παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η ψυχολογία του Ταύρου

tau1

Ο Ταύρος είναι απέναντι από το πιο παθιάρικο και σεξουαλικό ζώδιο, τον Σκορπιό και λειτουργούν ως συγκοινωνούντα ζώδια. Έτσι, ο Ταύρος διαποτίζεται εξίσου από το ερωτικό μένος και τον αισθησιασμό του έρωτα. Ξέρει να επιμένει, να ορίζει και να καθορίζει τα κεκτημένα του. Μην περιμένετε λοιπόν κάποιος που έχει έντονα στοιχεία Ταύρου να σας αφήσει να τον παραπλανήσετε. Ξέρει να χειρίζεται καλά τις ερωτικές καταστάσεις, να επιμένει με μέτρο εκεί που νομίζει ότι μπορεί, ενώ δύσκολα παραιτείται. Εφευρίσκει τρόπους να πετυχαίνει τελικά αυτό που θέλει και να αποσπά την προσοχή του ερωτικού συντρόφου. Είναι ένας γοητευτικός και πεισματάρης “διεκδικητής” που θέλει να νοιώθει πάντα αποκλειστικός. Η ιεροτελεστία στον έρωτα είναι απαραίτητη για την ικανοποίησή του. Η ευαίσθητη χορδή του όμως είναι να τον αναγνωρίζετε ως μοναδικό και ειδικό σε αυτό που σας παρέχει.

Η αμφιταλάντευση στα συναισθήματά σας απέναντί του μπορεί να τον κάνει να αδιαφορήσει, αφού φυσικά βάλει σε εφαρμογή την εγωϊστική του πλευρά. Πολλές φορές οι αντιστάσεις από το ερωτικό του ταίρι είναι μια ηδονική πρόκληση για να ορμήσει τελικά. Όμως, τα ξεσπάσματά του όταν θυμώνει μπορεί να είναι λίγα, αλλά είναι έντονα. Μέσα βέβαια από τον θυμό του ξαναβρίσκει τα όριά του και αναθεωρεί τη στάση του. Η ανανέωση λοιπόν πολλές φορές έρχεται μέσα από κρίση, θυμό, αναθεώρηση και τελικά διάλογο. Ειδικά στη περίπτωση του Ταύρου είναι μια τακτική που ανανεώνει τη σχέση και την κάνει πιο ασφαλή. Φυσικά εδώ δεν υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό οι τάσεις αυτοκαταστροφής και αναγέννησης όπως στο Σκορπιό, αλλά μέχρις ένα βαθμό υποβόσκουν. Ενδεχομένως εμφανίζονται με τη μορφή κτήσεως, οριοθέτησης και κεκτημένων. Έτσι νοιώθει σίγουρος και ασφαλής.

Εάν λοιπόν κάποιος θέλει να μάθει με ποιο τρόπο τα συναισθήματα ερμηνεύονται, ζυγίζονται και διεκδικούνται αποκλειστικά, ας ρωτήσει έναν Ταύρο. Πάντως για να έρθουμε στο θέμα μας, σίγουρα μπορούμε να διαπιστώσουμε την ερωτική ορμή του Ταύρου, όταν μετά από την ατελείωτη υπομονή του ξεσπάει, για λόγους που στην ουσία κρύβουν από πίσω κάποιο ερωτικό ανικανοποίητο. Βέβαια δεν είναι πάντα έτσι. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι για να έρθει σε σύγκρουση. Όμως η ψυχοδυναμική του λειτουργία έχει σαν βάση το ερωτικό στοιχείο. Εάν λοιπόν είναι απόλυτα καλυμμένος εκεί, τότε δύσκολα αντιδρά στα υπόλοιπα. Η ικανοποίησή του φαίνεται όταν είναι σε πολύ καλή ισορροπία ψυχικά και σωματικά. Τότε μπορείτε να θαυμάσετε τον Ταύρο, που θα σας δώσει πίσω περισσότερα από όσα του έχετε δώσει και δεν θα τσιγκουνευτεί!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...