παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο νοών νοείτο....
Αγαπητοί φίλοι, funs και απλοί επισκέπτες του Stardome,

αναρωτιέμαι συχνά-πυκνά αν όσοι επισκεπτόμαστε αυτό το site αντιλαμβανόμαστε πλήρως του λόγους λειτουργίας του και κατά πόσο σεβόμαστε τους κανόνες λειτουργίας του.

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στον λόγο ύπαρξης των Posts. Όπως ο ίδιος ο Γ. Πανόπουλος έχει διευκρινίσει, στα posts μπορούμε να θέτουμε ουσιώδη ερωτήματα αστρολογικής φύσεως και όχι μόνο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα post με χιουμουριστικο ή έξυπνο περιεχόμενο δεν έχει θέση στο Stardome. Φυσικά και έχει. Αρκεί να αντιλαμβανόμαστε όλοι το αστείο και να γελάμε όλοι μ αυτό. 

Νοσταλγώ τους πρώτους μήνες λειτουργίας του Stardome, όπου τα ερωτήματα των posts ήταν ουσιαστικά και τα αστεία καλοπροαίρετα. Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Ο κάθε κακόβουλος ανεβάζει ένα Post βρίζοντας και σχολιάζοντας άτομα που δεν έχει δει ποτέ του.

Προ ημερών το μέλος Zodiac, ανέβασε ένα Post με πολύ έξυπνο περιεχόμενο. Το θεώρησα έξυπνο διότι τα σχόλια του ήταν εύστοχα και σε μερικές περιπτώσεις αληθινά. Στα πλαίσια λοιπόν της πλάκας σχολιάσα το συγκεκριμένο post. Χθες ο/η αγαπητός/η zodiac μου έστειλε ένα e-mail, το οποίο θεώρησα και αυτό απλά αστείο. Φυσικά με ενόχλησε το γεγονός, διότι το e-mail μου είναι διαθέσιμο μόνο σε άτομα με τα οποία κάνω παρέα. Αλλά και πάλι προσπάθησα να το αιτιολογήσω και να δώσω στον/στην zodiac αυτό που λένε οι αγγλοσάξονες the benefit of the doubt (το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, επί το ελληνικότερον).

Η πλάκα όμως τελείωσε όταν ο/η zodiac με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου, με απόκρυψη των στοιχείων του φυσικά.  

Είμαι όμως μεγάλο κορίτσι και ξέρω να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις, ακόμα και όταν πρόκειται για κακόγουστα αστεία. Απλά αναρωτιέμαι πως καταλήγει κάποιος να βρει τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου μέλους του Stardome, όταν μάλιστα έχω δώσει το τηλέφωνό μου σε συγκεκριμένα άτομα που κάνω παρέα μέσα από το site; 

Πως τελικά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας καταλήγουν σε λάθος χέρια; Κάνουμε εγγραφή σε ένα site και με καλή την πίστη καταχωρούμε τα στοιχεία μας. Μήπως τελικά αυτά δεν είναι καλά προστατευμένα;  

Ο/η Zodiac σε χθεσινή συζήτηση αναφέρθηκε στους εκλεκτούς. Οι συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη συζήτηση θα το θυμούνται φαντάζομαι. Όλως τυχαίως στη συζήτηση μπήκαν και απάντησαν συγκεκριμένα άτομα! Δικαιολογημένα λοιπόν μου δημιουργούνται ορισμένες απορίες για την ασφάλεια των προσωπικών μου στοιχείων.

Αντιλαμβάνομαι ότι από τη στιγμή που λαμβάνω μέρος σε συζητήσεις μέσα στο Stardome, έστω και με το nickname μου, αυτομάτως εκτίθεμαι στους συνομιλητές μου, αλλά και σε εκατοντάδες άλλους που απλά παρακολουθούν σιωπηλοι την εκάστοτε συζήτηση.

Αποδέχομαι λοιπόν αυτή την πραγματικότητα και γνωρίζω ότι αν δεν θέλω να γίνομαι αντικείμενο παρακολούθησης, δεν έχω παρά να σταματήσω να μπαίνω στο Stardome. Δεν θα το κάνω όμως. Διότι μέσα από το Stardome μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους και να βρω πραγματικούς φίλους. Φίλους χωρίς υστεροβουλία.

Φυσικά πάντα υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Το έχω υπόψη μου αυτό. Δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να νομίζω ότι όλοι είμαστε μόνο καλοί και αγνοί. Ουτέ πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμπαθούν όλους. Αλοίμονο. 

Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Αλλά αν το διαβάσατε με προσοχή, θα έχετε καταλάβει ήδη, ότι η σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...