παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
προ-Κρονική περίοδος~!
Κύριε Πανόπουλε, κυρία (ή δεσποινίς;) Stardome, θα ήθελα να σας ζητήσω κάποιες συμβουλές και θα με τιμούσε ενδεχόμενη απάντησή σας...

Καταρχήν, τους τελευταίους 2 μήνες μπορώ να πω πως κάνω φιλότιμες προσπάθειες να απαρνηθώ τη διστακτικότητα και την υπερανάλυση όλων των πραγμάτων και γεγονότων που με περιτριγυρίζουν ή μου συμβαίνουν (είμαι βέβαιη πως γνωρίζεται ότι για μία παρθένο είναι ιδιαίτερα δύσκολο κάτι τέτοιο...)

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ωστόσο, αν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να μου σκάσει ένα μικρό χαμογελάκι η τύχη, είτε στον τομέα των επαγγελματικών, είτε στον τομέα των επενδύσεων (καθώς κινούμαι προς αναζήτηση νέας κατοικίας..).


Επίσης, θεωρείται ανησυχητικό το γεγονός ότι νιώθω παντελώς ανέτοιμη κι απροετοίμαστη να δεθώ με οποιονδήποτε άνθρωπο συναισθηματικά αυτή την περίοδο; Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δε νιώθω έτοιμη να ερωτευτώ ή να αφεθώ σε κάποιον, παρόλο που έχουν εμφανιστεί αξιόλογοι άνθρωποι, έτοιμοι να με διεκδικήσουν... και κάπου εκεί έρχεται η παρέμβασή μου και τους κόβει κάθε διάθεση, χτίζω ατελείωτους τοίχους γύρω-τριγύρω μου και πετάω και νάρκες έξω από το κάστρο μου για να απομακρυνθούν όλοι!!

και κάτι τελευταίο: υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να με επηρρεάζει ο Κρόνος από τώρα; (γιατί έχω αρχίσει να κάνω ξεκαθαρίσματα και να πετάω από μόνη μου ό,τι καταλαβαίνω ότι δε με καλύπτει, περάν του ότι δε βρίσκω πλέον ευχαρίστηση σε οτιδήποτε "μέτριο")... λέμε τώρα.. :-)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...