παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Τοξότη

http://www.ζωδια.com.gr/toxotis.html

 

Απ' όλα τα ζώδια οι Τοξότες είναι γενικά ανήσυχοι τύποι. Απεχθάνονται να κάθονται ή να στέκονται ακίνητοι. Το τόξο που εκτοξεύεται στον αέρα συμβολίζει τις ανησυχίες που καθοδηγούν τις ορμές σ’ αυτό το ζώδιο. Το σώμα του είναι συνήθως αθλητικό. Είναι ο ποιο ειλικρινής από τα άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό του και στην καρδιά του φθάνει αμέσως στα χείλη του. Λέει πάντα ανοιχτά αυτό που πιστεύει χωρίς να είναι καθόλου διακριτικός. Αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια μην ρωτήσεις άλλα ζώδια, ρώτα ένα τοξότη. Επίσης οι τοξότες έχουν την τάση να λένε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα εφαρμόζουν και στην δική τους περίπτωση. Το ζώδιο αυτό περπατά γεμάτο ενθουσιασμό και οι κινήσεις του είναι γρήγορες. Είναι από την φύση του αξιοπρόσεκτο.

 

Προσωπικότητα

Το ζώδιο του Τοξότη αγαπά υπερβολικά την ελευθερία και γι αυτό επαναστατεί όταν το περιορίζουν και ο υπερβολικός περιορισμός και η ρουτίνα μπορεί να του προκαλέσει αρρώστια. Αγαπά τα ταξίδια και είναι πάντα έτοιμος για αναχώρηση προγραμματίζοντας πάντα μπροστά με μία βαλίτσα έτοιμη για άμεση χρήση. Τα γηρατειά δεν το τρομάζουν και ανανεώνουν τις δυνάμεις τους που εκλεπτίζονται με τα χρόνια. Είναι υπερδραστήριοι και απρόσεκτοι. Σ’ αυτά τα ζώδια η αγάπη για τα σπορ και τις εξωσπιτικές δραστηριότητες μπορεί να προκαλέσει δυστυχήματα εξ αιτίας αυτής της απροσεξίας. Ενδιαφέρονται πολύ για την θρησκεία. Ο Τοξότης αν και αρνείται να παραδεχτεί την σοβαρότητα της ζωής, έχει αξιοθαύμαστο συναίσθημα ευθύνης, όμως δυσανασχετεί όταν το φορτώνουν με ευθύνες.
Σκέψη

Ο αστερισμός του Τοξότη είναι από τα πιο έξυπνα ζώδια. Έχουν μυαλό υψηλού επιπέδου. Σκέφτονται φιλοσοφικά και όχι πρακτικά. Έχουν την τάση να βγαίνουν έξω από την καθιερωμένη γραμμή και να προτείνουν εξαιρετικά πρωτοποριακές λύσεις. Η καρμική πρόκληση γι αυτό είναι να βρει την μία και μοναδική αλήθεια και να μείνει πιστός σ’ αυτήν. Αν και τα ζώδια αυτά του κυβερνήτη Δία έχουν φανταστική μνήμη και μπορούν να θυμούνται την κάθε λεπτομέρεια από τα βιβλία και τα κινηματογραφικά έργα, μπορούν να ξεχάσουν που άφησαν το σακάκι τους.
Χαρακτηριστικά

Έχει την ικανότητα να προσεγγίζει τους στόχους του με μεγάλο ενθουσιασμό και παροιμιώδη δημιουργικότητα. Το ζώδιο λειτουργεί άριστα κατά την έναρξη μιας δραστηριότητας καθώς το συναρπάζει η αίσθηση του άγνωστου και της περιπέτειας. Δεν διστάζει να υπερασπιστεί κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η κρυφή πλευρά του Τοξότη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επαναστατική και εκκεντρική όταν αισθάνεται ότι θέλει να στρέψει την προσοχή πάνω του. Αγαπά τα ταξίδια, την ελευθερία, τους ανοικτούς χώρους, την συντροφιά καλών φίλων. Τα σουβενίρ από μακρινούς προορισμούς τον συναρπάζουν. Το ζώδιο αυτό αγαπά το χρήμα. Του αρέσει να ξοδεύει και να χρεώνεται όταν δεν έχει. Δανείζει και δανείζεται. Έχει όμως τύχη στο χρήμα γιατί πάντα του προκύπτουν έσοδα στη ζωή του.
Υγεία

Οι ευαίσθητες περιοχές στα ζώδια αυτά είναι η λεκάνη, οι πνεύμονες, τα χέρια, οι ώμοι, τα έντερα και τα πόδια.
Δυνατά σημεία

Τα δυνατά σημεία στα ζώδια αυτά είναι η ειλικρίνεια η λογική και η ψυχραιμία. Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να πει ούτε για αστείο ένα ψέμα. Η απάτη είναι αφύσικο για τον άνθρωπο του Δία εκτός αν έχει ανερχόμενο Σκορπιό. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός χρωματίζουν διαρκώς την διάθεσή του.
Αδύνατα σημεία

Το τρωτό σημείο στα ζώδια αυτά είναι η βιασύνη γι’ αυτό μπορούν να παραβλέψουν καθήκοντα και υποχρεώσεις παραμερίζοντας πολλές φορές σημαντικές λεπτομέρειες.
Διάσημες προσωπικότητες που ήταν Τοξότες

Μαρία Κάλλας, Φρανκ Σινάτρα, Μπετόβεν, Ουϊνστον Τσώρτσιλ, Πάπας Ιωάννης 13ος Μαρκ Τουαίν

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...