παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/σκορπιός-το-ερωτικό-προφίλ-του-ζωδίου-12193/

 

 

  1. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον έντονο ερωτισμό τους και τον μυστηριακό μαγνητισμό που ασκούν στο περιβάλλον τους. Δύσκολα να τους καταλάβεις, και ακόμα δυσκολότερο να συμβιώσεις μαζί τους. Αναζητούν την γνησιότητα και την ένταση στην ζωή τους, και είναι ανήσυχοι και ασυμβίβαστοι. Διαθέτουν ένα αλάνθαστο ένστικτο, και μπορούν να διαβάζουν την σκέψη σας από πολύ μακριά. Μην αποπειραθείτε να τους κρύψετε κάτι. Θα το καταλάβουν, και απλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι το ζώδιο τού θανάτου και της αναγέννησης. Στην ζωή τους ποτέ δεν θα ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο, και οι εμπειρίες τους είναι υποψήφιες για θεατρικά δράματα. Δείχνουν μία ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ζωή και προ πάντων στον έρωτα. Αναζητούν το βάθος και το μάξιμουμ σε ότι κάνουν. Το πάθος γενικά κυριαρχεί στην ζωή τους, κι αν δεν το βρίσκουν δυστυχούν.


    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    Ο άνδρας Σκορπιός κυριαρχείται από τις επιθυμίες του, και για να τις βρει θα κινήσει γή και ουρανό. Το πάθος του για την ζωή είναι ακατανίκητο, και πολύ περισσότερο οι ερωτικές του επιθυμίες. Διαθέτει έναν ανυπέρβλητο μαγνητισμό, και σίγουρα δεν μένει απαρατήρητος στο πέρασμά του. Στην ερωτική του ζωή θα αναζητήσει το πάθος, αλλά και την γνησιότητα. Παρʼόλο που διακατέχεται από τις έντονες ερωτικές του παρορμήσεις, εντούτοις, δεν είναι απʼ αυτούς που τους αρέσει να παίρνουν την ερωτική τους ζωή στα αστεία. Αναζητούν την συμμετοχή ψυχή τε και σώματι, και όταν την βρουν θα δώσουν και τα εσώψυχά τους στην ερωτική ιεροτελεστία, που θα αποτελέσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε ερωτικό τους σύντροφο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ηφαιστειακή τους ερωτική συμπεριφορά. Απλά, οποιοσδήποτε γευτεί μία ερωτική εμπειρία με έναν Σκορπιό, θα έχει κάνει σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προσωπική του ολοκλήρωση.


    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    Οι γυναίκες Σκορπιοί, είναι τα πιο περίεργα και παθιασμένα θηλυκά τού πλανήτη. Είναι μυστηριώδεις και συχνά ακατάληπτες. Αναζητούν τον νόημα στην ζωή τους στις πιο απόμακρες γωνιές των φιλοσοφικών τους αναζητήσεων, και συνήθως είναι δύσκολο να το βρουν. Δεν συμβιβάζονται εύκολα, και τα γούστα τους είναι δύσκολα και μεταβλητά. Αντιμετωπίζουν κρίσεις στην ζωή τους, καθώς ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα αυτό που ελάχιστοι μπορούν να τις το δώσουν. Στην ερωτική τους ζωή τα θέλουν όλα ή τίποτε. Δεν μπορούν να προσποιηθούν ούτε να παίξουν με την σεξουαλικότητά τους. Η ερωτική πράξη είναι κάτι ιερό για αυτές. Στην πράξη μπορούν να υποδυθούν όλους τους ρόλους, και κυριολεκτικά να ρουφήξουν τον εραστή τους. Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική , και κυριολεκτικά επικοινωνούν με την ματιά τους και το ένστικτό τους. Η ζήλια τους αποτελεί για αυτές το πιο σατανικό σαράκι στην ζωή τους. Αν πληγωθούν ερωτικά, μπορεί κυριολεκτικά να ισοπεδώσουν τον εραστή τους, ή και να αυτοκαταστραφούν. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με το ταίρι τους, απλά ξεχάστε τες.


    ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

    Οι πιο ερωτογενείς τους ζώνες είναι αυτές ακριβώς που παράγουν την ερωτική πράξη, τα γεννητικά τους όργανα. Οι ευαισθησίες τους είναι τρομακτικές, και η διέγερσή τους είναι αυτόματη. Η θηλυκιά Σκορπίνα, μπορεί απλά να διεγερθεί και με το που θα σταυρώσει τα πόδια της. Ακόμα διεγείρονται εύκολα από τις φαντασιώσεις τους, και η στάση που προτιμούν είναι το 69.


