παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ώρα για σεμινάριο!

 

banner_astrology_seminars_300x250_01.jpgΚαλησπέρα Stardomers!

 

Η Πανσέληνος του Μαΐου χθες δεν έφερε στο φως μόνο κρυμμένα συναισθήματα και μυστικά, αλλά για το Stardome*, που έχει και ωροσκόπο Σκορπιό, έφερε στο φως και ένα νέο ξεκίνημα! Ξεκίνημα μαθησιακό, διασκεδαστικό και καλοκαιρινό!

Είμαστε έτοιμοι και διοργανώνουμε το πρώτο σεμινάριο μας «Ερωτικός Οδηγός - Summer 2014 Edition».

Η ιδέα μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σεμινάριο ανάλαφρο, δροσερό και όπως αξίζει σε ένα καλοκαιρινό δρώμενο και την ίδια στιγμή να έχει ως επίκεντρο την ψυχολογική ανάλυση των ζωδίων όπως τη διαβάζετε καθημερινά από τη σελίδα μας. Με άλλα λόγια θέλαμε να συνδυάσουμε τη γνώση με τη διασκέδαση σε ένα event που θα το απολαύσουμε εξίσου και εσείς που θα επιλέξετε να το παρακολουθήσετε, και εμείς που θα το παρουσιάσουμε! Και αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε!

Στον «Ερωτικό Οδηγό - Summer 2014 Edition» δε θα μάθουμε απλώς αστρολογία, αλλά θα τη ζήσουμε καθώς θα βλέπουμε βήμα βήμα μέσα από τα μάτια κάθε ζωδίου πως ξετυλίγεται το κουβάρι του ερωτικού ενδιαφέροντος: από τα στερεότυπα που υπάρχουν στο μυαλό κάθε ζωδίου για το τι είναι και τι δεν είναι ελκυστικό σεξουαλικά, μέχρι τη στιγμή της πρώτης προσέγγισης και τις παγίδες που κρύβει και από εκεί ως τη σεξουαλική ταυτότητα κάθε ζωδίου και τις πιθανότητες η γνωριμία να εξελιχθεί σε μια σχέση. Και όλα αυτά μέσα από παιχνίδια, δραστηριότητες και άλλες εκπλήξεις όπου εισηγητές και κοινό λειτουργούν σαν συμπαίκτες και φίλοι.

 

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις και κρυφές ματιές από τις εργασίες όλης της ομάδας του Stardome* καθώς δημιουργούν το αστρολογικό event του καλοκαιριού! Ως τότε μάθετε περισσότερα για το event στην ακόλουθη σελίδα:

«Ερωτικός Οδηγός - Summer 2014 Edition»

Διάβασε επίσης το πρόγραμμα του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στο παρακάτω link

Pdf Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Και κλείστε τώρα τη θέση σας κάνοντας κλικ στο παρακάτω link

Κλείσε θέση εδώ!

 

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να ταξιδέψουμε στην αστρολογική γνώση παρέα!

Η Ομάδα του Stardome*

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...