παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
E! εχω και τα γενεθλια μου σημερα και σας χρειαζομαι...

..για μερικες συμβουλες...

Απλα και γρηγορα πειτε μου..

1) σε λιγες ημερες εχουμε αναδρομο Ερμη, εγω πρεπει ομως να κανω επαγγελματικη συμφωνια-συμβολαιο και μετακομιση σε νεο χωρο, αναδρομος σημαινει καθυστερησεις, σταση για σκεψη και αυτοκριτικη κλπ, ή και να μην κανω νεα ξεκινηματα, δεν πρεπει να κινηθω τοτε , να βιαστω τωρα ή να το αφησω για μετα???

2) αν δειτε στον ωροσκοπο μου ΙΧΘΥΣ .....Πλούτωνα στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη ξανά και μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο δεκατετράχρονος κύκλος... που ξεκινησε το 94 και κλεινη τωρα... Αυτο συμπιπτει χρονικα τελεια με εμενα που ξεκινησα επαγγελματικα τοτε και τωρα διανυω δραματικες αλλαγες που τελειωνουν αλλαζοντας τα ολα..
Απο δω και περα τι συμβαινει στα επαγγελματικα μου βαση αυτης της αστρικης συναντησης???

3) ο Κρονος απο την Ανοιξη του 96 αλλα κυριως απο περισυ το καλοκαιρι ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ!
(επαγγελματικα)  Γκρεμισε, χαστουκισε, εχτισε, εδωσε θαρρος, εβαλε βασεις, εδωσε ευθυνη και ωριμοτητα, ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ομολογω αν και περασα πολλα....Ομως αφηνει πισω του μια εκκρεμοτητα κυριως σε νομικο επιπεδο, δικες κλπ..
Να ρωτησω λοιπον σε σχεση με τον Κρονο και τον χαρτη μου, τι βλεπετε ποτε φευγει και ποσο και πως τιμωρει-επηρεαζει αυτο το Κρονιο Νομικο Νεφος, το μελλον μου..

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδιά μου!

Κουραγιο στους εορταζοντες Παρθενους και χρονια μας Πολλα και ΚΑΛΑ!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...