παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
oroskopoi


«Έχω….»


Ωροσκόπο Κριό:alt

Με ωροσκόπο Κριό, ίσως γεννήθηκες γρήγορα, ή βίαια, και τη βία της γέννας την κουβαλάς πάντα σαν ασυναίσθητη «μνήμη». Ίσως είσαι ο πρωτότοκος της οικογένειάς σου, ή πάλι, ίσως η οικογένειά σου σε προορίζει για κάτι («ο Κωστάκης θα γίνει γιατρός και θα πάρει το ιατρείο του μπαμπά του, ε Κωστάκη;»)

Ουάου!!!: Να κάποιος γενναίος, που ρίχνεται στη μάχη και το όραμά του δεν θα  του επιτρέψει ποτέ να γίνει πολεμοκάπηλος!

Ωχχ…. : ψάχνεσαι για μάχες, κι όταν δε σε βρίσκουν αυτές, τις δημιουργείς επιτόπου με πολύ μεγάλο ταλέντο! Πάμ’ πόλεμο;;;

 

Ωροσκόπο Ταύρο:alt

Μωρό που γεννήθηκες «μ΄έναν πόνο», κι ένιωσες αμέσως ασφαλές και ευπρόσδεκτο! Ίσως πάλι, η γέννα να ήταν ήδη προγραμματισμένη, και, βεβαίως, μιας και μιλάμε για Ταύρο, όλα πήγαν κατ΄ευχήν!

Ουάου!!!: Εμπλέκεσαι στην υλική σφαίρα της ζωής με άνεση, και χαρακτηριστική χάρη, κυνηγώντας τους στόχους σου με σταθερότητα, σχεδιασμό, δόμηση και συστηματική εργασία.

Ωχχ…: Είπαμε ασφάλεια, τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε. Πότε είπαμε να γίνεις εσύ τεμπέλης και η ζωή σου τέλμα; Σήκω τώρα από τον καναπέ, τώρα!

 

Ωροσκόπο Δίδυμοι:alt

Στην ερώτηση «πού γεννηθήκατε;» κάποιος με αυτό τον Ωροσκόπο θα μπορούσε να απαντά «μεταξύ Δομοκού και Φαρσάλων» «στην πτήση 727 της Aegean» «στη συναυλία των God Is An Astronaut» …και να λέει αλήθεια!! Κοινώς, μία γέννα σε ταξίδι, ή εν κινήσει, μία γέννα «Kinder έκπληξη» γενικά, είναι πολύ πιθανή.

Ουάου!!!: Αιώνιο παιδί, με διάθεση παιχνιδιού και πειραματισμού, όρεξη για εξερεύνηση, με ποικίλα ενδιαφέροντα, και ανάγκη για λόγο (γραπτό, προφορικό, παντομίμα, σήματα καπνού….αρκεί να επικοινωνείτε και να μεταδίδετε πληροφορίες!!!)

Ωχχ…: Με ρέγουλα αγαπητέ τη μετάδοση των πληροφοριών! Όχι, δεν είναι ανάγκη να μάθει ο Νίκος ότι η Νάνσυ έβγαινε ΚΑΙ με το Θανάση! Σσσσς!!!!

 

Ωροσκόπο Καρκίνο:alt

Είναι γεγονός πως εσείς, ουσιαστικά, δεν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της γέννας, μιας κι ο ομφάλιος λώρος καλά κρατεί! Η έντονη συναισθηματική ταύτιση με τη μητέρα σας τη στιγμή της γέννας είναι ένας νοερός ομφάλιος λώρος που δεν θα κοπεί ποτέ….

Ουάου!!!: Με αίτημα την αυτοπροστασία και έντονη συναισθηματική ευαισθησία στο περιβάλλον και στις αλλαγές, κάνετε την ασφάλεια και τη φροντίδα τα «βελούδινα» όπλα σας…

Ωχχ…: …ενίοτε σε υπερβολικό βαθμό – αφήστε καλέ το παιδί από την αγκαλιά σας, πρέπει να πάει στη Στρατολογία! Απαπάαα…και όχι! ΔΕΝ θα κλάψετε, ούτε και θα προσεγγίσετε το στόχο σας πλαγίως! Καβουράκια…

 

Ωροσκόπο Λέων:alt

«Ladies and gentlemen, η Αυτού Αυτοκρατορική Υψηλότης, το μωρό μας!». Με ωροσκόπο Λέοντα, είτε είναι προϊόν ενός φλογερού νεανικού έρωτα είτε μίας χρόνιας προσπάθειας, το γεγονός είναι ότι πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο μωρό, και η γέννα ήταν σημαντικότατο γεγονός για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ουάου!!!: Έλκετε την αναγνώριση και την προσοχή όπως το φως έλκει τις πεταλούδες. Φύση γενναιόδωρη, προκαλείτε το θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σας.

Ωχχ…: Με μότο σας το «ο,τιδήποτε, αρκεί να μην είναι συνηθισμένο», η επιδειξιομανία καραδοκεί στη γωνία κι οι εμφανίσεις σας μόνο mainstream δεν χαρακτηρίζονται. Κάντε και καμμιά μασκούλα σε κείνα τα μαλλάκια σας, που έχουν απηυδήσει από τις βαφές!

