παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ:ΠΕΙΤΕ ΤΟ Σ\' ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΠΗΓΗ: ΜΗΝΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ(ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΚΗ)

 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: ΠΕΙΤΕ ΤΟ Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Χαρακτηρίζεται κυρίως από την ενεργητικότητα και την εφευρετικότητα και λιγότερο από τον ρομαντισμό. Γι’ αυτόν οι σχέσεις είναι μια εμπορική συμφωνία: θέλει να έχει μονίμως το επάνω χέρι επομένως δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για πρωτοβουλία. Του αρέσει η δράση και η αλλαγή, γι’ αυτό ευχαριστήστε τον επιλέγοντας ένα νέο μοντέρνο ρεστοράν με πρωτότυπα πιάτα ή κανονίστε να πάτε για ράφτινγκ, κάτι που θα ικανοποιήσει την αθλητική του φύση. Εάν όμως τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο, χαρίστε του ένα αξεσουάρ τελευταίας τελευταίας τεχνολογίας ή μια συνδρομή για το αγαπημένο του περιοδικό. Ένα βιβλίο για εξωτικούς τόπους ή παράτολμα σπορ θα είναι εξίσου ευπρόσδεκτο. Τίποτα όμως δεν θα το κάνει να χαρεί περισσότερο, από το να σας δει να φοράτε καινούργια σέξι εσώρουχα, έτοιμη να του χαρίσετε μια φλογερή νύχτα γεμάτη πάθος!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Θέλει να βιώνει έντονα συναισθήματα και να ακούει παθιασμένες ερωτικές εξομολογήσεις. Δεν χρειάζεται λοιπόν να καταφύγετε σε πολυέξοδα δώρα για να τη συγκινήσετε: αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Για παράδειγμα, πηγαίνετε μαζί της στον Παρνασσό και κάντε της επιτόπου πρόταση γάμου στην πίστα του σκι! Οι πιο…απλοί τύποι, μπορούν να χαρίσουν σε μια Κριαρίνα ένα οικογενειακό κειμήλιο ή κάτι που έχει συναισθηματική αξία. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτό που θα την ευχαριστήσει περισσότερο είναι να είστε «άντρας» με όλη τη σημασία της λέξης.

 

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Για κείνον ο έρωτας πηγαίνει χέρι- χέρι με την απόλαυση. Επειδή ο Ταύρος προσέχει την εξωτερική εμφάνιση, θα τον ευχαριστήσετε χαρίζοντας του ρούχα ή αρώματα. Επειδή είναι και λιχούδης, ένα νόστιμο γεύμα από τα χεράκια σας θα τον κρατήσει ικανοποιημένο. Συνοδέψτε το με ένα φίνο κρασί και με ένα απλό γλυκό, και θα είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσετε. Παρότι υλιστής, ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός. Ολοκληρώστε λοιπόν τη βραδιά κάνοντας του ένα αισθησιακό στριπ- τιζ και να είστε σίγουρη ότι έχετε δίπλα σας ένα τρισευτυχισμένο άντρα!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάει την πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα, θα εκτιμήσει λοιπόν τα δώρα σας αν πρόκειται για ρούχα ή κοσμήματα. Στοχεύστε σε κάτι όμορφο, παρά σε κάτι ακριβό. Επειδή η Ταυρίνα θέλει να έχει την αίσθηση της κτήσης, χαρίστε της κάτι που θα το έχει για καιρό και που θα της θυμίζει της αφοσοίωση σας. Φυσιολάτης καθώς είναι, εάν δεν έχετε χρόνο για ψάξιμο, προσφερετέ της ένα όμορφο μπουκέτο από σπάνια άνθη ή ακόμα και αγριολούλουδα.

