παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
OFISOFI

Δεν είναι τυχαίο πως ο χορός των γενεθλίων στην φυλή των Ταύρων ανοίγει με την πολυαγαπημένη αδερφή μου, την ofisofi...Με Άρη στον πρώτο οίκο περιμένατε κάτι διαφορετικό??

Θέλω λοιπόν να ευχηθώ και να βροντοφωνάξω για να ακούσουν όλες οι Φυλές (του dome και όχι του Ισραήλ για ξηγιόμαστε!!): ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

Να είσαι πάντα και πάνω από όλα υγιής γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό και σαν Ταύρος που είσαι ξέρεις πολύ καλά να διακρίνεις και να διατηρείς τα αγαθά που έχουν αξία! Εύχομαι να είσαι πάντα λαμπερή σαν τον Ήλιο που φωτίζει το ζώδιο του ωροσκόπου σου και να λάμπεις όχι μόνο επαγγελματικά και κοινωνικά αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σαν αστέρι, σαν supernova, σαν ένα αστραφτερό χαμόγελο στον πρωινό Ήλιο του Απρίλη...

Εύχομαι να ανακαλύψεις την ευτυχία που αναζητάς και ελπίζω ότι έρθει στο δρόμο σου να το αντιμετωπίζεις με θάρρος, με τόλμη και με τσαγανό. Μέχρι τώρα, ότι δυσκολία εμφανίστηκε (και το ξέρω ήταν πολλές) την αντιμετώπισες με επιτυχία...Και όσο και αν σε πύρωσε στην ψυχή έχεις επιβιώσει και αυτό θέλω να είναι και η ευχή μου η μεγαλύτερη. Να είσαι πάντα νικήτρια σε κάθε μάχη, μικρή ή μεγάλη. Και όχι μόνο νικήτρια αλλά να κερδίζεις πάντα με την χάρη και τη λάμψη του Λέοντα, που τόσο σε καθορίζει!!

Μπορεί να είμαι ο βιολογικός σου αδερφός και μπορεί η χρονική διάρκεια που γνωριζόμαστε να είναι σύντομη, όμως υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία και από τα δύο μέρη και εύχομαι η φιλιά μας αδερφούλα να κρατήσει χρόνια ολάκαιρα!! Να είσαι πάντα καλά!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...