παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΣΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ...

Σας έχει τύχει ποτέ να φτάσετε στο σημείο να πείτε ότι ‘’και να ξεψυχούσα δεν θα καταδεχόμουν -από αξιοπρέπεια και μόνο- να με βοηθήσει’’ αυτός ο κάποιος? Η αν θέλετε το πιο soft ‘’ακόμα και αν ήταν ο τελευταιος αντρας πανω στη γη και με κυνηγούσε και ημουν τοσο απελπισμενη δεν θα πήγαινα μαζι του μόνο και μόνο για να τον εκδικηθώ’’

Ε λοιπον εγω ειμαι σε ένα σημείο που αναρωτιέμαι τι ανθρωπους αφησα να μπουν στη ζωή μου, ποιος εμπιστευτηκα, ποιους εκανα φιλους μου, ποιους ερωτεύτηκα και το χειροτερο, ποιους αγάπησα… Και όλα αυτά μεσα σε ένα χρονο, μονο ένα χρονο. Σημαντική λεπτομέρια ολο αυτό το διαστημα ο Δίας ηταν στο ζωδιό μου. Ήταν η χρονια που μου αλλαξε τη ζωή και δεν λέω πέρασα ωραία οσο κράτησε αλλά αυτό μου έμεινε στο τέλος ηταν μια απίστευτη πίκρα και ένα παράπονο… Γιατί όταν ξυπνάς από το όνειρο η πραγματικότητα σε ξεπερνάει….

Και η αλήθεια είναι ότι δεν ζήτησα πολλά, μονο μια μικρή επιβεβαίωση ότι υπάρχει αυτός ο ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ότι και να γίνει όπου και να είσαι ότι και να κάνεις θα είναι εκεί πάντα για εσένα και θα σε περιμένει… συνειδητοποιείς όμως πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να σε προδώσει και ταυτόχρονα να μη σε αφήνει με τίποτα να ξεφύγεις από πείσμα και γινάτι… λες και κατά κάποιο τρόπο πιστεύει ότι του ανήκεις… οι μήνες περνούν και περνουν, τα αισθηματα μεγαλωνουν,  το παθος γινεται αρρωστημενο και μόλις ξυπνήσεις το μονο που σου μενει είναι η αρρωστια…. Και σαν να μην ευτανε αυτος ο άλλος που σε προδιδει υπαρχουν και οι αλλοι σε φιλικο επιπεδο που όταν τους χρειαστεις δεν είναι ποτε εκει για εσενα παρα μονο όταν εχουν την ανάγκη σου…. (ευτυχώς υπάρχουν και εξερεσεις ).

Δεν λέω αυτό το χρονο δεν τον αλλάζω με τίποτα στο κάτω κάτω έγινα και εγώ λίγο συνεργός στο έγκλημα… αλλά να υπάρχουν στιγμές που ακόμα αναζητώ αυτή την επιβεβαίωση που ξέρω ότι μόνο αυτός και μόνο αυτός με όλα του τα ελαττώματα και όλα του τα λάθη, μπορεί να μου τη δώσει και να με ικανοποιήσει,  γιατί τα μάτια του ακόμα και τώρα δεν μπορούν να με προδώσουν και φυσικά… για το γαμώτο!

(δεν δίνω συναστρία δεν έχει νόημα)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...