παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζητώ ταπεινά συγνώμη απο την Αττική γη
θα ήθελα προκαταβολικά να ζητήσω συγνώμη για την κατάχρηση του χωρου,μιας και το site είναι αμιγώς αστρολογικά-δισφορώ κι εγώ με διαφορα ποστ με άσχετο περιεχομενο-αλλά δεν αντεχω να μην εκφρασω την οδυνη μου γι αυτή την θάλασσα φωτιάς και καταστροφής που ζούμε εδώ στην Αθήνα.

Μπαινοντας στον google earth θέλησα να δω που ακριβως βρίσκεται ό Διόνυσος το Ντραφι,και το Γραμματικό μιας και δεν γνωρίζω την περιοχή... και μέτρησα 58 πισίνες και εκατοντάδες στρέμματα δάσους που όμως παντού υπήρχαν κατοικίες...
μετά σταμάτησα να μετράω βίλες και πισίνες...μου φανηκαν τόσο τιποτένια,και αισθάνθηκα πως έμεινα χωρίς σπίτι homeless που λένε.

Βλέποντας όλα αυτά τα βουνά να καίγονται ,τα δεντρα να γίνονται κάρβουνα, τα πουλιά να μην έχουν κλαράκι να κελαηδήσουν αύριο το πρωί,ούτε τα εναπομείναντα(;) ζωα τροφή και νερό,..
αισθάνθηκα ακριβώς έτσι...homeless...

Η γη είναι το σπίτι μας λένε ,αλλά δεν νομίζω πως έχουμε σπίτι τελικα...
την δωσαμε την γη-σπιτι αντιπαροχή για να παρουμε περισσότερα και μεγαλύτερα και δεν καταλάβαμε πως αυτή η αντιπαροχή ειναι ο επιθανάτιος ρόγχος μας.
...μετά είδα την αντίθεση πλουτωνα άρη και την αντίθεση κρόνου ουρανού ...ταυ ειναι αυτά? ..δεν ξερω και αστρολογια...το παλιό με το καινούργιο αναμετραται ..
και μεσα απο την καταστροφή θα υπάρξει αναγέννηση...
...και στεναχωριέμαι που δεν΄μπορώ να κάνω την καταστροφή λιγότερο οδυνηρή και την αναγέννηση  Θεική.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...