παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ιχθύς - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/ιχθύς-το-ερωτικό-προφίλ-του-ζωδίου-12191/

 

 

  1. Οι Ιχθείς είναι κατʼεξοχή συναισθηματικά άτομα, σε βαθμό που όταν δεν ικανοποιούνται οι συναισθηματικές τους ανάγκες, χάνουν εύκολα τις ισορροπίες τους. Οι Ιχθείς φτιάχνουν και ψάχνουν να βρουν τον ιδεατό τους κόσμο. Ο ρομαντισμός τους αγγίζει δυσδιάκριτα επίπεδα, και πολλές φορές πέφτουν στην παγίδα να εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις. Η επαφή τους με την πραγματικότητα είναι πολύ σαθρή. Η φαντασία τους καλπάζει, και συχνά κινούνται μεταξύ δύο κόσμων, τού πραγματικού και τού φανταστικού.

    Η διαίσθησή τους είναι μοναδική, και συχνά εμφανίζουν ικανότητες μέντιουμ. Η φύση τους είναι έντονα ερωτική, με την έννοια όμως ότι θα εισπράξουν και θα δώσουν αγάπη που είναι απεριόριστη και ανιδιοτελής. Οι Ιχθείς μπορεί να αφιερώσουν την ζωή τους γιά μιά αιτία, και είναι έντονα ιδεαλιστές. Η προσωπικότητά τους εμφανίζει όμως μιά διπολικότητα, που εκφράζεται σαν μιά απρόβλεπτη συμπεριφορά.


    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Ιδιαίτερα ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω τους, είναι έντονα ερωτικοί αλλά και απρόβλεπτοι στην ερωτική τους συμπεριφορά. Ο Ιχθύς συνήθως λέει πολλά ψέμματα, και γίνεται αναξιόπιστος στο ταίρι του. Πολλές φορες όμως τα ψέμματα είναι μιά αντανάκλαση της ανάγκης τους να ζήσουν μιά ονειρική ή ιδεατή κατάσταση. Η προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα, τους κάνει συχνά υποκείμενους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, που είναι η αχίλλειος φτέρνα τους. Η βασική τυς ανάγκη είναι να βρούν συναισθηματική σταθερότητα. Αν η σύντροφός τους δεν μπορεί να είναι αρκετά διαχυτική, ή ευαίσθητη σʼαυτόν τον τομέα, καλύτερα να τον ξεχάσει γρήγορα. Αντίθετα, ο Ιχθύς δεν φημίζεται γιά την ερωτική του πίστη. Είναι έντονα ερωτικός και δεν δειλιάζει να αναζητάει καινούργιες συντρόφους. Η φύση του γεννάει συχνά πολλά ερωτηματικά. Ομως ο ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, και μπορέι να γίνει ένας πολύ καλός φίλος, και πάνω απʼόλα να σκύψει πάνω από τα προβλήματά σας. Ο ανθρωπισμός του είναι ανυπέρβλητος, και σίγουρα μπορεί να κάνει μεγάλες θυσίες γιά τον άνθρωπό του.


    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ποσειδώνα, η Ιχθύς γυναίκα είναι σίγουρα πολύ θηλυκιά, ρομαντική, καλλιτεχνική, διορατική και ευαίσθητη. Πάνω απʼόλα όμως είναι μιά γυναίκα που θα σκύψει με κατανόηση και θα βοηθήσει τον σύντροφό της, θα ακούσει τα προβλήματά του, και θα συμπονέσει μαζί του. Με έντονα ανθρωπιστικά αισθήματα, σίγουρα θα πληγωθεί βαθιά όταν ο καλός της την εγκαταλείπψει, και πολύ περισσότερο όταν την προδώσει. Η γυναίκα Ιχθύς χρτίζει το δικό της παραμυθένιο σενάριο γιά την αισθηματική της ζωή και θα περιμένει γιά τον ιππότη της όσο χρειάζεται, μέχρι να βρεί κάποιον που θα τηνκάνει ευτυχισμένη. Οι συναισθηματικές της ανάγκες είναι μεγάλες, και αποτελούν το κέντρο της ζωής της. Μιά Ιχθύς χωρίς αίσθημα έιναι σαν το ψάρι στην στεριά. Απλά δεν λειτουργεί σωστά, και η ζωή της είναι εντελώς ανισόρροπη και απρόβλεπτη. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να της πείτε ψέμματα, γιατί πολυ εύκολα, όχο μόνο θα το αναγνωρίσει, αλλά και θα την απομακρύνετε οριστικά από δίπλα σας.


    ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ
    Τα πιό ευαίσθητα σημεία των Ιχθύων είναι τα πόδια τους. Ιδιαίτερα τα δάχτυλα και οι πατούσες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο έντονα θα ανταποκριθεί στα ερωτικά σας καλέσματα, αν τους δαγκώσετε ελαφρά τις άκρες των δαχτύλων τους. Ακόμα, τους αρέσει πολύ να χρησιμοποιούν τα πόδια τους σαν ερωτικό εργαλείο, και να αυνανίζουν τον σύντροφό τους με αυτά. Μην αντισταθείτε.


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ
    Οι Ιχθείς ξέρουν να κερδίζουν τον θαυμασμό των άλλων γιά το πρόσωπό τους, και εύκολα θα τους βρείτε να αποτελούν το κέντρο της παρέας. Οι Ιχθείς αναζητούν στην πραγματικότητα την προσοχή σας. Κεντρίστε τους την ρομαντική διάθεση με κάποια ευγενική χειρονομία ή φιλοφρόνηση. Μην καυχηθείτε γιά τις ερωτικές σας ικανότητες, και οδηγήστε τους σε μιά θεατρική παράσταση ή ένα καλοπαιγμένο έργο στον κινηματογράφο. Δείξτε τους τον συμπονετικό σας χαρακτήρα και τις ευαισθησίες σας. πείτε τους τον πόνο σας και τους προβληματισμούς σας. Σίγουρα θα σκύψει πάνω σας. Ακόμα ανοίξτε μιά συζήτηση γιά μεταφυσικά θέματα. Οι Ιχθείς πάντα ενδιαφέρονται γιά το άγνωστο, και επί πλέον τους αρέσει να φισλοσοφούν . Ακόμα κεντρίστε τους την φαντασία, πνευματική ή καλλιτεχνική. Προσφέρτε τους ένα ρομαντικό δείπνο, και φροντίστε να είστε λεπτοί στους τρόπους σας. Χαρίστε τους ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, δείχνοντας ταυτόχρονα με τάκτ ότι η παρουσία τους σας έχει συγκλονίσει.


    ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ


    ΜΕ ΚΡΙΟ
    Το επιθετικό Κριάρι ξεκλειδώνει τον ερωτισμό τού ιχθύ, και ο Ιχθύς αποδέχεται ευχάριστα την επιθετικότητά του. Ερωτική συμφωνία υπάρχει σίγουρα, και αν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον, η σχέση μπορεί να διαρκέσει.

    ΜΕ ΤΑΥΡΟ
    Ο Ιχθύς βρίσκει στον Ταύρο την σταθερότητα και την σιγουριά που κατά βάθος τού λείπει. Αν ο Ταύρος ξεπεράσει την κατʼεξοχή γήινη συμπεριφορά του και δείξει τις ευαισθησίες του, τότε η σχέση μπορεί να εξελιχτεί πραγματικά υπέροχα.

    ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
    Μιά δύσκολη σχέση όπου ο Ιχθύς δεν είναι δυνατόν να ανεχτεί την παιχνιδιάρικη και επιπόλαια φύση των Διδύμων. Και οι δυό χρειάζονται έναν πιό δυναμικό και σταθερό σύντροφο, και η σχέση τους γρήγορα σβήνει.

    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Και τα δυό ζώδια τού νερού, με έντονες συναισθηματικές ευαισθησίες και ανασφάλειες. Ερωτικά υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός και η σχέση τους είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Αν υπάρξει αμοιβαίο πραγματικό ενδιαφέρον, η σχέση θα εξελιχτεί με ιδανικό τρόπο.