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Από τη μια θέλει να είναι ελεύθερος να ζει τη ζωή του. Από την άλλη είναι διαρκώς απασχολημένος με νέες ιδέες, σχέδια και δουλειές. Επειδή ένας τέτοιος τύπος δεσμεύεται δύσκολα, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τον προσελκύσετε και να τον κρατήσετε. Ιδιαίτερα κοινωνικός από τη φύση του και τύπος που βαριέται εύκολα, προτιμάει να βρίσκεται με πολύ κόσμο. Αντι λοιπό για ένα ρομαντικό δείπνο μαζί του, διοργανώστε ένα τραπέζι καλώντας και τους κοινούς σας φίλους. Αποφύγετε οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως κεριά και δαντέλες: θα τον κάνουν να πλήξει αφάνταστα. Ακόμα και στις εξόδους σας, τα κέντρα και τα εστιατόρια θα πρέπει να είναι διακοσμημένα σύμφωνα με τις επιταγές του μοντερνισμού, σε μινιμαλιστική μόδα. Ο Δίδυμος είναι βαθιά εγκεφαλικός, γι’ αυτό θα εκτιμήσει ένα καλό βιβλίο. Εάν παράλληλα θέλετε να ικανοποιήσετε τη σύγχρονη νοοτροπία του και να τον βοηθήσετε να περνάει το χρόνο του δίχως να βαριέται, χαρίστε του ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Στις συζητήσεις μαζί του, εκπλήξτε τον με την πρωτοτυπία σας, με τις γνώσεις σας και με τη φαντασία σας. Εξάψτε του την περιέργεια και εμπλακείτε μαζί του σε λεκτικά παιχνίδια. Να είστε διαφορετική, ελαφριά και κάπως παιχνιδιάρα και σίγουρα θα τον κατακτήσετε τη βραδιά των ερωτευμένων.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ιδιαίτερα εγκεφαλική και περίεργη για τα πάντα, ενδιαφέρεται για οτιδήποτε δεν γνωρίζει ή της προκαλεί  εντύπωση. Για μια ακόμα φορά ένα βιβλίο που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις της αποτελεί απρόσμενο δώρο. Η γυναίκα Δίδυμος είναι αρκετά ομιλητική, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντα της μέσα από τη συζήτηση. Εκτιμάει επίσης την κοινωνική ζωή, γι’ αυτό ένα ταξιδάκι σε κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος θα την εντυπωσιάσει. Την ημέρα των ερωτευμένων αποφύγετε τα απομονωμένα μέρη, τα κλασικά δώρα και γενικά οτιδήποτε κλισέ.

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκτιμάει τη σπιτική θαλπωρή και τη ζεστασιά που μπορεί να του προσφέρει μια τρυφερή σχέση. Έχει ανάγκη να νιώθει και να δίνει στοργή, αγάπη και αφοσίωση. Είναι πολύ ρομαντικός και δεκτικός σε όλες τις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Δίνει σημασία σε γιορτές και επετείους, εάν λοιπόν θέλετε να τον κατακτήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φροντίστε να μην ξεχάσετε να του κάνετε δώρο! Ένα ιστορικό ββλίο ή μυθιστόρημα ή μια αντίκα, ακόμη κι ένας πίνακας θα τον γοητεύσουν, αφού είναι λάτρης του παρελθόντος. Για μια ευχάριστη βραδιά στο σπίτι, μαγειρέψτε απλά αλλά διαφορετικά πιάτα που θα μπορείτε να απολαύσετε οι δυο σας στον καναπέ. Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεριά, πείτε του πόσο τον αγαπάτε και…είναι όλος δικός σας!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Της αρέσει η αίσθηση της γαλήνης και της ασφάλειας, ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για μην τη χάσετε είναι να της θυμίζετε διαρκώς πόσο την αγαπάτε και πόσα σημαίνει για σας! Όταν πρόκειται να της κάνετε δώρο, έχετε υπ’ όψιν σας ότι κάτι για το σπίτι θα την ευχαριστήσει πολύ, από ηλεκτρική συσκευή μέχρι έπιπλο και από μπιμπελό μέχρι σεντόνια. Επειδή είναι ονειροπόλα, στη γιορτή των ερωτευμένων, πηγαίνετε την σε μια ρομαντική ταινία στο σινεμά, σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο με ζεστή διακόσμηση ή ένα ταξίδι οπουδήποτε υπάρχουν κάστρα. Το τελειώτερο δώρο πάντως που μπορείτε να της προσφέρετε, είναι να την κάνετε μητέρα!

