παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Aρης στον Κριο..

Ήρθε και η αλλαγή του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Σιγά σιγά αρχίζει να ενεργοποιείτε πάλι ο κόσμος αφότου πέρασε απο το καθαρτήριο. Στο νέο ταξίδι του ο Άρης όμως θα πρέπει να θυμάται την γνώση που πήρε απο τον Ιχθύ. Να θυμάται ότι πρέπει την ενέργεια που θα εκφράσει να την δημιουργήσει εποικοδομητικά και όχι βιαστικά ειδάλλως ένας ακόμη κύκλος θα πάει χαμένος.

Ο Άρης θα μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και εποικοδομητικούς. Επίσης θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στη ζωή μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης μέσα στο Κριό θα βοηθήσει πολύ τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα να κάνουν αυτά που θέλουν και να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να πετύχουν σημαντικές συνεργασίες αλλά και να κάνουν νέα ξεκινήματα που θα τους φέρουν κέρδος.

chart

Ο Νέος κύκλος του Άρης όμως δεν είναι τόσο εξωστρεφής όσο φαίνεται. την ώρα που ο Άρης είναι στον Κριό μία πολυαστρία πλανητών βρίσκεται στους Ιχθείς που σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά του Άρη καλούμαστε να παλέψουμε για πράγματα όπως η συναισθηματική ισορροπία. Ενα άλλο κομμάτι είναι ότι θα γεννηθούν πολλά θύματα. Ποιος ο λόγος όμως για αυτά τα θύματα; Ποιος άλλος απο το να μπορέσει ο κόσμος να καθαρθεί απο διάφορες δυσκολίες. Οι χαμένες ζωές πάντα ξυπνούν τους ανθρώπους και τους βοηθούν να μπορέσουν να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις. Έτσι η γέννηση του Άρη αυτή τη φορά έχει ένα χαρακτήρα εξιλέωσης και όλη την χρονιά του θα κουβαλάει έντονα το Ιχθυακό μήνυμα.  Για την χώρα μας δηλώνει μία περίοδο εσωστρέφειας και εσωτερικής γκρίνιας αλλά και μία ακόμη μεγαλύτερη κατάρρευση του συστήματος υγείας μας. Εκτός αυτού οι Κρυφοί εχθροί της χώρας θα είναι πιο αποτελεσματικοί και θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο να εκμεταλλευτούν την κρίση στη χώρα.

Απο τη νέα Θέση οι Κριοί θα πρέπει να περιμένουν μία σημαντική τάση συναισθηματισμού να τους ξυπνάει

Οι Ταύροι σημαντικές αλλαγές στο φιλικό τους περιβάλλον με αρκετές συγκρούσεις μαζί τους.

Οι Δίδυμοι σημαντικές επιτυχίες στο επαγγελματικό του κομμάτι

Οι Καρκίνοι μία περίοδο πνευματικής ανόδου και επίτευξης των ονείρων

Οι Λέοντες μία συνεχόμενη οικονομική πίεση και δυσκολία

Οι Παρθένοι νέες σεξουαλικές γνωριμίες αλλά και προβλήματα στις συνεργασίες

Οι Ζυγοί θα έχουν σημαντικά θετικά αποτελέσματα στη δουλειά τους

Οι Σκορπιοί θα βρουν ένα καινούριο έρωτα αλλά και θα έχουν ευκαιρίες να μπορέσουν να δημιουργήσουν

Οι Τοξότες θα έχουν σημαντικά θέματα να επιλύσουν στο σπίτι τους

Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να βελτιώσουν τις φιλίες τους και τον τρόπο σκέψης τους

Οι Υδροχόοι θα ταλαιπωρηθούν απο οικονομικά προβλήματα

και Οι Ιχθείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αλλαγές στην γενικότερη πορεία της ζωής τους.

marsmidpointsΑν κοιτάξουμε τα μεσοδιαστήματα στα οποία ο Άρης ενεργοποιεί θα δούμε ότι πρόκειται να υπάρξει μία σαφής σύγκρουση σε ομάδες ανθρώπων και γενικότερα πως ο Άρης στην επερχόμενη επιρροή του πρόκειται να φέρει αναστατώσεις σε κόσμο και προβλήματα στις οικογένειες. Η επιθετική επιρροή του θα είναι πιο ξαφνική με το μεσοδιάστημα Ήλιου και Ουρανού αλλά και περισσότερα πάθη μέσα απο την Αφροδίτη και Πλούτωνα. Για όσους μένουν Ελλάδα θα είναι ένας Άρης που πρόκεται να οδηγήσει πιο εύκολα επίσης σε επαγγελματική καταξίωση.

 

Πηγη : http://astroconfess.com/2013/03/13/%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%8C/

 

ΥΓ: Xαρα που κανει ο Almuten του χαρτη μου (Aρης) με την εισοδο του στο ζωδιο κυριαρχιας του!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...