παρακαλώ περιμένετε...

Tαυροδίδυμος

  • mme @ 29.09.2008 10:31
    χχχχμμμμ ... ξέρω μια περίπτωση κάποιου που έχει γεννηθεί 20 Απριλίου και βρισκεται επίσης ανάμεσα σε δυο ζώδια.... και χωρις να θέλω να σε φοβήσω .... χάλια ο άνθρωπος... χάαααααλιαααα!!!!!
  • Nadin7 @ 30.09.2008 03:10
    mme, σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Πραγματικά! Αλλά ποιός μπορεί να μου απάντησει κι όλας???

    Υ.Γ.τα φατσάκια πώς τα βάζεις?
  • fldown @ 30.09.2008 09:47
    nadin7, δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι δύο ζώδια ή να μην είναι κανένα. Κι εγώ έχω γενέθλια στις 20 Μαΐου και είμαι ταύρος, όπως κι εσύ. Ακόμη κι αν ο Ήλιος είναι στις 29μοίρες και 59λεπτά του Ταύρου είσαι Ταύρος κι αν είναι στις 0 μοίρες του Δίδυμου είσαι Δίδυμος.
    mme για πες είμαι κι εγώ χάλια άνθρωπος που γεννήθηκα ανάμεσα σε δύο ζώδια??
  • Nadin7 @ 30.09.2008 10:37
    fldown,το ξέρω αυτό. Ταύρος είμαι (δλδ,αν με ρωτήσουν,αυτό θα πω), η απορία μου είναι (και μάλλον δεν το διατύπωσα καλά) αν έχω πάρει και χαρακτηριστικά του άλλου ζωδίου. Είχα ακούσει ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ενδιάμεσο δύο ζωδίων, έχουν κάποια άλλη συμπεριφορά, όχι κλασσική ταυρίσια (ας πούμε). Αυτό ισχύει?
  • fldown @ 30.09.2008 17:06
    Τι εννοείς κλασική ταυρίσια συμπεριφορά; Πρώτα από όλα έχεις ένα ωροσκόπο και συνεπώς ένα κυβερνήτη χάρτη. Αυτό αλλάζει τη συμπεριφορά σου. Επίσης έχεις και την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σου. Αν αυτή είναι σε άλλο ζώδιο μεταμορφώνονται τα χαρακτηριστικά σου. Επίσης όπως όλοι έχεις τον Ήλιο σε ένα συγκεκριμένο οίκο που εκεί θα είσαι πιο Ταύρος γιατί εκεί θα θέλεις να εξελιχθείς περισσότερο. Ταυτόχρονα έχεις και μια Σελήνη που είναι μια ενέργεια στην οποία είσαι συνεχώς συντονισμένη άρα χρωματίζει την συμπεριφορά σου σε μεγάλο βαθμό... Όπως βλέπεις δεν χωράνε κουτάκια στην σύγχρονη αστρολογία. Σε καμία περίπτωση δεν αναιρούνται κάποια κοινά ψυχολογικά χαρακτηριστικά αλλά τελικά όπως κι αν το δεις κανείς δεν είναι ίδιος... Ακόμη και ένα ταύρος δεν μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό!
  • milele @ 30.09.2008 17:20
    φιλ!!!! χαιρομαι που σε ξαναβρίσκω!!!αναρωτιέμαι με ποιο μέσω με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να συνδεσουμε την αστρολογία με την ψυχολογία.
    ποια θα ηταν τα "εργαλεία" που θα χρεισημοποιούσαμε για να αποδείξουμε την συνδεση για να μην πω εξάρτηση αυτων των 2 επιστημών...
  • fldown @ 30.09.2008 17:36
    milele, πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω πως ο όρος επιστήμη δεν μου ταιριάζει ως χαρακτηρισμός για την αστρολογία. Στο δια ταύτα τώρα, η σύγχρονη αστρολογία έχει καθαρά ψυχολογική υφή. Τι άλλο είναι τα ζώδια παρά αρχετυπικές εκφράσεις (κατά Young) που αναδύονται από το συλλογικό ασυνείδητο; Οι πλανήτες αντίστοιχα συμβολίζουν τις ψυχολογικές ορμές που μας παρακινούν σε δράση. Ο S. Arroyo στο βιβλίο του "Astrology, Psychology and the four elements" διεισδύει με μεγάλη λεπτομέρεια στη διασύνδεση Αστρολογίας - Ψυχολογίας και αξίζει να το διαβάσει κανείς, αν έχει ήδη ένα υπόβαθρο ψυχολογίας.
  • milele @ 30.09.2008 18:33
    ψαχνω και βρίσκω τον ορισμό της επιστήμης...διαβάζω...
    Η ορθολογική έρευνα του επιστητού και το σύνολο των συστηματοποιημένων γνώσεων που προέρχονται από αυτή...
    αν η αστρολογία δενείναι η επιστήμη των επιστημών τοτε τι είναι ή μήπως ο λιονταρίσιος μου ερμής υπερβάλει??
  • Nadin7 @ 01.10.2008 03:18
    fldown, μέχρι τώρα ήξερα ότι έχω ένα ζώδιο και έναν ωροσκόπο. Πρόσφατα έμαθα και για τους άλλους πλανήτες. Αλλά δεν ξέρω και πολλά ούτε και πώς να τα διαχειριζομαι. Με βοήθησες πολύ με την απάντησή σου, αλλά ήταν κάπως χαοτική, τώρα θα πρέπει να ασχοληθώ εγώ περισσότερο με το θέμα ώστε να βρω την απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα. Δεν ξέρω αν θα το κάνω, πάντως σ'ευχαριστώ.
    α!και δε διαφωνώ!

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...