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Είναι αγέρωχος και του αρέσει να κάνει κουμάντο, κρύβει μέσα του όμως τρυφερά συναισθήματα που δεν θα διστάσει να σας χαρίσει, εάν τον χρίσετε αρχηγό! Ιδιαίτερα γενναιόδωρος, δεν θα λυπηθεί την προσπάθεια και τα έξοδα για να σας ευχαριστήσει. Κατά βάθος είναι ιδεαλιστής και αναζητά τον έρωτα. Κάντε του λοιπόν τη χάρη να περάσει το δικό του και θα σας το ανταποδώσει με χίλιους τρόπους. Φροντίστε να είστε περιποιημένη, γλυκιά, κομψή, αστραφτερή: με δυο λόγια, άξιά του! Εάν κερδίσετε τον θαυμασμό του, έχετε κερδίσει και την καρδιά του. Τα δώρα που θα του κάνετε πρέπει να αποπνέουν πολυτέλεια, όπως ένα έργο τέχνης, ένας καλός στιλογράφος ή ένα κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Γοητεύεται από τα όμορφα, ακριβά πράγματα γι’ αυτό αρχίστε να κάνετε οικονομίες, εάν θέλετε πραγματικά να τις εντυπωσιάσετε. Προτιμήστε ένα ακριβό κόσμημα ή ένα επώνυμο ρούχο. Εάν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα, διαλέξτε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, π.χ. έναν επίχρυσο αναπτήρα στον οποίο θα χαράξετε τα αρχικά της ή ένα ζευγάρι δερματινα γάντια. Μια άλλη λύση είναι να της χαρίσετε επώνυμα είδη μακιγιάζ αφού της αρέσει να κυκλοφορεί πάντα φροντισμένη και λαμπερή. Πηγαίνετέ την για φαγητό σε ένα σικ ρεστοράν, όπου όλοι θα μπορούν να την θαυμάσουν. Απεχθάνεται τη μετριότητα και τα δήθεν, γι’ αυτό δείξτε της τον καλύτερο εαυτό σας!

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι απλός, αλλά του λείπει η αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό τα κομπλιμέντα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Δεν έχει ανάγκη από κάποιο εντυπωσιακό δώρο για να ευχαριστηθεί: είναι λογικός και πρακτικός. Λίγη φαντασία βέβαια δεν θα έβλαπτε, γι’ αυτό προτιμήστε κάτι κομψό αλλά πάνω απ’ όλα χρήσιμο. Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Επειδή θα σας αφήσει αρκετές φορές να πάρετε πρωτοβουλία, όταν πρόκειται να βγείτε έξω αποφύγετε τα πολύβουα μέρη που θα τον κάνουν να αισθάνεται άβολα. Εάν πρόκειται να μαγειρέψετε εσείς, φροντίστε να έχετε πληροφορηθεί τις προτιμήσεις του, διότι μερικές φορές είναι δύσκολος στο φαγητό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πρακτική, συγκροτημένη και μεθοδική. Αγαπάει οτιδήποτε γνήσιο και αυθεντικό, δεν θα είναι δύσκολο λοιπόν να την γοητεύσετε εάν είστε πάντοτε ο εαυτός σας. Όπως όλοι οι Παρθένοι, θα ευχαριστηθεί με ένα δείπνο τετ- α- τετ με ένα χρήσιμο δώρο. Μπορείτε επίσης να της χαρίσετε κάτι προσωπικό, όπως ένα μενταγιόν ή εσώρουχα. Εάν θέλετε πραγματικά να την εντυπωσιάσετε και να ικανοποιήσετε την εγκεφαλικότητα της, εξομολογηθείτε της τον έρωτα σας γράφοντας της ένα τρυφερό ραβασάκι!

