παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Παρθένοι - τόσο εγκεφαλικοί;

Παρθενάκια τα φώτα σας, αν γίνεται, γιατί έχω απορήσει το Ταυράκι!

Εδώ και κάποιο διάστημα, περίπου ενα 2μηνο έχω σχέση με εναν Παρθένο με ωροσκόπο Ζυγό. Εγώ είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ταυρό (ω ναι, καθαρόαιμη!χεχε). Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξανασυναντήσει έναν τόσο εγκεφαλικό άνθρωπο! Με περνάει και 8 χρόνια, είμαι μια κάποια διαφορά βέβαια...αλλά είναι φοβερό το πόσο πολύ τα αναλύει και τα έχει σκεφτεί όλα στο μυαλό του! Για οποιοδήποτε θέμα είναι τόσο προετοιμασμένος και οργανωτικός. Και αυτό για μένα είναι πολύ θετικό, φαίνεται και εμπράκτως μου έχει δέιξει ότι είναι ανθρωπος που φροντίζει για όλα και αυτό για μια ταυρίνα είναι θησαυρός - βλέπε ασφάλειά.

Είναι όμως και πηγή...άγχους! Όπως είχα διαβάσει και για τους Παρθένους....οι "Επιδορθωτές" του ζωδιακού! Τον θαυμάζω για πολλά, και είναι από τις ελάχιστες αν όχι η πρώτη φορά που βρήκα κάποιον που με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερη, μου δίνει έμπνευση την οποία είχα χάσει για καιρό! Ομως εδώ είναι και το πρόβλημα... φοβάμαι συνέχεια ότι κάπως θα φερθώ, κάτι θα πω που ίσως ακουστεί διαφορετικά και θα έχουμε θέμα.Είναι τοσο αυστηρός, τα μετράει όλα, κάθε λέξη! Στους άλλους αλλά και κυριώς στον εαυτό του.

Πως μπορώ να τον κάνω να χαλαρώσει όμως; Έχει έναν μόνιμο προβληματισμό στο βλέμμα, πάντα σκέφτεται τόσα πολλά... Οτα, δύσκολα, καταφέρνω να χαλαρώσει γίνεται άλλος ανθρωπος, πολύ ευχάριστος και γεμάτος ενέργεια!

Αυτό που μου έχει πει πάντως, και με έκανε να σκεφτώ πολύ, ήταν το ότι σε όλες τις σχέσεις του ήταν πάντα μόνο σοβαρός και εγώ είμαι η μόνη κοπέλα που του έχω βγάλει χιούμορ, νιώθει ο εαυτός του, τον κάνω να γελά! Και έχω καταλάβει ότι το έχει τόσο ανάγκή. Είναι τόσο εγκεφαλικοί τελικά οι Παρθένοι; Έχω πάθει την πλάκα μου...!Και πόσο ταιριάζουν με μία γήινη Ταυρίνα όπως εγώ;!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...