παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΧΑΡΤΗ;

Καλησπερα παιδια!

Μπορειτε να βοηθησετε λιγο γτ εχω μπερδευτει παλι... Ο συνθετος ηλιος κανει τις παρακατω οψεις:

Sun Conjunction Venus 3.25
Sun Quincunx Mars 0.52
Sun Square Uranus 1.78
Sun Trine Neptune 6.70
Sun Sextile Pluto 6.28
Sun Square Chiron 1.53
Sun Sextile Midheaven

3.65 

 

Ο ηλιος (29η μοιρα λεοντα) και η σεληνη (3η μοιρα λεοντα) ειναι στον 11ο οικο, η αφροδιτη κ ο ερμης (και τα 2 στην παρθενο) στον 12ο... Ο ωροσκοπος ειναι στην Παρθενο.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:  Το γεγονος οτι ηλιος και αφροδιτη ειναι σε συνοδο δινει συναισθηματα αγαπης και συντροφικοτητας ΑΛΛΑ επειδη ειναι σε τετραγωνο (και ο ηλιος και η αφροδιτη) με τον ουρανο δηλωνει πως παρολα αυτα για να λειτουργησει η σχεση θα πρεπει να υπαρχουν περιοδοι αποστασης των δυο ατομων; Ο χειρων που ειναι σε τετραγωνο με τον ηλιο (και την αφροδιτη) δινει προβληματα παρελθοντος τα οποια ειναι, ας πουμε, "μοιραια"; Εχω διαβασει καποια πραγματα μεμονομενα αλλα σε συνδυασμο αυτες τις οψεις δεν μπορω να τις εξηγησω ακριβως!(η σεληνη κανει ενα τετραγωνο με τον δια και ενα εξαγωνο με τον κρονο)

Εχουν υπαρξει πολλοι χωρισμοι και επανασυνδεσεις σε ενα διαστημα 3 χρονων... Κ οποτε λεμε "φιλοι" απο δω κ περα, ξανακυλαμε ο ενας στον αλλον και μετα πααααλι τα ιδια....Να το παρω αποφαση οτι αυτη ειναι η φυση της σχεσης;...Γτ στην συναστρια ο ποσειδωνας του κανει ενα πολυ κοντινο τετραγωνο με τον ηλιο και τον ερμη μου και πεφτω σε "εξιδανικευσεις" που με βασανιζουν.... :/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...