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Αισθησιακός, τρυφερός, με κλίση προς τα όμορφα και πρωτότυπα πράγματα, λάτρης της αρμονίας, θα κάνει όλα όσα σας αρέσουν για να σας γεμίσει χαρά. Εάν θελήσετε να του ανταποδώσετε τη χάρη, θα σας αφήσει να πάρετε πρωτοβουλία περιμένοντάς με χαρά τη βραδιά που έχετε οργανώσει ή το δώρο που έχετε επιλέξει. Θυμηθείτε ότι εδώ οι λέξεις κλειδιά είναι «κομψότητα-αρμονία-ομορφιά». Ακολουθήστε το συμβατικό δώρο και αποφύγετε τις εκκεντρικότητες και τις υπερβολές. Χαρλιστε του ένα έργο τέχνης ή μια απομίμηση, εάν τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν. Μια επώνυμη κλασική γραβάτα θα είναι πάντα ευπρόσδεκτη για τον Ζυγό, αφού θέλει να είναι πάντα κομψός και περιποιημένος.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρεται για τη μόδα, την τέχνη και… τον έρωτα. Θα προτιμήσει ένα αντικείμενο κυρίως για την αισθητική του και όχι για τη χρηστικότητα του. Αποφύγετε λοιπόν τις ακραίες επιλογές που θα προσβάλλουν το γούστο της. Στην ανάγκη συμβουλευτείτε την εάν θέλετε να της κάνετε δώρο. Για δείπνο επιλέξτε ένα εστιατόριο με σοφιστικέ διακόσμηση και λεπτές γεύσεις. Χαρίστε της ένα δροσερό άρωμα, ένα κομψό διακοσμητικό ή ένα καλαίσθητο ρούχο. Κάντε τις επιλογές με γνώμονα την κομψότητα και φυσικά μην ξεχάσετε να της πείτε λόγια αγάπης…

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παθιασμένος εραστής του ζωδιακού θέλει να ζει έντονα, να βιώνει δυνατά συναισθήματα και να εντρυφεί σε σαρκικές απολαύσεις. Το καλύτερο δώρο λοιπόν γι’ αυτόν είναι μια νύχτα αχαλίνωτου σεξ. Μαζί του θα πρέπει πάντα να δείχνετε επιθυμητή και σέξι, αφού η ερωτική επιθυμία είναι το ισχυρότερο κίνητρο γι’ αυτόν. Ξεκινήστε με ένα δείπνο προτιμώντας κάποια εξωτική κουζίνα με σπάνια μπαχαρικά, βοηθώντας τον να ανακαλύψει καινούργιες γεύσεις που θα διαγείρουν τις αισθήσεις του. Καλλιεργήστε το μυστήριο που θα του εξάψει τη φαντασία. Τα δώρα που θα του κάνετε πρέπει να είναι πρωτότυπα ή αινιγματικά, π.χ. ένα εκκρεμές, ένα ζευγάρι κιάλια, ένα αστυνομικό μυθιστόρημα ή απλά το Κάμα Σούτρα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλει να ζει έντονα και να βιώνει δυνατές συγκινήσεις. Για να ικανοποιήσετε μια τέτοια γυναίκα με πολύπλοκο ψυχισμό κι έντονο συναισθηματικό κόσμο, τολμήστε να κάνετε για χάρη της ό,τι δεν έχετε κάνει ποτέ για κανέναν. Προσφέρετέ της μια ονειρεμένη βραδιά σε ένα παλάτσο της Βενετίας ή σε ένα κάστρο της Σκωτίας. Χαρίστε της ένα μεθυστικό άρωμα, σέξι εσώρουχα ή κόκκινα τριαντάφυλλα. Έχετε μάτια μόνο για κείνη, σαγηνεύστε την με τις περιποιήσεις σας κι εκείνη θα ανοίξει σαν μπουμπούκι μπροστά στον έρωτα σας.

