παρακαλώ περιμένετε...

Μνημειώδης φράση Υδροχόου...

  • flamescreen73 @ 19.01.2009 21:16
    Χαχα! Ωραιο. Να ενσαρκωθεις στην κορη που θα κανω και να μου το πεις αυτοπροσωπως(μην το παρουμε κυριολεκτικα γιατι δεν κολαει)!!!
  • lahmacun @ 19.01.2009 21:23
    χα χα χα σιλμα .. εισαι φοβερη ...

    και δεν μας τα λες καλα σκορπινα .. τι κανεις εσυ να σουρτουκευεις συνεχεια μονη σου
    και το αλλο .. πως ειναι ενας τοσο σκορπιος οσο εσυ να εισαι .. με ενα τοσο υδροχοο οσο αυτος ?

    τι εχεις κανει τη ζηλεια σου ?
  • gb488 @ 19.01.2009 22:18
    αααααχχχχ...αυτοί οι Αιγόκεροι γονείς...τα ίδια και τα ίδια μια ζωή...
  • paulamcandrew @ 19.01.2009 22:32
    simply the best...telios!!!! makari oloi oi antres na htan etsi !!
  • Silmarwen @ 19.01.2009 23:58
    Λαχματζούνι, θα μπορούσα να σου πώ πως...

    ...είναι που ο Δίας του κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο μου στις 5 μοίρες του Σκορπιού (σε δικό μου πρώτο και δικό του ενδέκατο οίκο).

    ...είναι η απόλυτη σύνοδος Αφροδίτης μου και Πλούτωνά μου με τον Πλούτωνά του ανάμεσα Παρθένο και Ζυγό (σε δικό μου ενδέκατο και δικό του ...όγδοο).

    ...ή και η αντίθεση του ως άνω με τον Άρη του στις 6 του Κριού.

    Αλλά σίγουρα ο Άρης στον Κριό βοήθησε πάαααααααρα πολύ να κολλήσει με αυτό το Ουράνιο πλάσμα μία Σκορπίνα.....

    (είμαστε από εκείνα τα ζευγάρια που δεν είναι παντού μαζί, έχουν φίλους και των δύο φύλων, δεν βγαίνουν μόνο με άλλα ζευγάρια καταδικάζοντας τους single φίλους τους στο πυρ το εξώτερον, κάνουν και οι δύο όλες τις δουλειές του σπιτιού, σιχαίνονται τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, από το χέρι κρατιούνται μόνο για να τρέξουν στις διαδηλώσεις...κι όλα αυτά άνευ προηγουμένης συνεννοήσεως και κανονοθέσεως...έτσι μας βγήκε...η δε ζήλεια μου πήγε περίπατο όταν συνειδητοποίησα ότι πετάει αναφυλακτικό σοκ από το ψέμα, κι ότι λέει αλήθεια ακόμα κι όταν μόνο να χάσει κάτι έχει...)
  • lahmacun @ 20.01.2009 00:05
    σιλμα τον ζηλευω που σε βρηκε χα χα για τα του πλουτωνα κλπ στον 8 κλπ ..


    σε διοριζω υπερασπιστη του υπεροχου αρη μας .. και των ουρανοπληκτων ολης της γης .. εισαι παραπανω απο απλως ικανη να γεύεσαι τα θετικα μας .. - αχ που εινα ο αστροπετ να τον τσακισει που χεις και μια γλωσσα ροδανι ..
  • Silmarwen @ 20.01.2009 00:15
    Από γλώσσα ροδάνι είπαμε: Ήλιος, Ερμής, Ποσειδώνας στον 1ο Οίκο! ο μόνος που με αφήνει speechless (βλ. "απόψε τρώμε στης Ιοκάστης") είναι ο εν λόγω Ουράνιος!
  • lahmacun @ 20.01.2009 00:22
    τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη ζωη ..
    μοιραιο ναι , τυχαιο οχι ..
  • Evangk @ 21.01.2009 02:35
    Φιλικη υδροχοικη συμβουλη:

    - κρατα "πισινη", το νου σου...
  • Silmarwen @ 21.01.2009 12:58
    Evangk, σε ευχαριστώ ειλικρινότατα πολύ ...μα "πισινή" δεν έχω κρατήσει ποτέ στη ζωή μου στον αισθηματικό τομέα.

