παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δελτίο καιρού

Παρακαλώ λύστε μου αυτή μου την απορία: εγώ που έχω και Ήλιο&Άρη στην Παρθένο και Σελήνη στους Ιχθύες, τι θα με περιμένει? Η ανισσοροπία που με καραδοκεί είναι μέρος της ζωής μου με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστώ ?(αυτό προσπαθώ μιά ζωή, αλλά δεν ξέρω να θα πρέπει απλώς να κάτσω και να το απολαύσω)
Στον δικό μου πλανήτη όταν έχει καλό καιρό σκάει ο τζίτζικας και ότνα βρέχει γίνεται της Βιρμανίας (με τις γνωστές συνέπιες) -είναι φυσιολογικό? Να πάρω ομπρέλα και κουπί, μαγιό και κλιματιστικό? :(
Να μη ρωτήσω για το ερωτικοσυναισθηματικό καλύτερα ε?!
Κύριε Πανουσόπουλε, please help me!!!

Τι διάβασα στα αστρομαθήματα
Τα "καρμικά" ζώδια είναι η Παρθένος, ο Σκορπιός, και οι Ιχθύες- (όσοι δηλαδή έχουν σε αυτά τα ζώδια Ήλιο, Σελήνη ή κάποιο άλλο πλανήτη υπόκεινται εντονότερα στο νόμο του κάρμα).
"Συχνά φαίνεται ότι αυτοί που έχουν Παρθένο και Ιχθύες έντονα στους χάρτες τους (όχι απλά και μόνον τον Ήλιο τους) θα πρέπει να αντέξουν μεγαλύτερα βάρη από τους υπόλοιπους- και σε φυσικό επίπεδο αλλά και σε ευθύνες (Παρθένος) και συναισθηματικές θύελλες και σύγχυση (Ιχθύες). Αυτό συμβαίνει γιατί τα συγκεκριμένα ζώδια εκπροσωπούν κρίσιμες φάσεις της εξέλιξης, φάσεις ανάπτυξης και ωρίμανσης κατά τις οποίες το πρόσωπο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και τα αποτελέσματα της δράσης και της συμπεριφοράς του. 
Και τα δύο ζώδια συμβολίζουν τον εξαγνισμό σαν προετοιμασία για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης. Η Παρθένος σχετίζεται με τον εξαγνισμό του εγώ καi οι Ιχθύες σχετίζονται με τον εξαγνισμό των συναισθημάτων.....

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...