 

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο περιπετειώδης τύπος αγαπάει τους μεγάλους χώρους και την ελευθερία. Πάντα ενθουσιώδης και δυναμικός, σίγουρα θα κατεβάσει μια φαεινή ιδέα για το πώς θα περάσετε το βράδυ σας, κάτι που περιορίζει τις δικές σας επιλογές. Αν και είναι λάτρης της τεχνολογίας, στις προσωπικές του στιγμές γίνεται παραδοσιακός: θα προτιμήσει μια βραδιά στο σπίτι με ένα καλό DVD ή ένα δείπνο σε κάποιο ταβερνάκι με σπιτικό φαγητό, από μια νύχτα ξέφρενου κλάμπινγκ. Εάν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, προσφέρετέ του ένα αεροπορικό εισιτήριο για έναν προορισμό που δεν έχει πάει ποτέ. Τα μάτια του θα λάμψουν από ευχαρίστηση. Υπάρχουν βέβαια και πιο οικονομικές εναλλακτικές. Επειδή ο κάθε Τοξότης ασχολείται με κάποιο σπορ ή χόμπι, χαρίστε του κάτι ανάλογο, π.χ. ρακέτες ή ντοσιέ για γραμματόσημα (ή οτιδήποτε θα του φανεί χρήσιμο στην ασχολία του). Ακόμα και δυο εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα, στον οποίο φυσικά θα τον συνοδέψετε!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Μοιάζει υπερβολικά ανεξάρτητα κι ελάχιστα δεμένη με την παράδοση. Συχνά όμως γίνεται συμβατική στις επιλογές της. Να είστε λοιπόν απλοί, αποφεύγοντας όμως το τετριμμένο δείπνο με κεριά και τα κλασικά αρώματα που φορούν όλες. Μια ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο ή σε κάποιο άλλο σπορ με το οποίο ασχολείται θα της αρέσει ιδιαίτερα. Ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, ένα καπέλο ή ένα πρωτότυπο ζευγάρι σκουλαρίκια με περίτεχνο σκάλισμα και πέτρες είναι επίσης καλές λύσεις γι’ αυτή τη γυναίκα που απεχθάνεται οτιδήποτε συνηθισμένο.

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι υπεύθυνος, σταθερός αλλά υποφέρει από παντελή έλλειψη φαντασίας. Μαζί του θα πρέπει να σέβεστε τις παραδόσεις και να αποφύγετε τις αμφίβολες εκπλήξεις. Οι πολύβουοι χώροι και τα φανταχτερά δώρα δεν τον συγκινούν. Είναι σοβαρός, μετρημένος και συγκρατημένος συναισθηματικά. Να ξέρετε όμως ότι μένει μαζί σας επειδή σας αγαπάει, ακόμα κι αν δεν γίνεται εκδηλωτικός. Από εσάς περιμένει μια απόδειξη αγάπης δίχως υπερβολές ή πομπώδεις δηλώσεις. Χαρίστε του μια καλαίσθητη γραβάτα ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ, θα εκτιμήσει επίσης ένα διακοσμητικό για το γραφείο του, π.χ. ένα επιτραπέζιο ρολόι ή ένα πρες- παπιέ.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτιμάει τις πράξεις από τα λόγια γι’ αυτό μην το παρακάνετε με ερωτικές εξομολογήσεις. Η γυναίκα αυτή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και υπολογίζει τις κινήσεις της. Δείξτε της ότι κι εσείς δεν είστε φτερό στον άνεμο και διαβεβαιώστε την για την σοβαρότητα των συναισθημάτων σας χαρίζοντας την κάτι αξίας. Επειδή είναι φιλόδοξη, θα εκτιμήσει κάτι που θα της φανεί χρήσιμο στη δουλειά της, π.χ. ένα χρυσό στυλό ή έναν υπολογιστή. Φανείτε πρακτικοί και μην καταφεύγετε σε λύσεις εντυπωσιασμού. Μπορείτε να την κάνετε ευτυχισμένη ακόμα και με μικροπράγματα, όπως με μια πλούσια ανθοδέσμη ή με ένα απλό δαχτυλίδι. Εάν μάλιστα της χαρίσετε βέρα, θα σιγουρευτεί μια και καλή για τα αισθήματα σας!

