παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδιο του μήνα : Ταύρος

http://www.astraclub.gr/index.php?p=1_7

 

Ο Ταύρος και η φιλία
Ο Ταύρος είναι εξαιρετικός φίλος. Έχει λίγους κοντινούς φίλους, αλλά πολλές γνωριμίες. Οι λίγοι φίλοι που έχει κοντά του, απολαμβάνουν πάντα την προστασία του. Τους φέρεται σαν οικογένεια και είναι απέναντί τους πιστός και εξαρτώμενος. Λατρεύει τον ρόλο του οικοδεσπότη. Κοινωνικά, ο Ταύρος είναι ντροπαλός ανάμεσα σε αγνώστους. Όμως απέναντι σε όσους έχει κοντά στην καρδιά του, φέρεται υπέροχα και χωρίς ντροπές. Προσπαθεί όσο αυτό του επιτρέπεται, να κακομαθαίνει τόσο τον εαυτό του, όσο και τους φίλους του.

Ο Ταύρος και τα επαγγελματικά
Ο Ταύρος είναι ισχυρός επαγγελματικά. Διαθέτει τρομερή υπομονή, ακόμα και όταν άλλοι εγκαταλείπουν. Ο Ταύρος θα επιμείνει. Παράλληλα, διαθέτει ταλέντο στα οικονομικά, κάτι που πολλές φορές τον ευνοεί. Γνωρίζει πώς μπορεί να κερδίσει χρήματα, ενώ θέτει με άνεση τις προϋποθέσεις ώστε να ορίσει το προσωπικό του μονοπάτι της επιτυχίας. Δεν ξοδεύει χρήματα αλόγιστα, όμως του αρέσει να ζεί πολυτελώς, να έχει αρκετά υλικά αγαθά στην κατοχή του, να τρώει καλά, κλπ. Στις επιχειρήσεις του, ο Ταύρος φέρεται με πολλή προσοχή, αφού τυχόν αποτυχία του, θα χαλάσει την ισορροπία και την ασφάλεια που τόσο πολύ του αρέσει να αισθάνεται, ώστε να αποφεύγει το άγχος και το στρες.

Ιδιοσυγκρασία
Στους Ταύρους δεν αρέσει η αλλαγή. Για την ακρίβεια, όταν πρόκειται για αναπόφευκτη αλλαγή, γίνονται πολύ νευρικοί και ανήσυχοι. Το καινούργιο δεν τους προκαλεί γιατί είναι άγνωστο και ο Ταύρος φοβάται το άγνωστο. Χρειάζεται τάξη στη ζωή του και όταν δεν την έχει, αντιδρά με άγχος. Για να αποφύγουν το αίσθημα της ανασφάλειας, ενδεχομένως να αποτραβηχτούν εντελώς από κάτι νέο. Οι Ταύροι δεν αφήνουν ελεύθερα τα αισθήματά τους, αλλά προτιμούν να τα κρατούν μέσα τους. Επίσης, κρύβουν πολύ καλά το πόσο ευαίσθητοι είναι. Ως αποτέλεσμα, πληγώνονται αρκετά συχνά, ενώ παίρνουν και πολλά πράγματα προσωπικά. Αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους και πολλοί γύρω τους δεν μπορούν να τους καταλάβουν.

Με μια ματιά...
Οπλισμένοι με τεράστια αποθέματα υπομονής, οι Ταύροι συνεχίζουν να μάχονται, όταν όλοι γύρω τους τα έχουν παρατήσει. Ακέραιοι και επίμονοι, είναι γνωστοί για την ξεροκεφαλιά τους, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα πάντα κακό. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει τους Ταύρους να συγκρουστούν με άλλους δυναμικούς χαρακτήρες. Δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Τους αρέσει η γνωστή και βολική ρουτίνα. Είναι καλόβολοι και όχι αυτοί που θα ξεκινήσουν καυγά. Όταν όμως προκληθούν, καλύτερα να μην είστε μπροστά! Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τα νεύρα τους κάτω από την γαλήνια επιφάνειά τους. Ανταποκρίνονται στο περιβάλλον γύρω τους. Τους αρέσει η διακόσμηση, το χρώμα και γενικότερα οτιδήποτε προκαλεί τις αισθήσεις. Τους αρέσουν επίσης και τα υλικά αγαθά. Παρόλα αυτά, είναι προσγειωμένοι και προτιμούν τα άνετα και τα δημιουργικά πράγματα. Λατρεύουν την ασφάλεια, σε κάθε τομέα της ζωής τους. Έχουν ισχυρά κίνητρα και ορισμένες φορές δείχνουν βαριεστημένοι ή τεμπέληδες, κάτι που σίγουρα απορρίπτουν άμεσα όμως, όταν πρόκειται για τους εαυτούς τους.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...