 

Ωροσκόπο Παρθένο:alt

Είτε η μητέρα σας ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη με την υγεία και το σώμα της είτε εσείς οι ίδιοι γεννηθήκατε κι αντιμετωπίσατε αμέσως κάποιο θέμα σωματικής υγείας, πάντως η έντονη σύνδεση μυαλού-σώματος ήταν το χαρακτηριστικό αυτής της γέννας και σας ακολουθεί δια βίου.

Ουάου!!!: Ένας άνθρωπος που είναι φύσει σεμνός και χαμηλών τόνων, που αφομοιώνει προσεκτικά και αργά, και που πρέπει να εμπλακεί στην υλική σφαίρα της ζωής.

Ωχχ…: «….το στομάχι μου!» και όντως, τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα σωματοποιούνται άμεσα, κυρίως με διατροφικά και γαστρεντερικά προβλήματα. Το Τέλειο υπάρχει όντως – και ζει στο μυαλό σας, και μόνο. Προσπαθήστε να το θυμάστε, κι αφήστε τα Maalox στο ντουλάπι τους …ναι, εκεί που τα έχετε όλα ταξινομημένα αλφαβητικά και κατά ημερομηνία λήξεως.

 

Ωροσκόπο Ζυγό:alt

Καλά, αυτό δεν ήταν γέννα αγαπητοί, ντεφιλέ του Valentino ήταν, με σας και τη μαμά σας να κάνετε πασαρέλα ως οι απόλυτοι σταρ! Γέννα εύκολη κι ευχάριστη, γενικότερα περιβάλλον ευχάριστο αλλά και δίχως πολλές πολλές συναισθηματικές εμβαθύνσεις.

Ουάου!!!: Οι ανάγκες των γύρω σας είναι πολύ σημαντικές, τόσο που ο εγωισμός σας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δράτε προσεκτικά, επιλέγοντας συνήθως είτε την δικαιότερη, είτε την πιο αρμονική απόφαση.

Ωχχ…: Είτε πρόκειται για το ποια γραβάτα σήμερα, είτε για την Κική και την Κοκό, είτε για το πανάρχαιο ερώτημα «κιθαρίστας ή ντράμμερ», η αναποφασιστικότητά σας σπάει κόκκαλα!

 

Ωροσκόπο Σκορπιό:alt

Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι που είστε εδώ μαζί μας και διαβάζετε και τα αρθράκια μας, γιατί με Ωροσκόπο Σκορπιό η γέννα ενίοτε είναι μία εμπειρία που φέρνει μητέρα και μωρό κυριολεκτικά στο κατώφλι του θανάτου! Αλήθεια, η μανούλα σας καλά; Πάντα καλά!

Ουάου!!!: Με μία γέννα «survivor» καταχωρημένη στην πρώτη σας μνήμη, αναμενόμενο δεν είναι να βιώνετε τον κόσμο σαν ένα επικίνδυνο μέρος; Λογικό δεν είναι που πρώτα έρχεστε σε επαφή με τα «σκοτεινά» κομμάτια κάθε εμπειρίας, και που εμπλέκεστε τόσο ακραία, είτε σαν λάβα είτε σαν ένα κομμάτι πάγου; Που είστε τόσο ιδιωτικοί;

Ωχχ…: καλέ ναι, χειροτερεύει κι άλλο! Με αυτό τον ωροσκόπο συχνά βλέπουμε τους ανθρώπους του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», καθώς κι εκείνους που είναι μαέστροι της χειραγώγησης των άλλων, ιδίως αν ανατράφηκαν φοβικά, ή καταπιεστικά.

 

Ωροσκόπο Τοξότη:alt

Η είσοδός σας σε αυτόν τον κόσμο μόνο αθόρυβη δεν χαρακτηρίζεται. Η «θεαματική σας είσοδος» μπορεί να ξεκινά ακόμα κι από την ….σύλληψή σας, η οποία πολύ πιθανό να ήταν απροσδόκητη. Αλλά και η ίδια η γέννα μάλλον ήταν ένα γεγονός με μία κάποια δόση «ξαφνικού», ή μία θεατρικότητα. Ακόμα όμως κι αν υπήρξατε ένα απρογραμμάτιστο μωρό, οι δικοί σας σας δέχτηκαν και σας αντιμετώπισαν ως «δώρο Θεού».

Ουάου!!!: Η αισιοδοξία σας είναι παροιμιώδης, όπως κι ο ενθουσιασμός. Η δε πίστη σας πως όλα θα εξελιχθούν καλά, κινεί βουνά! Θορυβώδης, ατσούμπαλος, απρόσεκτος αλλά αξιολάτρευτος, έχετε ανάγκη να εμπνέετε τους ανθρώπους γύρω σας και να είστε «μέντορας».

