παρακαλώ περιμένετε...

0 5ος οικος

  • iris08 @ 20.02.2009 00:16
    Καλησπέρα de67pa,
    Στον 5ο οίκο έχουμε τα φλερτ, την τύχη, τα τυχερά παιχνίδια, τα παιδιά , τις απολαύσεις, τις ερωτικές υποθέσεις γενικότερα. Τα κοσμηματοπωλεία ( λόγω αντιστοιχίας 5ος οίκος= 5ο ζώδιο που είναι ο Λέοντας). Τα στοιχήματα , ο τζόγος, Είναι γενικά ένας οίκος που είναι άρρητα συνδεδεμένος με τις απολαύσεις ( όχι τόσο τις ερωτικές). Δείχνει τον τρόπο ερωτικής προσέγγισης.
    Ο Ουρανός στον 5ο οίκο δείχνει ξαφνικά και αναπάντεχα συμβάντα και παρόλο που είναι πιθανά τα κέρδη από θέματα που σχετίζονται με τις ανακαλύψεις της τεχνολογίας σε σχέση με τα οδικά μέσα (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέττες κ.λ.π.), μεγάλη προσοχή πολύ σε κερδοσκοπικά ζητήματα. Ίσως συμβούν μερικές παράξενες εμπειρίες μέσω του αντίθετου φύλου. Τα παιδιά πιθανόν να είναι ιδιότροπα και να προκαλέσουν αγωνίες και γενικά πολλές αναστατώσεις θα συμβούν στη ζωή σας, εξαιτίας της επιρροής του Ουρανού. Είναι επίσης ένδειξη πρωτότυπης σκέψης, και μιας μαγνητικής επιρροής πάνω στους αλλόυς όσον αφορά ερωτικά θέματα. Ειδικότερα για τον έρωτα δείχνει σχέσεις αγάπης που αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν ξαφνικά. Ακόμα είναι πιθανή η σύναψη ιδιόρρυθμων σχέσεων και οι ερωτικοί συντρόφοι κάποιες φορές ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις ακόμα και σε διαφορετικά έθνη, γενικά σε όσα άτομα ο Ουρανός κατοικεί στο 5ο σπίτι θέλουν βιώνουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Οι σχέσεις τους διακατέχονται από ένα αίσθημα ελευθερίας, και δεν ανέχονται τις σκηνές ζηλοτυπιάς.
    Τέλος, πολλές φορές τα άτομα που έχουν τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο, φέρονται πολύ απότομα στο ταίρι τους και μιλούν άσχημα. Δεν κρατούν κακία και ξεχνούν εύκολα τους καβγάδες, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα, ίσως το ταίρι τους.

    Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα όσα είπαμε επιγραμματικά και να θυμομαστε ότι "ο σοφος κυβέρνα τα άστρα και όχι τα άστρα αυτόν"
  • avirgo35 @ 20.02.2009 09:24
    Πολυ ωραια iris08 ,αυτα ταιριαζουν και σε μενα που εχω τον ουρανο στον 7ο οικο,ιδιως οι τασεις φυγης!!Γιατι?Στον 5ο εχω την αφροδιτη.Ειμαι καινουργια σ'αυτα και προσπαθω να καταλαβω.Εχω κολλησει για την ακριβεια,γι'αυτο και διαβαζω τα παντα.Παρθενος ειμαι, συγνωμη που μπηκα στα μερη σας υδροχοοι!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...