παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΨΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΑΡΗ

ΠΗΓΗ: JUPITER(ΓΩΓΩ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ)

 

 

ΟΨΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ- ΑΡΗ

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ

Bingo! Η συνάντηση των εραστών, στο μύθο και στη ζωή. Τα αρχέτυπα του αρσενικού και του θηλυκού διασταυρώνουν τα βλέμματα τους. Από την πρώτη στιγμή η έλξη είναι ακαταμάχητη και η διάθεση είναι ξεκάθαρα σεξουαλική. Η ένταση των συναισθημάτων του ενός για τον άλλο δεν πρόκειται να εξασθενήσει με τη πάροδο του χρόνου. Αυτός που έχει τον Άρη ενσαρκώνει το σεξουαλικό imago που το πρόσωπο της Αφροδίτης βρίσκει ελκυστικό. Η χημεία είναι ακόμα καλύτερη αν ο Άρης είναι του άντρα και η Αφροδίτη της γυναίκας. Όπως και να’ χει, η χημεία μεταξύ των δυο κάνει το one night stand εξαίσιο, τη μακροχρόνια σχέση όμως μπορεί να τη ζορίσει λίγο γιατί το πάθος θα ζητά συνεχώς διέξοδο. Ο ένας ξέρει τα «κουμπιά» του άλλου κι αυτό είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις. Αν το φιλοσοφήσουν λίγο, θα δουν ότι δεν είναι αναγκαίο να αποδείξει ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο καλύτερος γιατί σε όλο αυτό το σπορ, τον έρωτα, συμβαίνει το παράδοξο ότι ενώ είναι ανταγωνιστικό κερδισμένοι μπορούν να βγουν και οι δυο.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ

Εδώ έχουμε μια θυελλώδη και φλογερή σχέση. Η ερωτική έλξη είναι πολύ ισχυρή, υπάρχει σεξουαλική συμβατότητα αλλά τα συναισθήματα δεν είναι εναρμονισμένα. Αν και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για σεξουαλική συνεύρεση το πρόβλημα που γεννάει τη σύγκρουση είναι το πώς εκφράζονται η έγνοια για τον άλλον και η αγάπη και, προπάντων, ο συντονισμός. Μπορεί ο ένας να είναι πολύ παρορμητικός και ο άλλος πολύ αβρός και μετρημένος, ο ένας πολύ ανεξάρτητος και ο άλλος ζηλιάρης, ο ένας…σωματικός και ο άλλος πολύ ρομαντικός. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο πιστεύοντας πως αυτός είναι ο σωστός και φυσικά ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα, δηλαδή για την ικανοποίηση που ο καθένας θέλει να λάβει. Η συζυγική ζήλια και η κτητικότητα είναι ένα θέμα αυτής της όψης και πολλές φορές το ζευγάρι συνειδητοποιεί τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο όταν απομακρυνθούν. Είναι μια σχέση που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μη σπαταληθούν τα άτομα σε ατέρμονους καβγάδες.

 

 

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ

Τα ρομαντικά συναισθήματα είναι έντονα και υπάρχει σεξουαλική ομοιογένεια που φέρνει τα άτομα κοντά και τα κρατάει κοντά. Το ζευγάρι με αυτή την όψη θα νιώθει ερωτευμένο όσα χρόνια κι αν περάσουν, ότι ο ένας για τον άλλο είναι «πολύ δικός του» και αγαπημένος. Εδώ έχουμε μια σχέση τρυφερή και ζεστή που ικανοποιεί και τους δυο. Ο ένας αρέσει στον άλλο και υπάρχει εκτίμηση και νοιάξιμο, κάτι ιδιαίτερα βοηθητικό στη μακροημέρευση μιας καλής σχέσης. Η έκφραση είναι ζωηρή και ελεύθερη, δεν υπάρχουν καταπίεση και υπονομευτικά συναισθήματα, εξασφαλίζονται λοιπόν οι προϋποθέσεις για μια αρμονική σχέση με διάρκεια.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΡΗΣ

Σεξουαλική έλξη και εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Υπάρχει πάθος, το οποίο όμως μπορεί να εκτροχιαστεί και να γίνει παράφορο. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν ανταγωνισμός, σκηνές ζήλιας, ομηρικοί καβγάδες. Ο Άρης είναι επιθετικός και απερίσκεπτος ενώ η Αφροδίτη υπερευαίσθητη και μονίμως παρεξηγημένη. Είναι σημαντικό να εκφράζουν και οι δυο τις δυσαρέσκειές τους, αντί να τις καταπιέζουν με κίνδυνο να ξεσπάσουν κάποια άλλη στιγμή. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους(λέμε τώρα)διαχωρίζουν τους ρόλους τους και εάν προσπαθούν  κάθε τόσο να κάνουν ευχάριστα πράγματα μαζί, υπάρχουν πιθανότητες να βρει ο ένας στον άλλο το πολύτιμο κομμάτι που του έλειπε.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...