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

    Δεν είναι εύκολο να τους πλησιάσετε, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο αίνιγμα τού ζωδιακού. Οι διαθέσεις του διαφέρουν από μέρα σε μέρα, και γενικά στο ερωτικό τους παιγνίδι αντιδρούν ενστικτωδώς. Μπορεί να ερεθιστούν από τις πιο περίεργες καταστάσεις, και ποτέ δεν θα μπορέσουν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους δημιούργησε την έλξη. Ο κόσμος τους είναι βαθύς και ακατάληπτος, και πολλές φορές αμφισβητείται κι από αυτούς τους ίδιους. Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συνταγές για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους. Μην κάνετε φτηνό χιούμορ, και μην δείχνετε φτηνοί στα μάτια τους. Μην προσποιείστε σε τίποτε, και προσπαθήσετε να κεντρίσετε την ιδιόρρυθμη και βαθιά ιδιοσυγκρασία του. Δείξτε θάρρος ή γίνετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Και πάνω απʼόλα μην λέτε πολλά λόγια χωρίς λόγο.


    ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ


    ΜΕ ΚΡΙΟ
    Μία ιδιαίτερα έντονα ερωτική σχέση, καθώς το Κριάρι αγγίζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού. Όμως οι ιδιοσυγκρασίες τους διαφέρουν, και στην πορεία η σχέση τους δεν αντέχει.

    ΜΕ ΤΑΥΡΟ
    Σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους. Αν και μπορούν να ταιριάζουν στην καθημερινότητά τους, όμως η σχέση τους είναι αμφίβολο αν έχει διάρκεια, καθώς ο Ταύρος αδυνατεί να διεισδύσει στα άδυτα τού Σκορπιού.

    ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
    Σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε καλά, αλλά ο Δίδυμος θα αποδειχτεί συχνά εκνευριστικός για τις πραγματικές ανάγκες τού Σκορπιού, που είναι πιο σοβαρές και βαθιές. Ένας δύσκολος γάμος.

    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Μία ιδανική σχέση, ειδικά αν ο Καρκίνος είναι η γυναίκα. Έντονα ερωτικοί και οι δυο, καταλαβαίνουν τις ανάγκες ο ένας τού άλλου, και ο Καρκίνος βρίσκει άνετα προστασία και κατανόηση στον Σκορπιό. Η σχέση τους μπορεί να απογειωθεί, αν υπάρχει πραγματική αγάπη. Ένας πετυχημένος γάμος.

    ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
    Δυναμικά και αδιάλλακτα ζώδια και τα δύο, δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν και να λειάνουν τις διαφορές τους. Κυριαρχικοί και οι δύο, απλά θα παίξουν ένα ντέρμπι, όπου μπορεί να μην υπάρξει νικητής.

    ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
    Ένας πολύ καλός συνδυασμός, που βασικά βασίζεται στα υψηλά ιδανικά της φιλίας. Ερωτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν ο Παρθένος αρνηθεί να ξεπεράσει κάποιες διαχωριστικές γραμμές, και να γίνει πιο ριζοσπαστικός και γενναιόδωρος.

    ΜΕ ΖΥΓΟ
    Μία δύσκολη σχέση, όπου μπορεί να υπάρξει κατανόηση και επικοινωνία, αλλά στην πορεία θα δείξει τις αδυναμίες της. Οι Ζυγοί αποδεικνύονται πιο ελαφρείς και αβασάνιστοι για τους δραματοποιούς Σκορπιούς.

    ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
    Μία σχέση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, και μπορεί να γίνει εκρηκτική σε ορισμένες περιόδους, αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους στην συνέχεια. Η αχίλλειος πτέρνα τους, η ζήλια θα φάει την σχέση σας το αδηφάγο σαράκι, και η αντιπαράθεση θα είναι ολέθρια.

    ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
    Οι Τοξότες δύσκολα ταιριάζουν με τα ζώδια τού νερού που αγαπούν πολύ το σπίτι τους. Εντούτοις ο Τοξότης μπορεί να δώσει κάποια ιδιαίτερα ερεθίσματα και ενδιαφέρον στον Σκορπιό, που μέχρι ενός σημείου θα μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την σχέση, όχι όμως για πάντα.


    ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
    Μία καλή σχέση, και πολύ καλύτερη για γάμο. Πολύ καλή συνεννόηση, καθώς οι συχνότητές τους συντονίζονται απόλυτα. Ερωτικά τα πάνε καλά, και στην πορεία ο Αιγόκερως υποδέχεται ευχάριστα την πιο συναισθηματική φύση τού Σκορπιού.

    ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
    Υπάρχουν κάποια πολύ δυνατά σημεία στην σχέση τους, καθώς ο Σκορπιός δελεάζεται από το ανοιχτό μυαλό τού Υδροχόου, αλλά στην πορεία δεν τον ικανοποιεί η συναισθηματική του ανταπόκριση που είναι πιο ουδέτερη απʼόσο χρειάζεται. Ένας μέτριος γάμος με συμβιβασμούς.

    ΜΕ ΙΧΘΥ
    Μία ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση, καθώς υπάρχει ένταση και συντονισμός στην ερωτική τους ζωή, και ο Ιχθύς δελεάζεται από τον δυναμισμό τού Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός καλύπτεται πλήρως από την συναισθηματική του ανταπόκριση. Ένας εξαιρετικός γάμος.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...