παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καρκίνος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/καρκίνος-το-ερωτικό-προφίλ-του-ζωδίου-12192/

 

 

  1. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά και ταυτόχρονα ερωτικό ζώδιο. Πλημμυρισμένοι από τον εσωτερικό τους κόσμο, δεν δίνουν εύκολα την καρδιά τους, παρ'όλο που σ' αυτούς που δεν τους ξέρουν δείχνουν «εύκολοι» . Ο λόγος είναι ότι αναζητούν εναγωνίως την επιβεβαίωση, καθόσον είναι έντονα συναισθηματικά ανασφαλείς. Αγαπούν την οικογένεια, το σπίτι, τα παιδιά και τις παραδόσεις τους, Δύσκολα ξεπερνούν τις αναμνήσεις τους, και είναι κλασικοί νοσταλγοί τού παλιού καλού καιρού. Δώστε τους την πραγματική αγάπη και την αφοσίωση και εισπράξτε ένα χείμαρρο συναισθημάτων και ερωτικής πανδαισίας. Μην κάνετε το λάθος να τους κάνετε να αμφιβάλουν για την αξιοπιστία σας. Η αντίδρασή τους θα είναι απρόβλεπτη και ανεξέλεγκτη και για τους δυο σας. Φροντίστε να τονώνετε συχνά την αυτοπεποίθησή τους με ένα γλυκό λόγο, και μην παίζετε με την καρδιά τους.

    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Το έντονο θηλυκό στοιχείο τού ζωδίου, μπορεί να μην βρίσκει την πραγματική του έκφραση στον άνδρα Καρκίνο, αλλά όμως τα παιδιά της Σελήνης διαθέτουν μερικά αξιοσημείωτα προτερήματα, όπως και ελαττώματα. Είναι ιδιαίτερα ερωτικοί στην πράξη, αλλά αρκετά απρόβλεπτοι και πονηροί στην συμπεριφορά τους. Η ερωτική τους ευαισθησία αγγίζει πολλές φορές την ερωτομανία σε πολλές στιγμές στην ζωή τους. Ο Καρκίνος αν ερωτευτεί μπορεί κυριολεκτικά να «γαντζωθεί» πάνω σας, και να επικεντρώσει όλες του τις ενέργειες πάνω στην σχέση του. Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, και συνεπώς δείχνει μία αρκετά ευάλωτη φύση. Αναζητάει κατά βάθος στοργή και τρυφερότητα, και στα μάτια σας βλέπει μία άλλη μητέρα που περιμένει να τον φροντίζει. Ερωτικά είναι πληθωρικός και συχνά εμφανίζει τάσεις σαδο-μαζοχισμού. Μην σας τρομάξει το ταμπεραμέντο του. Αν είναι πεισμένος για τις διαθέσεις σας, θα αφεθεί κυριολεκτικά στα χέρια σας, και θα σας προσφέρει ένα καταιγισμό ερωτικών κρεσέντο, που δεν έχετε ξανασυναντήσει.

    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Μία πολύ θηλυκή παρουσία, σίγουρα έλκει την φαντασίωση κάθε αρσενικού στον πλανήτη. Η ερωτική της αύρα είναι έκδηλη, και πολύ περισσότερο δείχνει εύθραυστη, ευαίσθητη, συμπονετική και αισθησιακή. Είναι έτοιμη πάντα να τα δώσει όλα στον άντρα που θα τις προσφέρει την πραγματική αγάπη και αφοσίωση. Πληγώνεται πολύ εύκολα, και ακόμα παρεξηγεί κάποια λόγια ή συμπεριφορές, που μπορεί να της κλονίσουν την εμπιστοσύνη. Η αντίδρασή της τότε, μπορεί να μην είναι βίαιη, αλλά θα είναι έντονα εκδικητική, και πιθανόν να καταλήξει και στην απιστία, σαν αντίδραση αυτοτιμωρίας, επιβεβαίωσης, και φυσικά εκδίκησης. Στο ερωτικό παιγνίδι, σπάνια κάνει το πρώτο βήμα, αλλά αντιδράει ακαριαία στα καλέσματά σας. Σέβεται την ερωτική πράξη, και ποτέ δεν θα την κάνει πρόχειρα και γρήγορα. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα υποβοηθήσει σημαντικά το ταμπεραμέντο της. Αγαπήστε την , εκφράστε τον θαυμασμό σας, και προ πάντων μην την δείτε ποτέ σαν αντικείμενο. Θα την πληγώσετε θανάσιμα.

    ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ
    Οι Καρκίνοι φημίζονται για την φλόγα που βάζουν στο φιλί τους. Τους αρέσει να φιλάνε με πάθος και ασταμάτητα. Πολύ συχνά μπορεί να φτάσουν και σε οργασμό με αυτόν τον τρόπο. Εντούτοις οι πραγματικά πιο ευαίσθητες ζώνες τους είναι το στήθος τους και το στομάχι τους. Χαϊδέψτε ελαφρά το στήθος τού άνδρα, και τις θηλές της γυναίκας. Κυριολεκτικά θα απογειωθούν. Ακόμα πολύ συχνά τους αρέσει να τους χαϊδεύουν στην κοιλιακή χώρα. Δοκιμάστε το.


