παρακαλώ περιμένετε...

Etoimazo taxidi makrino…to go or not to go?

  • gpano @ 16.03.2009 13:24
    James, ο Δίας συμβολίζει τα μεγάλα ταξίδια, τη διαφορετικότητα, την ανάγκη της επέκτασης και εμπλουτισμού των ιδεών μας, των πιστεύω μας, των αντιλήψεων μας και πάνω από όλα συμβολίζει το Νόημα που δίνουμε στη ζωή μας-τι είναι δηλαδή αυτό που μας σηκώνει κάθε πρωί από το κρεβάτι μας για να το κυνηγήσουμε... Με πολλούς πλανήτες στον Υδροχόο και γενικότερα με πλανήτες σε ζώδια του αέρα ο άνεμος είναι εξαιρετικά ούριος για το ταξίδι σας. Ταυτόχρονα ο Δίας θα αρχίσει μέσα στον Απρίλιο τη διέλευσή του στον άξονα 4ου/10ου που επηρεάζει θετικά καριέρα/σπίτι-οικογένεια οπότε πρέπει να λάβετε υπόψη ότι σε αυτό το μήνα ίσως υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες...(Μήπως να ξεκινήσετε το ταξίδι τον Μάιο?).. Στα τέλη Οκτωβρίου που ο Κρόνος περνάει στον Ζυγό και θα έχετε επιστροφή Κρόνου (ο Κρόνος σας είναι στο Ζυγό) θα μπείτε σε μια περίοδο που θα δοκιμαστούν τα θεμέλια που έχετε βάλλει τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα- ό,τι έχει γερές βάσεις θα δώσει καρπούς και ό,τι δεν έχει μέλλον θα καταπέσει. Με αυτό θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή που τα πράγματα είναι ευνοικά σκεφθείτε κάθε απόφασή σας και όλες τις ευκαιρίες διπλά γιατί καθορίζουν την ποιότητα του μέλλοντός σας.

    * προσοχή: Με τον Ποσειδώνα (αυταπάτη/ ψευδαισθήσεις/έμπνευση/θυσία/ απογοήτευση) στις 25ο 6' να επηρεαζει ήδη τον ωροσκόπο σας στον Ταύρο στις 26ο 30΄με δύσκολη όψη (τετραγώνου) προσέξτε πάρα, μα πάρα πολύ τις επαγγελματικές σας δοσοληψίες- τι σας τάζουν, το μέλλον που έχετε στις δουλειές που σας προτείνουν, τη φερεγγυότητα αυτών που σας προτείνουν, και την φερεγγυότητα των ανθρώπων που σας προτείνουν) κι αυτούς (στις προσωπικές σας σχέσεις) που θέλουν να σας βγάλουν από τις ράγες που έχετε επιλέξει για αμφίβολης ποιότητας και αποτελέσματος περιπέτειες...Επειδή ο Ποσειδώνας διαλύει το εγώ, το ξέρετε ήδη αφού έχει περάσει ήδη απο τον Άρη στον Υδροχόο, συνήθως δεν υπερασπιζόμαστε και δεν διεκδικούμε αυτά που επιθυμούμε με αποτέλεσμα να μετανιώνουμε αργότερα για τις επιλογές μας- μην πέσετε σε αυτή τη παγίδα...

    Τύχη υπάρχει όπως και ανοίγματα για νέα πράγματα. Φροντίστε μόνο ώστε η αισιοδοξία και οι ευκαιρίες να βρίσκονται στη γη.
  • james81 @ 17.03.2009 13:34
    GP efxaristo poly gia tin apadisi! Afton ton krono ton fovame pali (den gnorizo polla sxetika alla einai sigouro oti exei kanei merika perasmata ta teleftea 5-6 xronia kai sarone kathe fora...).

    Pros to paron I have to keep on moving alla tha prospathiso na einai realistika kai na min fygo gia to taxidi kavala sto synefaki mou...

    Kali synexeia!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...