παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Stellium ... εμένα πάντως έχει πέσει μέσα 100%

Ο άνθρωπος με Stellium στον Κριό ή στον 1ο οίκο, δεν είναι απλός και μονοσήμαντος, αλλά διαθέτει μια «πολύχρωμη» και πολύπλευρη προσωπικότητα. Και όσο περισσότεροι πλανήτες αποτελούν το Stellium, τόσο πιο ζωντανός και διαφορετικός είναι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο πρωτοπόρο, ο οποίος διαθέτει απίστευτη ενέργεια. Είναι ο τύπος που μπαίνει σε έναν χώρο λέγοντας στους άλλους: «Ας το κάνουμε!» Έχει την ανάγκη να επιδείξει την προσωπικότητά του στην εργασία του, να δείξει στους άλλους ποιος πραγματικά είναι. Η ενέργειά του είναι μεταδοτική και ενθαρρύνει τους πάντες γύρω του να δράσουν. Είναι καλύτερα να δουλεύει μόνος του και να παραμένει ανεξάρτητος. Δεν δέχεται με τίποτα την αποτυχία και την ήττα.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο νιώθει μια έντονη λαχτάρα για τα υλικά αγαθά και τα χρήματα. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ένας αχόρταγος κυνηγός του χρήματος, απλά το βρίσκει αδιανόητο να μην ενδιαφέρεται για τα οικονομικά του. Σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλους, λαχταρά τα όμορφα, καλαίσθητα αποκτήματα, με τα οποία σχετίζεται συνήθως με έναν πολύ προσωπικό τρόπο, ενώ τα γούστα του μπορεί να θεωρούνται παράξενα. Εκτιμά πολλά πράγματα στη ζωή, την ομορφιά, την πολυτέλεια, και τις αισθησιακές απολαύσεις, όπως το καλό φαγητό, το μασάζ, τα όμορφα ρούχα. Όταν κάποιος Ταύρος αγόρασε πρώτη φορά στη ζωή του ένα πολυτελές αυτοκίνητο-απωθημένο και κάθισε στο τιμόνι, είπε: «Είναι σχεδόν σαν να κάνω σεξ», κάτι που αποτελεί επίσης προτεραιότητα του Ταύρου.

Ο άνθρωπος με Stellium στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνιακή διαδικασία και το μυαλό του δουλεύει ταχύτερα από των ανθρώπων του περιβάλλοντός του. Διαθέτει ψυχική ευελιξία, μεγάλη πνευματική περιέργεια, ενώ η ικανότητά στου στην εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι αξιοσημείωτη. Είναι σβέλτος, γρήγορος, πνευματώδης κι εκφράζει ένα πλήθος διαφορετικών ιδεών. Είναι ευχάριστος στην παρέα και έχει ταλέντο στα λογοπαίγνια. Νιώθει την ανάγκη να επικοινωνεί μέσα από τη δουλειά του: διδασκαλία, συγγραφή, τραγούδι, παρουσίαση ειδήσεων, κτλ. Σπάνια κρατά τα λόγια του για τον εαυτό του και έχει μια ισχυρή αίσθηση του τι να πει. Αν έχουμε τον Χείρωνα στον 3ο οίκο ή κάνει όψεις με τον κυβερνήτη της ακμής του 3ου οίκου, ο άνθρωπος αυτός θα αισθάνεται ότι «αναγεννιέται» από τις λέξεις. Το να μιλά, τον κάνει πάντα να αισθάνεται καλύτερα, και συχνά ο ίδιος είναι υπέροχος συνομιλητής με πολλά ενδιαφέροντα και γνώσεις. Το μειονέκτημά του είναι ότι οι προσωπικότητές του (Δίδυμοι) μπορούν να αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκοεπικεντρώνεται στον τομέα του σπιτιού, στους συναισθηματικούς παράγοντες της ανατροφής και διαθέτει υψηλή ευαισθησία. Είναι πολύ δεκτικός και έχει την ικανότητα να κατανοεί τους άλλους και να διαχειρίζεται τις καταστάσεις μέσα από μια διαισθητική κατανόηση των άλλων. Ο τύπος αυτός λέει: «Πώς αισθάνεσαι; Πώς είναι τα πράγματα στο σπίτι; Ήσουν κρυωμένος χτες, γι΄αυτό έμεινες μέσα; Τι ωραία που θα ήταν να βγαίναμε σήμερα!» Τις περισσότερες φορές, η καριέρα του έχει να κάνει κατά κάποιο τρόπο με το χώρο του σπιτιού (διακοσμητής, μεταποιητής, επιστάτης, κλπ.) ή εργάζεται από το σπίτι του, ιδιαίτερα αν βρίσκεται στον 4ο οίκο και η Σελήνη του. Για αυτόν τον άνθρωπο, τα πάντα μπορούν να επιστρέφουν πίσω στην οικογένεια και χαίρεται να μένει σπίτι. Είναι ο τύπος που λάμπει στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και έχει πάντα να πει μια λέξη για έναν συγγενή.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο είναι επιρρεπής σε θεατρινισμούς, γενναιόδωρος, ζεστός και ρομαντικός, με έντονη τάση προς την ψυχαγωγία. Του αρέσει να είναι ανεβασμένος «στη σκηνή». Επιζητά την προσοχή, θέλει να καταπλήσσει και να εντυπωσιάζει τους πάντες με το λαμπερό φως του. Αν χρειαστεί να χορέψει πάνω στο τραπέζι για να τον προσέξουν, θα το κάνει. Μπορεί, για παράδειγμα, να ενοχληθεί σε μια κοινωνική εκδήλωση, μόνο και μόνο επειδή η παρουσία του δεν έγινε όσο ήθελε αισθητή. Αν βγείτε για δείπνο σε ένα εστιατόριο με έναν τέτοιο τύπο, αφήστε τον να πληρώσει τον λογαριασμό, γιατί αυτό θα του δώσει ευχαρίστηση. Έχει τεράστιες δυνατότητες στο θέατρο ή στην τέχνη γενικότερα, ειδικά αν ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματός του (MC) είναι στον 5ο οίκο. Το να δουλεύει με τα παιδιά είναι βασικό, και αν η Σελήνη βρίσκεται στον 5ο, η λέξη-κλειδί είναι «δάσκαλος». Επιδίδεται αρκετά συχνά σε πολλές και διαφορετικές απολαύσεις, που το είδος τους εξαρτάται από τους πλανήτες που συμμετέχουν στο Stellium. Γίνεται σπουδαίος γονιός και μπορεί να αποκτήσει πολλά παιδιά, εκτός αν υπάρχουν αρνητικές όψεις.