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ
    Οι Καρκίνοι γίνονται γρήγορα φιλικοί και δείχνουν την συμπάθειά τους. Ζητήστε τους βοήθεια, ή μία συμβουλή, Θα χαρούν ιδιαίτερα να ασχοληθούν μαζί σας. Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ κλασικά τερτίπια. Δεν τους αρέσει να παίζουν μαζί τους, και ποτέ μην δείχνετε αλαζόνες και εγωκεντρικοί. Δεν θα το εκτιμήσουν. Αντίθετα, είναι πάντα πρόθυμοι να δείξουν την συμπάθειά τους και να ακούσουν το πρόβλημά σας. Δείξτε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Θα τους συγκινήσετε. Αγαπούν επίσης την λεπτότητα, την ευγένεια, και τους αρέσει να τους πάτε σε μέρη όπου κυριαρχεί η αρμονία και η ηρεμία. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και θα το δείξουν. Τέλος, ποτέ μην τους φέρνετε παλιές αναμνήσεις στην επιφάνεια


    ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ


    ΜΕ ΚΡΙΟ
    Το ταμπεραμέντο τού Κριαριού είναι απωθητικό για έναν Καρκίνο, αν και στην αρχή μπορεί να κάνουν μία ικανοποιητική ερωτική σχέση. Στην συνέχεια, ο Κριός δεν θα αντέξει την κτητικότητα τού Καρκίνου

    ΜΕ ΤΑΥΡΟ
    Μία πραγματικά πολύ καλή σχέση που μπορεί να δώσει μακροβιότητα και αληθινή αγάπη. Ο Καρκίνος δελεάζεται από την σταθερότητα και την σοβαρότητα τού Ταύρου, και ο Ταύρος θα δεχτεί ευχάριστα την πιο ευαίσθητη φύση τού Καρκίνου.

    ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
    Ο Δίδυμος θα βγάλει από τα νερά του τον Καρκίνο με την απρόβλεπτή του συμπεριφορά και θα τον γεμίσει ανασφάλειες με τα παιχνιδίσματά του. Καμιά τύχη για σταθερότητα δεν εγγυάται αυτή η σχέση.

    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Και οι δυο τους αναζητούν ένα στήριγμα που δεν θα το βρουν μεταξύ τους. Συναισθηματικά προβλήματα θα σκιάζουν την σχέση, που μοιραία κάποια μέρα καταρρέει.

    ΜΕ ΛΕΩΝ
    Μία περίεργη σχέση, που όμως διαθέτει πολλά καλά και δυνατά στοιχεία, και μπορεί να δώσει έναν ευτυχισμένο γάμο. Ο Καρκίνος έλκεται από τον δυναμισμό και την σιγουριά τού Λιονταριού, που με την σειρά του αρέσκεται να βλέπει τον Καρκίνο να υποτάσσεται. Ερωτικά υπάρχει επίσης ένταση και πάθος.

    ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
    Αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε μία ιδανική ένωση δύο ψυχών που στηρίζονται με αμοιβαίο ανταποδοτικό τρόπο. Μπορεί ερωτικά να μην δεθούν ιδιαίτερα, αλλά θα κάνουν έναν εξαιρετικά αποδοτικό και σταθερό γάμο.

    ΜΕ ΖΥΓΟ
    Οι Ζυγοί δείχνουν δυσκολίες να ανταποκριθούν στις ευαισθησίες των Καρκίνων, και οι Καρκίνοι βρίσκουν κάπως απόμακρους τους Ζυγούς. Ο Ζυγός είναι πιθανόν να θελήσει να μην εμπλακεί σε μία συναισθηματικά φορτική σχέση, και προ πάντων δεν θα αντέξει τους καβγάδες και τα παράπονα.

    ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
    Μία από τις πιο έντονες σχέσεις του ζωδιακού. Η απόλυτη συναστρία, που όμως εγκυμονεί κάποια ρίσκα στην πορεία. Αν ο Σκορπιός θέλει να δει σοβαρά την σχέση, μπορεί να βρει την απόλυτη σύντροφο. Αν όμως τού αρέσει να παίζει, καλύτερα να το ξεχάσει.

    ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
    Δυο τελείως αντίθετες προσωπικότητες. Ο Τοξότης είναι ένας μόνιμος εξερευνητής, ενώ ο Καρκίνος είναι προσκολλημένος με το σπίτι του. Η σταθερότητα που αναζητάει ένας Καρκίνος, με κανένα τρόπο δεν μπορεί να βρεθεί σε έναν Τοξότη.

    ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
    Μία σχέση μοιραία, που μπορεί να ξεκινήσει από μία έντονα ερωτική έλξη, αλλά στην πορεία ο Αιγόκερως θα δείξει αδυναμία να αφιερώσει τον χρόνο που έχει ανάγκη ένας Καρκίνος για να είναι ευτυχισμένος. Αν ο γάμος επιβιώσει, θα παραμείνει απόμακρος.

    ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
    Η προσκόλληση τού Καρκίνου στις καθιερωμένες αξίες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την φουτουριστική διάθεση τού Υδροχόου. Μπορεί να κάνουν μία εξαιρετική φιλία, αλλά ποτέ ένα επιτυχημένο γάμο.

    ΜΕ ΙΧΘΥ
    Μία πολύ καλή σχέση που θα βασιστεί, τόσο στην πολύ έντονη ερωτική τους συμπεριφορά , όσο και από τις έντονα συναισθηματικά διαθέσεις τους. Οι καβγάδες σβήνουν γρήγορα, καθώς μπορούν άνετα και οι δυο τους να συζητήσουν πολιτισμένα τα προβλήματά τους.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...