παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
κ. Πανόπουλε -application for a job

 
  Διάβασα σε μια απάντησή σας, πως σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα νέο περιοδικό και τολμώ να ζητήσω να ενταχθώ στην ομάδα σας με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε θέση. Εργάστηκα από το 1988 έως το 1997 στο χώρο της Μόδας, και από εκεί και μετά ως σήμερα στο χώρο των "σκληρών" Επιχειρήσεων.

  Ναί, έχω ήδη μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε οικονομικό επίπεδο, όμως η νέα ζωή που μου έδωσε ο Κρόνος ως ανταμοιβή των πολυετών προσπαθειών μου, νιώθω πως απαιτεί αλλαγές μέσα μου και γύρω μου.

  Κάποιος πολύ καλός μου φίλος, γνωστός αστρολόγος, μου είχε πει πως "το μέλλον μου είναι στις εκδόσεις", προφανώς επηρεασμένος από τον ωροσκόπο μου. Την κράτησα όμως αυτή τη φράση μέσα μου... Μην φοβηθείτε πως θέλω να γράψω! Δεν ξέρω να γράφω. Ξέρω όμως να διαβάζω. Η "κοινή λογική" που διαθέτω σε μεγάλες ποσότητες, με βοηθά να διαισθάνομαι τι θέλουν να αγοράσουν, να φορέσουν, να φάνε ή να διαβάσουν κι οι υπόλοιποι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται ένα καταναλωτικό προϊόν.



  Υποθέτω πως οι φίλοι και μη, στο Stardome, θα σχολιάσουν αυστηρά ξανά, αυτό το δημόσιο C.V., ωστόσο δεν είχα άλλο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας, γι' αυτό ας με συγχωρήσουν.

  Παραμένω στη διάθεσή σας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...