    Εντελώς υποκειμενικά μιλώντας, επιθυμώ να είναι ο τομέας εκείνος όπου "μιλώ με τα ψηλά, τ' απάτητα βουνά". Δεν θέλω ασφάλεια, θέλω τα Όλα. Αδιαφορώ για τις όποιοες πιθανότητες, κι ό,τι κι αν δώσω είναι πάντα λίγο. Κι αν είναι να πέσω, ε, ας πέσω έχοντας ανέβει το Εβερεστ κι όχι την Αετομηλίτσα (...δεν ξέρω κι όλας άμα υπάρχει, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχει Αετομηλίτσα, δε μπορεί).

    Ο Έρωτας είναι το μόνο πεδίο (η ώρα του φυσικού θανάτου μας είναι το άλλο) όπου καλούμαστε αληθινά να ΖΗΣΟΥΜΕ, να δείξουμε το μέταλλό μας, και να αξιοποιήσουμε την Επίφυσή μας (την "αίθουσα του θρόνου", το βυθισμενο μαλακό κομμάτι της κεφαλής μας ως νεογνά ανάμεσα στα τεταρτημόρια κρανιακού οστού που πιά έχουνε κλείσει, τη μόνη "μονάδα" κατά Πυθαγόρα στα δυαδικά και τριαδικά συστήματα που αποτελούν το σώμα μας και το μόνο σημείο μας που άπτεται του Πέρα και του Αλλού).

    Είναι τόσο μεγαλύτερο από μένα όλο αυτό και τόσο απόλυτα θαυμάσιο, που δε μπορώ αν το ακρωηριάσω. Ακόμα κι αν το αντίτιμο είναι τα δικά μου τα κομμάτια. Θέλω τα Όλα.
  • boa @ 21.01.2009 13:02
    και πολύ καλά κάνεις silma, οτιδήποτε λιγότερο είναι συμβιβασμός και οι "πισινές" είναι για αυτούς που φοβούνται τη σκιά τους...
  • Silmarwen @ 21.01.2009 13:21
    Μπα, Boaκι, δε θα τό 'λεγα. Είναι απλά θέμα επιλογής - άλλου τύπου ερωτική ζωή είχε ο Μπαχ, άλλη ο Καζαντζάκης, και κανείς από τους δύο δεν μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που φοβήθηκε. Η επιλογή είναι σεβαστή, ιδίως όταν ο επιλέγων τιμά με τη ζωή του την επιλογή του.

    Π.χ., χεσμένη την έχω τη μονογαμία της Δυτικής κοινωνίας, που μας βρίσκει όλους το ξημέρωμα είτε στις γκαρσονιέρες είτε στα κωλάδικα, εξίσου χεσμένη έχω μία κοινωνία όπου είναι βία το να αστράψεις στον άλλον ξανάστροφη να του φύγουν τα σφραγίσματα αλλά δεν είναι βία να του πετάς μέσα στα μούτρα πράγματα όπως το "θυσιάστηκα για σένα" ή "κανείς δε σ' αγαπάει σαν εμένα"...η λίστα μου δεν έχει τελειωμό!

    Υ.Γ.: ...Αν σου ακούγομαι ανησυχητικά Υδροχόεια, είναι που η καθωσπρέπει μαμαδέξ Καρκινοσελήνη μου, ναι μεν ξεφουρνίζε brownies και καθαρίζει με Roli, αλλά έχει και δύο τετραγωνάρες με Άρη και Ουρανό (σε απόλυτη σύνοδο στο Ζυγό, στο 12ο Οίκο μου), ΝΑ!...μετά συγχωρήσεως...

  • boa @ 21.01.2009 13:32
    υδροχόα!

    μάλλον το ίδιο λέμε silma αλλά έχω και μια προβληματάρα στην επικοινωνία τελευταία... για να κρατας πισινή θα πρέπει να τρέμει το φιλοκάρδι σου για κάτι, άλλο για τον καθένα... από την άλλη το βουρ κι ότι θέλει ας γίνει ταιριάζει σε εκείνους που την ασφάλειά τους την έχουν ψιλογραμμένη... όσο για τη λίστα και τα δήθεν συμφωνούμε απόλυτα!
  • boa @ 21.01.2009 13:39

    silma (όχι για να πέσεις αλλά) ΥΠΑΡΧΕΙ Αετομηλίτσα!
  • Silmarwen @ 21.01.2009 13:42


    Υπάρχει καλύτερη Αετομηλίτσα, και τη θέλουμε!!!

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...