παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΠΗΓΗ: JUPITER(ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ)

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

Για να βρείτε τον αριθμό ψυχής χρειάζονται μόνο τα φωνήεντα του ονόματος και του επωνύμου σας και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. ΠΡΟΣΟΧΗ τα ονόματα πρέπει να είναι τα βαπτιστικά όχι τα υποκοριστικά. Για α=1, ε=5, ι=1, ο=7, η=8, υ=4 και ω=8.

 

ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:

 

1: Μην διανοηθείτε να τον/ την καταπιέσετε γιατί θα βιώσετε μένος αντίστοιχο με του Μαίκλ Ντάκλας στον «Πόλεμο των Ρόουζ».Το αντικείμενο του πόθου σας θα πετάξει γρήγορα  σε άλλη αγκαλιά  καθώς, αν δεν αισθάνεται ελεύθερο  και ανεξάρτητο, ασφυκτιά. Το «κλειδί» της σχέσης, όταν η διαφορά είναι 1, βρίσκεται στα χαρακτηριστικά αυτού του αριθμού, που είναι ο σεβασμός στην ανάγκη του άλλου για ατομικότητα, ελευθερία, αυτάρκεια και ανεξαρτησία. Οφείλετε να δώσετε ο ένας στον άλλο αυτά τα στοιχεία. Μην ανησυχείτε ότι ο σύντροφος  σας θα καταχραστεί την ελευθερία που του παρέχετε. Το ίδιο όμως θα πρέπει να κάνετε κι εσείς.

 

2: Αν το 1 ήταν «Ο πόλεμος των Ρόουζ», το 2 μοιάζει σαν το «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ». Το «κλειδί» εδώ βρίσκεται στη συνεργασία, αλλά και στην ευαισθησία. Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό. Σεβαστείτε τις ευαισθησίες του δικού σας ανθρώπου και μη συγκρούεστε μαζί του. Οι συγκρούσεις τον αποδιοργανώνουν. Τον κάνουν να αισθάνεται ότι έφτασε το τέλος. Το καλύτερο είναι η συζήτηση και το βάδισμα σε κοινό δρόμο, που θα τον χαράζετε από πριν μαζί.

 

3: Ο κανόνας σε μια τέτοια σχέση είναι η ειλικρίνεια. Αναζητάτε από το ταίρι σας την αλήθεια και την προσφέρετε κι εσείς, σε όλα τα επίπεδα. Είναι καλύτερο να τον/ την ενημερώνετε για την…ατασθαλία σας, παρά να τη μάθει από κάποιον καλοθελητή. Επίσης, σε μια τέτοια σχέση θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε καταπιεσμένες σας επιθυμίες και συναισθήματα, χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να δυσαρεστηθεί ο άλλος. Μην καλύπτετε τίποτα. Και ο θεός μαζί σας…

 

4: Αυτή η σχέση δεν είναι παιχνιδάκι. Θα σας δυσκολέψει, αν δεν παρασυρθείτε με τα νερά της…Χρειάζεται δουλειά και πειθαρχία, τα χαρακτηριστικά δηλαδή του αριθμού 4, όπως και να αποφύγετε να είστε αυστηροί και άκαμπτοι με τον άλλο. Μην προσπαθείτε να μοιάσετε στον καθηγητή των Αρχαίων που μισούσατε στη Γ’ Λυκείου και σηκώνετε αυστηρά το δάχτυλο στον/ στην καλό/ ή σας. Δείξτε ελαστικότητα, αγάπη και καλοσύνη. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.

 

5: Το «κλειδί» εδώ είναι η αλλαγή και οι ριζοσπαστικές αλλαγές που θα τις σχεδιάζετε μαζί. Μπορεί να θέλετε να συζήσετε σε ένα ράντσο στην Αυστραλία ή να τα παρατήσετε όλα και να γυρίσετε την Ευρώπη με οτοστόπ. Όλα είναι πιθανά. Επίσης, με διαφορά 5, ο ένας από τους δυο ή και οι δυο θα νιώθουν πολύ έντονη την ανάγκη της ελευθερίας(πολύ περισσότερο απ’ ότι με διαφορά 1). Αν δεν την ικανοποιήσουν, θα φύγουν. Βασίστε τη σχέση σας στην ελευθερία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακυρώσετε τη σχέση σας.

 

6: Μια ακόμα σχέση που θέλει δουλειά, οπότε, αν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας, μην το επιχειρήσετε. Αν το τολμήσετε, οφείλετε να εγκαταλείψετε το δογματισμό και την ισχυρογνωμοσύνη. Με μια τέτοια διαφορά η αγάπη κινδυνεύει και πρέπει να την προστατεύσετε. Το μάθημα σ’ αυτή τη σχέση είναι η υπευθυνότητα και η δέσμευση. Αν κάνετε οικογένεια, θα πρέπει να τη βάλετε κορόνα στο κεφάλι σας. Εκεί θα δοκιμαστείτε.

 

7: Ο σύντροφος σας μάλλον θα μοιάζει με ένα μικρό παιδί που θέλει χώρο και χρόνο. Αναγνωρίστε του την ανάγκη να μένει μόνος και να έχει τον προσωπικό του χρόνο. Μπορεί για ώρες να βυθίζεται  στο δικό του κόσμο, αλλά το χρειάζεται. Αφήστε τον. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολία, αν κάνετε οικογένεια. Φανταστείτε δυο γονείς βυθισμένους στις σκέψεις τους και τα παιδιά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…Εκτός αν η διαφορά με τον αριθμό ψυχής των παιδιών είναι επίσης 7. Τότε θα δείχνουν και εκείνα κατανόηση μεγαλώνοντας…

 

8: Το βλέπουμε συχνά σε μια σχέση, να προσπαθούν  και οι δυο να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό, ο αρχηγός, ποιος, τέλος πάντων, έχει το πάνω χέρι. Αντί να προσπαθείτε να γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλίφη, σταματήστε τις αντιπαλότητες και τις συγκρούσεις δύναμης και κοιτάξτε να αναδείξετε ο ένας τον άλλο. Χρειάζεται δουλειά και να δράσετε με σχέδιο. Μην αφήσετε τη σχέση σας στην τύχη της και στις συγκρούσεις.

 

9: Τότε δεν υπάρχει διαφορά! Όταν έχετε  τον ίδιο αριθμό ψυχής με το σύντροφο σας, υπάρχει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σας και ο έρωτας έχει κάτι από τη μαγεία του Hollywood, το φαταλισμό του Σαίξπηρ και την αίσθηση ρομάντσου της δεκαετίας του ’70. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Ακόμα κι αν χωρίσετε από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, η εσωτερική σας σύνδεση θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Υπάρχει πνευματικό δέσιμο ανάμεσα σας. Αναζητήστε κοινούς αριθμούς ψυχής όχι μόνο ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφο σας, αλλά και ανάμεσα στους φίλους, στα παιδιά, στους γονείς, στους συνεργάτες σας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...