παρακαλώ περιμένετε...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ VS ΕΡΩΤΙΚΑ

  • KELLY79 @ 25.03.2009 19:16
    ydroxoaki 79 , κοιτάζω το χάρτη σου.. ο δίας είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και τη σελήνη σου, δε φαντάζομαι ότι δεν έχεις κατακτήσεις.. ούτε οτι σου λείπει αισιοδοξία και συναίσθημα.. ένα σημείο στο χάρτη σου όμως που δείχνει αυτό που ακριβώς περιγράφεις είναι το τεράγωνο του άρη από τον έβδομο οίκο σου με τον ουρανό από τον τέταρτο οίκο σου, ενώ ο ουρανός ταυτόχρονα κυβερνά τον έβδομο οίκο, οίκο των σχέσεών σου. Σε αυτό το ξαφνικά τελειώνει , πιστεύω συμβάλεις κι εσυ, με ίσως πιο προκλητική συμπεριφορά από ό,τι οι αλλοι θεωρούν καθιερωμένο και αναμενόμενο? με μία συναισθηματική ανησυχία (ουρανός στον τέταρτο οίκο) και μία αίσθηση συναισθηματικης "απληστίας"? (δίας σε σύνοδο με σελήνη), μήπως και ο ποσειδώνας στον πέπτο οίκο σου σε προσανατολίζει να παίρνεις τα μηνύματα που θέλεις να παίρνεις από τις ερωτικές καταστάσεις? όπως και να χει, οι σχέσεις είναι σημαντικές για σένα (Ήλιος στον έβδομο οίκο).
    Επίσης και ο Ήλιος σου , πάλι από τον έβδομο οίκο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανο. Και πάλι υπάρχει αυτό το στοιχείο του απρόβλεπτου, του ξαφνικού και μάλλον και στο είδος του αρσενικού που εσύ αναζητάς. Αυτό διότι και ο ήλιος μας δίνει ενδείξεις για τις αρσενικές φιγούρες που ψάχνουμε,(δεχόμενος επιρροή Ουρανου και βρίσκεται και στο ζώδιο του Υδροχόου), και ο Ήλιος βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, οίκος που και πάλι δείχνει τις ποιότητες που ψάχνουμε στον "άλλο" . Επιπλέον, η ενέργεια του τετραγώνου Ήλιου Ουρανού τελικά εκδηλώνεται στους άξονες 1-7 (Ωροσκόπος Λέων- Ήλιος, 7ος οίκος Υδροχόος- Ουρανός) άρα σχεσεις..
    ps .. τετράγωνα θέλουν λίγη προσπαθεια
  • ydroxoaki79 @ 25.03.2009 19:33
    KELLY79, αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.΄Θέλω όμως να ρωτήσω τί εννοείς "Σε αυτό το ξαφνικά τελειώνει , πιστεύω συμβάλεις κι εσυ, με ίσως πιο προκλητική συμπεριφορά από ό,τι οι αλλοι θεωρούν καθιερωμένο και αναμενόμενο? με μία συναισθηματική ανησυχία (ουρανός στον τέταρτο οίκο) και μία αίσθηση συναισθηματικης "απληστίας"? (δίας σε σύνοδο με σελήνη),". Η αλήθεια είναι ίσως τρομάζω τους άλλους με την ένταση των συναισθημάτων μου, αλλά έτσι είμαι.Νιώθω έντονα και θέλω να το δείχνω, ανεξάρτητα αν αυτό συμβαίνει νωρίς.
  • KELLY79 @ 25.03.2009 20:20
    ??? οκ dear ydro?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...