Ωχχ…: Αν είχατε ένα ευρώ για κάθε ραντεβού στο οποίο φτάσατε αργοπορημένα ή και ποτέ, αναμφισβήτητα τώρα θα ήσαστε ζάπλουτος.  Και πώς να φτάσετε έγκαιρα, που ξεκινάτε να πάρετε μία σοκολάτα στο γωνιακό περίπτερο και κάλλιστα μπορείτε να καταλήξετε στην Ισπανία!!!

 

Ωροσκόπο Αιγόκερω:alt

Γέλια, χαρές, πανηγύρια…δε με πιστεύετε, ε; και πολύ καλά κάνετε, γιατί με τον Αιγόκερω στον Ωροσκόπο σας, η γέννα δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση για τη μητέρα σας, ούτε και τέλειωσε στο πιτς φυτίλι. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως λοιπόν συχνά φέρνει μία αίσθηση απομόνωσης, λες και μόλις γεννήθηκε τον απέκοψαν από κάθε συναισθηματική επαφή με τη μητέρα. Λανθάνουσα ή εντονότερη, υπάρχει επίσης συχνά η αίσθηση πως «δεν τον θέλουν», ότι δεν είναι «μοναδικός».

Ουάου!!!: Να μη μιλήσω για την αυτάρκεια και την ικανότητα για σκληρή δουλειά. Να μη μιλήσω ούτε και για την ικανότητά σας να θέτετε όρια, ορίζοντας εσείς το «χάος» από το «μη χάος»…ωστόσο, για έναν από τους σεξουαλικότερους Ωροσκόπους στο ζωδιακό, ε δεν αντέχω, θα μιλήσω!

Ωχχ….: Με τέτοιο σέξι Ωροσκόπο, γιατί εσείς να είστε μονίμως μελαγχολικός, θεωρώντας πως ο κόσμος είναι ένα κρύο κι ανασφαλές μέρος που δε νοιάζεται για σας και τις ανάγκες σας; Ε, γιατί;

 

Ωροσκόπο Υδροχόο:alt

Οι επαναστάτες από την κούνια φαίνονται, έτσι; Ασφαλώς, μη σας πω και ακόμα νωρίτερα: από τη γέννα! Εδώ πιθανόν να είχαμε μία γέννα ασυνήθιστη (ναι, εδώ θα καταχωρούνταν οι new age προσεγγίσεις τύπου «γέννα στο νερό» κλπ), κάποιες φορές εξαιρετικά πρόωρη, ακόμα και σοκαριστική. Επίσης, πέρα από την ίδια την εμπειρία, πιθανόν να πρόκειται για μία γέννα η οποία δεν έχει την αποδοχή του κοινωνικού περίγυρου, για τον οποιονδήποτε λόγο.

Ουάου!!!:  Είστε ικανός να δράτε απρόσωπα και τελείως αποστασιοποιημένα,    έχοντας εικόνα και της κατάστασης, αλλά και του εαυτού σας μέσα σε αυτήν! Γνήσιος οραματιστής, λατρεύετε να πειραματίζεστε και λειτουργείτε πολύ καλύτερα με ό,τι δεν ενέχει συναισθήματα.

Ωχχ…: Ο υλικός κόσμος, αγαπητέ, δεν είναι ποτέ τόσο τέλειος όσο οι ιδεολογίες. Προσοχή λοιπόν να μη γίνετε φανατικός, ουτοπικός, παράλογος και, συνεπώς, απομονωμένος…προσοχή και με τον ηλεκτρισμό γενικότερα, μια και η τάση σας στα ατυχήματα αυτού του είδους είναι παροιμιώδης.

 

Ωροσκόπο Ιχθείς:alt

Με Ωροσκόπο στους Ιχθείς, συχνότατα έχουμε μία γέννα υπό νάρκωση, με καισαρική, ή/και με λήψη φαρμάκων. Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση του παιδιού είναι μία αίσθηση «μη απόσπασης» από τη μήτρα. Να φταίει αυτό για τη μόνιμη, πλήρη αφομοίωση από το περιβάλλον σας, και τη διαρκή προσπάθεια «διάλυσης του εγώ»;

Ουάου!!!: Εδώ έχουμε τους ανθρώπους των οποίων η διαίσθηση μερικές φορές καταντά τρομακτική για τους γύρω τους. Σε αυτό, έρχεται να προστεθεί και μία σχεδόν μαγική ικανότητα αντίληψης της όποιας ενέργειας, καλής ή κακής, υπάρχει στο περιβάλλον. Τέλος, είναι ένας Ωροσκόπος που μας δίνει καλλιτεχνικά ταλέντα, ιδίως στη ζωγραφική, τη γλυπτική και τη μουσική.

Ωχχ…: Η μεγάλη αντίφαση του να είστε από τη μία το Αιώνιο Θύμα κι από την άλλη να μπορείτε να γίνετε αφάνταστα σκληροί και να μη συγχωρείτε ποτέ, ταλαιπωρεί κι εσάς και τους γύρω σας. Και, σα να μην έφτανε αυτό, όποιον δρόμο κι αν διαλέξετε, τις ενοχές για την αντίδρασή σας θα τις έχετε!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...