παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ειναι μια απορια που την εχω ...

Μια απορια .....Που εχω απαντησει με διαφορες εκδοχες στον ιδιο μ τον εαυτο ειτε με αλλα παλαιοτερα μελη !Μια απορια που γνωριζω την απαντηση ηδη ! Αλλα....

 

Θα σκεφτειτε ποιος ο λογος του ποστ τοτε .....Τα παλιοτερα ομως μελη που ακομη "λογκαρουν" θα με καταλαβουν!

 Το stardome  εδω και αρκετο  καιρο ειναι στον αυτοματο πιλοτο !Ο  δε  Stardome και η δε Ελισσαβετ συνεχιζουν να βαζουν τις προβλεψεις του σαιτ αλλα μεχρι εκει. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο ! Τα περισσοτερα παλαιοτερα μελη δεν μπαινουν καν για τους δικους τους προσωπικους λογους ! Εζησα το σταρντομ  σε στιγμες ΔΟΞΑΣ και κυριολεκτω!

 Λεξη που την λεω σπανια στην ζωη μ!

Δεν μπαιναμε στο σαιτ "για την πουμε στον αλλον" ...Δεν μπαιναμε στο σαιτ για να δειξουμε τις γνωσεις μας να βγαλουμε την μαυριλα μας να να να να να  ! Αλλα μπαιναμε κυριως για να κανουμε τον χαβαλε μας να γελασουμε να ξεφυγουμε απο την ρουτινα της καθημερινοτητα ! Να πουμε την χαζομαρα μας και ΚΥΡΙΩΣ διχως να εχουμε τον παραμικρο κριτη  στα λεγομενα μας! Αυτη ηταν μια απο τις ομορφιες του Ντομ !Τι δεν υπηρχαν διαφωνιες Infernal ? Σαφως υπηρχαν! Αλλα υπηρχε τετοια πολυφωνια που τις παραμεριζε!!!

 Οπως καθε κατασταση εχει ακμη εχει και παρακμη ! Αν και προσωπικα χαθηκα καποια στιγμη οταν επανηλθα στο Ντομ , αντικρυσα ποστ που δεν μου θυμιζαν το παραμικρο απο αυτο που ειχα ζησει απο το 2009 μεχρι τα μεσα του 2012 ! Ειρωνιες καντηλια βρισιδια και ολα τα συναφη!Απο εκει αρχισε η κατρακυλα ....Φτασαμε εν τη 2015!

Καποτε σε αυτο το σαιτ μπαιναμε 30 + ατομα την ιδια στιγμη και σχολιαζαμε σε ενα θεμα ! Θεμα  που αριθμουσε 100+ απαντησεις !Επειτα πιαναμε αλλο και ουτε καθε εξης! Σας φαινεται παραξενο??!! Ειχαμε και ποστ με 300+ ποστ σε ενα βραδυ !Δεν γεννηθηκαμε με εμφυτη την γνωση εφερνε  καποιος ενα θεμα  και αρχιζαμε να λεμε ολοι μας το μακρυ και το κοντο μας. Μαθαιναμε ψαχναμε..... Και οχι δεν ηταν ο Stardome παντα Arround ειτε Πανοπουλος πολυ παλιοτερα να μας πει την γνωμη του !Το σαιτ ηταν εντονα φιλοξενο! Και εσενα στην τελικη τι σε ενδιαφερει ρε Infernal πως εχει καταληξει με νοιαζει ρε φιλε !Με νοιαζει ρε φιλε γιατι εχω περασει ομορφες καταστασεις εδω μεσα ....Και δεν γουσταρω αυτη την κατρακυλα που βλεπω εδω και τοσο χρονια!!

 Το ντομ ηταν μια παρεα καποτε και ναι ειχε και τα πηγαδακια του .Βρειτε μου ενα μερος που δεν ηταν πολυπληθη και δεν ειχε πηγαδακια και ξεχωριστες παρεες!!! Τωρα ομως τι επικρατει? Μια νεκρωση !!!

 Προλαμβανω το σχολιο  τυπου ο ενας θαβει το ενα ζωδιο ο αλλος το αλλο κλπ! Οταν μπηκα το 2009 εθαβα πατοκορφα τις Ζυγινες και επειτα τις σεληνες στον σκορπιο !Φωτoγραφιζω ατομο? Ναι το κανω!Αλλα και εσεις ωρες ωρες μια χαρα τον μπριζωνετε ! Αν το ζηταει η ψυχη του ??!! Το ζηταει και με το παραπανω ! Αλλα εσεις στην τελικη γιατι πεφτετε στην λουπα?! 

 

ΥΓ : Ο γραφων καλωσοριζει την ορθοδρομηση του μπαμπα Ερμη αν και στην σκια του ...

ΥΓ2 :Στηνει χαλι για τον μπαμπα της σεληνης του  ακα Κρονο στον Σκορπιο! 

 ΥΓ3 :Την καλημερα μ και ευχαριστω που με διαβασατε !

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...