Ο άνθρωπος με Stellium στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο είναι εργασιομανής, ασχολείται πολύ με τη διαδικασία ανάλυσης, έχει την ικανότητα να κατανοεί και να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και διακατέχεται από μια σταθερή ανάγκη να κάνει κάτι, να παρέχει υπηρεσίες στους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος περνά περισσότερο χρόνο στην εργασία του παρά οπουδήποτε αλλού. Αισθάνεται ευτυχής και «γεμάτος» μόνο όταν εργάζεται, και συχνά δεν ξέρει τι να κάνει όταν παίρνει άδεια. Έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία και μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλάδο αυτό, ειδικά αν ο Ήλιος ή η Σελήνη του βρίσκονται στον 6ο οίκο. Είναι ευρηματικός, πνευματώδης και θαυμάσιος ομιλητής. Μπορεί, όμως, επίσης να είναι πολύ πρακτικός και σέξι, ειδικά αν κάποιος από τους πλανήτες του Stellium πέφτει στις 7 μοίρες της Παρθένου, τη μοίρα της ασυδοσίας.

Ο άνθρωπος με Stellium στο Ζυγό ή στον 7ο οίκο διαθέτει συνήθως μεγάλη διακριτικότητα και διπλωματία, αλλά τείνει και προς τη χειραγώγηση των άλλων. Έχει την ικανότητα να βλέπει και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος, να λαμβάνει υπόψη όλες τις πτυχές κάθε κατάστασης, εντοπίζοντας τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά της. Τα πηγαίνει καλά με τους άλλους, και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τους θεωρεί τους καλύτερούς του φίλους. Σε περίπτωση που ένας τέτοιος άνθρωπος ασχοληθεί με την πολιτική λέει: «Ναι, ναι, βεβαίως, έχετε δίκιο. Οι Σοσιαλιστές είναι ανθρωπιστές, νοιάζονται για το κοινό καλό….». Σε δέκα λεπτά, όμως, μπορεί να ακούσετε το ίδιο πρόσωπο, μιλώντας σε κάποιον άλλο, να ισχυρίζεται: «Οι Σοσιαλιστές είναι απαράδεκτοι…». Μπορεί να ισχυρίζεται δύο αντίθετα πράγματα, προκειμένου να συμφωνήσει και με τα δύο μέρη. Δεν είναι διπρόσωπος, απλά τα βλέπει όλα, και τα υπέρ και τα κατά. Συχνά η καριέρα του έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις ή δημόσια προβολή. Έχει πολλές ανάγκες και επιθυμίες στις συντροφικές του σχέσεις, γι΄αυτό αλλάζει πολλούς συντρόφους μέχρι να βρει τον «κατάλληλο». Μπορεί να συνεργάζεται ακόμη και επαγγελματικά με τον σύντροφό του. Μόνος του αισθάνεται «μισός άνθρωπος».

