παρακαλώ περιμένετε...

διέλευση του Κρόνου σε τετράγωνο με ASC

  • moisture666 @ 08.05.2014 15:59
    πτωτικη ταση της ζωτικοτητας σου.
    κανε καποιες ιατρικες εξετασεις.
     
    φιλοσοσφεις με αυστηρα κριτηρια αυτα που σου συμβαινουν.
    συνειδητοποιεις καποια δικα σου σφαλματα.
    σχεσεις διακοπτονται τωρα, αναγκαζεσαι να δεις ποιοι ανθρωποι μεχρι τωρα ηταν ειλικρινεις μαζι σου, ποιοι σε εκμεταλλευτηκαν, ποιοι εμειναν μαζι σου απο υποχρεωση.
  • rukia @ 08.05.2014 16:02
    Ευχαριστώ πολύ!!
  • Stardome* @ 09.05.2014 15:27
    Rukia, το τετράγωνο του Κρόνου στον ωροσκόπο είναι μια πολύ σημαντική διέλευση, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι συμβαίνει δύο φορές κάθε 28 χρόνια. Συνήθως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο οίκος από τον οποίο διελαύνει ο Κρόνος στη διάρκεια της διέλευσης. Συνήθως αυτός θα είναι είτε ο 4ος είτε ο 10ος. Στη δική σου περίπτωση είναι ο 4ος οίκος (με ωροσκόπο) Λέων.
     
    Ο 4ος οίκος συμβολίζει θέματα όπως παρελθόν, ψυχολογική δομή, θέματα ασφάλειας και οικίας, αλλά και σχέσεις οικειότητας. Ο Κρόνος απαιτεί ένα πολύ γερό ξεκαθάρισμα σ' αυτά τα θέματα. Συνεπώς συναισθήματα, αναμνήσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή με το παρελθόν πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο και αυτό συχνά είναι μια επίπονη διαδικασία. Επίσης δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο να έχουμε ρήξη δεσμών με γονείς (με την έννοια ότι κόβεται ψυχολικά ο ομφάλιος λώρος και το άτομο ανεξαρτητοποιείται) - μάλιστα δεν αποκλείεται κάποια προβλήματα υγείας μέσα στην οικογένεια να φορτώνουν περισσότερες ευθύνες το άτομο και να το φέρνουν αντιμέτωπο με την συνειδητοποίηση ότι κάποια στιγμή οι γονείς του δεν θα μπορούν να το στηρίζουν. Με άλλα λόγια πρέπει να επέλθει μια συναισθηματική ωρίμανση. Σε αυτά τα πλαίσια, με τον Κρόνο σε αυτό τον οίκο, και ανάλογα με την ηλικία στην οποία γίνεται αυτή η διέλευση, πολλοί αποφασίζουν να κάνουν βήματα επισημοποίησης σε μακροχρόνιες σχέσεις.
     
    Ο moisture666 ανέφερε και για προβλήματα υγείας και είναι αλήθεια ότι οποιοσδήποτε πλανήτηες δημιουργεί δυσαρμονική όψη με τον ωροσκόπο συχνά φέρνει στην επιφάνεια κάποια συμπτώματα. Εδώ όμως πρέπει να το τονίσουμε ότι όποιο πρόβλημα προκύψει είναι σωματοποίηση της εσωτερική έντασης που βιώνει το άτομο και του στρες αυτής της ενηλικίωσης που πρέπει να περάσει.
     
    Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική στην διέλευση που βιώνεις.
  • rukia @ 11.05.2014 18:10
    @Stardome*
     
    Ευχαριστώ για την λεπτομερή εξήγηση..είχα αρχικά υποτιμήσει την επίδρασή της.. Και πράγματι έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με την οικία και την ασφάλεια..και τις πολύ στενές σχέσεις..
    Είναι περίοδος επιστροφής γεννέθλιου Κρόνου επίσης.. δεν ξέρω αν είναι αλληλένδετα ή απλά έτυχε να συμβεί την ίδια περίοδο.. 
     
    Μπορώ να μάθω πόσο διαρκεί αυτό το τετράγωνο κι αν υπάρχει τρόπος να βρώ πότε ξανά είχα αυτή τη διέλευση (επειδή αναφέρεσαι στο ότι συμβαίνει 2 φορές κάθε 28 χρόνια.)
    Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, διάβασα κάπου ότι όταν ο Ποσειδώνας διελαύνει τον 7ο οίκο (που μου συμβαίνει επίσης), υπάρχει περίπτωση να χάσουμε έναν γονιό. Ισχύει κάτι τέτοιο; 
     
    Συγγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων κι αν τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό μου..αλλά νομίζω προσπαθώντας να βγάλω ακρη, μου δημιουργούνται νέες απορίες και φόβοι

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...