    ΜΕ ΛΕΩΝ
    Το εξωστρεφές Λιοντάρι προβληματίζεται από τις υπερευαισθησίες των Ιχθύων και δεν δείχνει την διάθεση να τού κάνει τα χατήρια. Ο Ιχθύς δεν εισπράττει τις πραγματικές ευαισθησίες που έχει ανάγκη, και καταλαβαίνει εύκολα τις προσποιήσεις τού Λιονταριού. Εκεί τελειώνουν όλα.

    ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
    Μεταξύ τους υπάρχει πάντα μιά έντονη υποσυνείδητη έλξη, και είναι πιθανόν να υπάρξουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αλλά στην πορεία, η απόμακρη και κάπως ψυχρή συμπεριφορά τού Παρθένου αφήνει στα κρύα τού λουτρού τον ιχθύ που έχει ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα.

    ΜΕ ΖΥΓΟ
    Δεν είναι κακή η σχέση τους, αλλά θα πρέπει να δουλευτεί αρκετά. Και οι δυο είναι ρομαντικοί στον έρωτα και είναι πιθανόν να ξεκινήσουν με μεγάλες προσδοκίες. Αλλά στην πορεία ο Ιχθύς εισπράτει λιγότερα απʼ όσα περιμένει από τον Ζυγό, και γενικά περιμένει μιά πιό βαθιά και έντονη προσωπικότητα.
    Η σχέση τους μοιραία θα φθίνει μέχρι να χρεωκοπήσει.

    ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
    Μιά ιδιαίτερα έντονη και συναρπαστική σχέση, που μπορεί να βασιστεί σε βαθιά αισθήματα και έντοη ερωτική έλξη. Ο Ιχθύς δελεάζεται από την κτητικότητα τού Σκορπιού που τού αποδεικνύει έναν σύντροφο που πραγματικά ασχολείται ουσιαστικά μαζί του. Ο τρόπος ζωής τους και τα ενδιαφέροντά τους είναι ανάλογα καλά συντονισμένα. Μια ιδανική συνταγή.

    ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
    Μπορεί να έχουν πολύ καλές ερωτικές στιγμές μαζί, αλλά η ζωή τους κινείται σε αντίθετες κατυεθύνσεις, και πολύ περισσότερο οι διαθέσεις σους. Ο Ιχθύς τελικά δεν πείθεται γιά τα αισθήματα τού Τοξότη, και δεν μπορεί να συγχωρήσει την ελαφρότητά του. Ο Τοξότης από την άλλη δεν μπορεί να δείξει την αφοσίωση που ο Ιχθύς έχει ανάγκη, ούτε να καταλάβει τις ευαισθησίες του.

    ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
    Ένα εξαιρετικά καλό ερωτικό ζευγάρι. Ο Ιχθύς ενθουσιάζεται από την σταθερότητα της συμπεριφοράς του Αιγόκερω και αν ο Αιγόκερως δείξει την απαραίτητη ευαισθησία, τότε η σχέση τους μπορεί να εξελιχτεί ιδανικά και να έχει σταθερότητα και πολύ καλές προοπτικές.

    ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
    Η φαντασία τους εγγυάται μιά ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση, και ακόμα σε φιλικό επίπεδο μπορεί να τα πάνε καλά. Ο Ιχθύς όμως έχει πολύ μεγαλύτερες συναισθηματικές απαιτήσεις από τον Υδροχόο που δείχνει πιό απόμακρος και αδιάφορος συν τω χρόνω. Ο Υδροχόος είναι πιό εγκεφαλικός, ενώ ο Ιχθύς πιό συναισθηματικός. Κακό μέλλον.

    ΜΕ ΙΧΘΥ
    Μιά σχέση αρκετά περίεργη, που μπορεί να ξεκινήσει με φανταστικό τρόπο και με τις καλύτερες προδιαφραφές. Όμως στην πορεία, μπορεί να χαθούν μεταξύ τους, καθώς και οι δυό αναζητούν ένα πιό γερό στήριγμα, και να νιώσουν ανασφαλείς σαν σύνολο. Πιθανόν να οδηγηθούν σε ερωτικές υπερβολές, αλλά ο γάμος τους θα είναι εύθραστος και απρόβλεπτη η τύχη του.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...