Ο άνθρωπος με Stellium στο Σκορπιό ή στον 8ο οίκο έχει ισχυρό μαγνητισμό, και η μεγάλη επιρροή του Σκορπιού γίνεται εμφανής αμέσως στους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Η πολλή ενδοσκόπηση τον κάνει να αφιερώνει υπερβολικά μεγάλο χρόνο σε σκέψεις σχετικά με τις αιτίες, τα αποτελέσματα και το τι θα μπορούσε να γίνει, αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Επιδιώκει να πετύχει τους στόχους του, απομακρύνοντας από το δρόμο του οποιοδήποτε εμπόδιο, γι΄αυτό είναι προτιμότερο «Αν ένας Σκορπιός θελήσει να πάει κάπου ή να κάνει κάτι, καλύτερα να παραμερίσετε». Έχει απίστευτη αντοχή, ενώ μπορεί να γίνει αδίστακτος, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Μπορεί να έχει εμμονή με το σεξ, αν οι πλανήτες ή/και ο κυβερνήτης της ακμής του 8ου οίκου σχηματίζει αρνητικές όψεις. Είναι καλός στην οικονομική διαχείριση και γίνεται εξαιρετικός λογιστής. Συχνά, οι πλανήτες που εμπλέκονται δείχνουν το ζώδιο των ανθρώπων από τους οποίους ο ίδιος θα βγει κερδισμένος οικονομικά. Στη δουλειά του, ανεξάρτητα από το είδος της, θέλει να εξερευνά. Είναι ένας σύμβουλος, που «ξεμπερδεύει το κουβάρι» που έχουν «μπερδέψει» οι άλλοι.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Τοξότη ή στο 9ο οίκο είναι ιδεαλιστής και αναζητητής της αλήθειας και της δικαιοσύνης, ενώ η φράση-κλειδί που τον χαρακτηρίζει είναι «πνευματικά ταξίδια». Είναι τυχερός, αισιόδοξος, με αυτοπεποίθηση, με πάθος, αστείος, ανοιχτός, και έχει ανεξάντλητη ενέργεια. Συλλέγει πληροφορίες και μαζεύει αποκόμματα και αποσπάσματα πληροφοριών καθώς και μια ποικιλία από φήμες. Φροντίζει να έχει πάντα μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα για τα πράγματα. Θέλει να πετύχει σε ό,τι μαθαίνει, και εμπνέεται από την βαθιά γνώση και τη σοφία. Δίνει έμφαση στην αφομοίωση και τη σύνθεση πληροφοριών, τις οποίες μεταφράζει σε γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες καταστάσεις. Συχνά αμφισβητεί τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του και για ένα μεγάλος μέρος της ζωής του μελετά συνεχώς φιλοσοφία. Γίνεται πετυχημένος εκδότης και σπουδαίος συγγραφέας. Διακατέχεται από την ανάγκη να κάνει καριέρα σε διεθνές επίπεδο, και να ταξιδέψει σε πολλά μέρη. Αν η Σελήνη βρίσκεται στον 9ο οίκο, ο άνθρωπος αυτός εκφράζει το ταλέντο του σε πάρα πολλούς τομείς.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκοτείνει να γίνεται αρχηγός, που αποκτά την εξουσία με έναν φυσικό τρόπο. Θέλει να είναι αλλά και αναγνωρίζεται από τους άλλους ως ηγέτης. Η φράση-κλειδί που τον χαρακτηρίζει είναι: «αναλαμβάνω την ευθύνη». Δώστε του έναν τίτλο ή αναθέστε του την προεδρία ενός οργανισμού, και θα είναι ευτυχισμένος. Διακρίνεται για την ικανότητά του να ανεβαίνει τις σκάλες της ιεραρχίας και να κατακτά την κορυφή. Έχει ανάγκη το στάτους, την ισχυρή θέση και το σεβασμό. Καταλήγει να γίνεται πρόεδρος σχεδόν κάθε οργάνωσης στην οποία συμμετέχει. Είναι εξαιρετικά φιλόδοξος και έχει επιχειρηματικές ικανότητες. Το μυαλό του είναι πρακτικό και μπορεί να πετύχει πολλά, αν εκμεταλλευτεί σωστά την ενέργειά του. Σε γυναικείο χάρτη αυτό το Stellium υποδηλώνει συχνά μια γυναίκα αυστηρή, μια «πατρική» μητέρα.