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αντικομφορμιστής του ζωδιακού είναι γεμάτος πρωτότυπες ιδέες και αντιλήψεις. Αποφύγετε να διοργανώνετε υπερβολικές καταστάσεις δίχως την έγκριση του διότι μπορεί να εκνευριστεί. Μια έξοδος με φίλους, μπορεί να του χαλάσει τα σχέδια για ένα ήρεμο βράδυ μπροστά στην τηλεόραση. Οτιδήποτε κλασικό τον κάνει να πλήττει. Δεν θα πατήσει το πόδι του στο μπαράκι της γειτονιάς, θα επισκεφτεί όμως με χαρά το τριώροφο κλαμπ που μόλις άνοιξε στο κέντρο. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι ένας άνθρωπος που βλέπει στο μέλλον, γι’ αυτό τα δώρα που θα εκτιμήσει είναι αυτά που έχουν σχέση με την τεχνολογία. Ακόμα και μια συνδρομή στο internet θα τον ευχαριστήσει πολύ. Δεν είναι τύπος που διαβάζει πολύ, όμως δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυθεντική και σχετικά περιθωριακή, αγαπάει την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό. Εκπλήξτε την ευχάριστα αποφεύγοντας τα τετριμμένα. Χαρίστε της ένα σινιέ ρούχο κάποιου πρωτοεμφανιζόμενου σχεδιαστή ή ένα σπάνιο έργο τέχνης. Πηγαίνετέ την σε μια έκθεση και αφήστε την να ανακαλύψει κάτι που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά. Η γυναίκα Υδροχόος λατρεύει τα αξεσουάρ: χαρίστε της ένα άρωμα με περίτεχνο μπουκάλι ή μια μπλούζα με ψυχεδελικά σχέδια. Οτιδήποτε ετερόκλητο θα τραβήξει το ενδιαφέρον της και θα την κάνει να προσκολληθεί επάνω σας, αφού δεν είναι κι εύκολο να βρει κάποιον που να κατανοεί το γούστο της και θα μάθει πώς να την ικανοποιεί!

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικός αλλά δυσνόητος, ο άντρας Ιχθύς είναι πάντα έτοιμος να συνάψει δεσμό, αναζητώντας όμως τον παραμυθένιο έρωτα. Έχει πλούσια φαντασία, είναι ονειροπόλος και θα εκτιμήσει οτιδήποτε του προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας. Προτιμάει τα ρομαντικά σαββατοκύριακα από τις περιπετειώδεις εξορμήσεις και θα ικανοποιηθεί με ένα σοκολατένιο γλυκό από τα χεράκια σας. Χαρίστε του ένα μπουκάλι καλό κρασί, το οποίο θα πιείτε οι δυο σας τη βραδιά των ερωτευμένων. Πολλοί ιχθύες ασχολούνται με μαστορέματα, χαρίστε του λοιπόν εργαλεία. Πάνω απ’ όλα να θυμάστε ότι ο πιο εγγυημένος τρόπος για να τον τρελάνετε, είναι να του μάθετε μια νέα σεξουαλική στάση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Ζει στο δικό της κόσμο μέσα στα όνειρα της, αναπνέει για τον έρωτα και συγκινείται με τις τρυφερές και ρομαντικές περιποιήσεις. Εάν θέλετε να γίνετε ο πρίγκιπας της, γοητεύστε την με ένα δείπνο στο φως των κεριών, πάρτε τη μαζί σας σε ένα ορεινό σαλέ, πείτε της πόσο την αγαπάτε, δείξτε της ότι κοντά σας θα νιώσει βασίλισσα. Ένα σμαραγδένιο κόσμημα είναι το ιδανικό δώρο για μια τέτοια γυναίκα, μην ξεχνάτε όμως να της προσφέρετε και μικρές, καθημερινές χαρές, όπως μια ευωδιαστή γαρδένια, μια γεμιστή σοκολάτα, ένα σετ αφρόλουτρο και κρέμα σώματος. Την ημέρα των ερωτευμένων θα την κερδίσετε δείχνοντάς της ότι δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό και την καρδιά σας κάνοντάς της μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...