τελευταιους 6 μηνες οτι οταν η διελαυνουσα σεληνη κανει οψεις με τον κυβερνητη του 12 μου και οταν λεω οψεις δεν εννοω τριγωνα και εξαγωνα τις λοιπες το φαινομενο γινεται πολυ πιο εντονο ..

    ΑΛΛΑ ενας ανθρωπος και 6 μηνες ειδικα οταν αυτος ο ανθρωπος ειναι με ποσειδωνα πανω στο κεφαλι κατω απο την πορτα και μεσα στο σπιτι που ειναι ο φυσικος κυβερνητης του 12 δεν μπορει να μας πει τιποτα γενικο ..


    τα ονειρα ειναι πεδιο του 12 και του ποσειδωνα - ... ( εχω πετυχει και συνδεσεις με τον 8 - ελεγχεται ..)


    Ο 12 ειναι ο οικος του συλλογικου ασυνειδητου - και του ατομικου θα ελεγα εγω - τα ονειρα μας γνωστο απο τη ψυχολογια ειναι η επαφη με το ασυνειδητο μας ..
    ειχα διαβασει ενα βιβλιο καποτε παλια μιας γαλλιδας ψυχολογου - που δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα της , αμα θυμασαι ονειρα ξεχνας ονοματα -η οποια ελεγε πως τα "προφητικα" ονειρα ειναι ολη η πληροφορια που εχουμε απο την πραγματικοτητα αλλα δεν μπορουμε να επεξεργαστουμε λογικα - δεν ειναι μεταφυσικη ιδιοτητα ουτε κατι πως να το πω μαγικο ..
    συλλεγουμε απειρες πληροφοριες δεν ειμαστε σε θεση να τις επεξεργαστουεμε λογικα αλλα τις εχουμε μαζεψει .. ετσι κατι που γινεται το γνωριζουμε ηδη και το σχηματιζουμε στον υπνο μας ..
    καπως ετσι,
    μου ειχε αρεσει αυτη η εξηγηση φανταζομαι και ο γιουνγκ κατι αντιστοιχο ισως να λεει ..

    τελικα μην το κανουμε θεμα αυτο προσπαθω να πω ..
  • katia83 @ 09.04.2009 01:59
    lah ούτε εμένα μου αρέσει να το αναλύω το συγκεκριμένο θέμα με κάλυψε η απάντηση σου και ίσως κάποια πράγματα δεν χρειάζονται "ψάξιμο"τελικά...καληνύχτα

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...