Ο άνθρωπος με Stellium στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκοχαρακτηρίζεται συχνά από μια τεράστια δίψα για ελευθερία και ανεξαρτησία, ενώ συχνά είναι κατά βάθος μοναχικός, παρότι οι φίλοι του, που είναι αρκετοί αλλά και πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του και η βοήθειά τους προς αυτόν είναι πολύτιμη. Συχνά η καριέρα του σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τους φίλους του. Εκτιμά πάνω απ΄όλα μια καλή φιλία, και είναι πιθανό να δραστηριοποιείται σε διάφορους κοινωνικούς κύκλους και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ξεχωρίζει στο χώρο του, ιδιαίτερα λόγω των ιδεών του, που οι άλλοι βρίσκουν καταπληκτικές. Είναι είτε πολύ μπροστά από την εποχή του είτε πολύ πίσω. Μπορεί να συλλέγει αντίκες. Οτιδήποτε και να κάνει, θέλει να ξεχωρίζει και να μη μοιάζει με τους άλλους. Δεν μπορείς να του πεις τίποτα χειρότερο από το «Αυτό που κάνεις μου θυμίζει…» ή «Είσαι εντυπωσιακά ίδιος με έναν από τους φίλους μου». Η βασική του μέριμνα είναι η κατανόηση της καθολικής, παγκόσμιας γνώσης.

Ο άνθρωπος με Stellium στους Ιχθείς ή στον 12ο οίκο έχει δημιουργικές τάσεις, ευαισθησία και διαίσθηση. Έχει ταλέντο στο άγνωστο και διαθέτει μεγάλες έμφυτες ψυχικές ικανότητες. Μπορεί, ωστόσο, συχνά να γίνεται μάρτυρας και θύμα. Συχνά αισθάνεται λύπη για τον εαυτό του και πέφτει θύμα εξαπάτησης. Πρέπει να είναι συνεχώς σε επιφυλακή για να μην γίνει το «παιχνιδάκι» κάποιου, προσέχοντας να μην το παρακάνει για χάρη των άλλων, όταν κάτι τέτοιο δεν απαιτείται. Είναι τύπος εσωστρεφής με πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Η διαισθητική του φύση και η αυτοσυγκέντρωσή του, μέσα από ασυνείδητες διαδικασίες σκέψης, τον βοηθά να θυμάται και να ανακαλεί γεγονότα που υπάρχουν βαθιά θαμμένα στην ψυχή του για αρκετό καιρό. Είναι ένας άνθρωπος που προτιμά να δουλεύει μόνος και «παρασκηνιακά», αφού δεν νιώθει άνετα στο προσκήνιο. Ενδιαφέρεται για τον αποκρυφισμό και καθετί το υπερφυσικό. Δεδομένου ότι ο 12ος οίκος περιλαμβάνει ιδρύματα και νοσοκομεία, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της ζωής του να εργαστεί σ΄αυτούς τους τομείς. Συχνά, έχει πολλή «δουλειά» στην παρούσα ζωή του, επειδή οι πλανήτες του 12ου δείχνουν «παλιές» εκκρεμότητες.

Σημείωση: Αν στο Stellium συμμετέχει ο Κρόνος, ο πλανήτης αυτός θα επιδιώξει να κρίνει τους άλλους πλανήτες και να ενισχύσει ή να περιορίσει την επίδραση του Stellium. Για παράδειγμα, αν κάποιος με Stellium στον Υδροχόο δεν έχει καθόλου φίλους, είναι πολύ πιθανό στο Stellium να συμμετέχει και ο Κρόνος. Συνήθως, οι Υδροχόοι αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά όταν εμπλέκεται ο Κρόνος, αλλάζει η συνολική επιρροή του ζωδίου, τροποποιώντας, παγώνοντας, βάζοντας όρια και φραγμούς. Έτσι η επιρροή του ζωδίου αποδυναμώνεται. Η εξαίρεση στον κανόνα αυτό είναι μόνο το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου ένα Stellium που περιλαμβάνει τον Κρόνο, προσθέτει απλά τα τυπικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου Αιγόκερω.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...