παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
σας παρακαλώ κύριε πανόπουλε σώστε με!

καταρχήν καλησπέρα σας!

με όλο τον σεβασμό κύριε πανόπουλε θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα αφού σας ζαλίσω λιγάκι ωστε να καταλάβετε πρώτα και να βγάλετε ενα συμπέρασμα γενικό [που ελπίζω πως θα σας βοήθησει ως προς την απάντηση στο ερώτημα μου] ως προς χαρακτηρές και ως προς ζώδια μαζί..

είχα μια σχέση πριν 1μιση χρόνο  πάνω-κάτω η οποία κράτησε 2-3 μήνες όμως μέσα σε αυτό το διάστημα πέρασα πολλά με το αγόρι μου. [το τότε αγόρι μου]

έγιναν κάποια πραγματα που τον πείραξαν και καταλαβά και εγώ λίγο αργότερα οτί είχε δίκιο..

δεν θέλω να αναλύσω την κατασταση, γιατί είναι πιο πολύ βαρετό παρά ενδιαφέρον..

το αγόρι αυτό το αγαπάω.. και είμαι ερωτευμένη μαζί του ακόμα..

εκείνος έχει σχέση και πολλές φορες ακομά και μετα απο 1 χρονο και 3 μήνες που έχουμε χωρίσει δεν θέλει να τον ενοχλώ και δεν θέλει γενικα ούτε να του στέλνω μηνύματα ούτε τίποτα..

σκοπεύω λοιπόν να τον ξανακερδίσω με ότι όπλο μπορώ γιατί πιστεύω οτι με αποφεύγει επειδή δεν θέλει να θυμάται..όμως εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω γιατί μου άλλαξε την ζωή.

θα ήθελα να θέσω όμως το εξή ερώτημα..

Είμαι παρθένος και είναι δίδυμος..

ζήσαμε κάτι δυνατό και επειδή μόλις ειδά το επεισόδιο απο την καινούργια σειρά " ο πόλεμος των αστρων" και αυτά που λέγατε για δίδυμους και παρθένους θέλω να μου πείτε αν φέτος ευνοούνται οι σχέσεις μεταξύ παρθένων και διδύμων...δηλαδή αν είναι η χρονιά ή ο μήνας πιο χαλαρός για τους δίδυμους ωστέ να μπορέσω να τον προσεγγίσω ξανά χωρίς να "τ'ακούσω"..

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλό σας βράδυ και καλή κυριακή.

 

Ρένα

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...