παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ταύρος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/ταύρος-το-ερωτικό-προφίλ-του-ζωδίου-12186/

 

 

  1. Το ζώδιο της Αφροδίτης, δεν μπορεί παρά να έχει καλές σχέσεις με τον έρωτα, και όχι μόνο. Ο Ταύρος έχει λεπτά γούστα και τού αρέσουν οι απολαύσεις. Και το ίδιο ισχύει και στην ερωτική του ζωή. Αυτό που κάνει θέλει να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τού αρέσει να απολαμβάνει την ερωτική πράξη σε όλες τις εκφράσεις της. Το πείσμα και η επιμονή του είναι βασικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Και πάνω απ' όλα ξέρει να περιμένει, όταν το αντικείμενο τού πόθου του αξίζει της προσοχής του. Η λέξη «θέλω» είναι πολύ έντονη στην σκέψη του, και δεν την παρατάει εύκολα. Εκτιμάει την φινέτσα, τους καλούς τρόπους, και πάνω απ' όλα την χλιδή στις αναζητήσεις του.


    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Ο Ταύρος μπορεί να είναι αργός στις κινήσεις του, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του στο κυνήγι τού θηράματός του. Συνήθως δεν είναι αυτός που ξεχωρίζει στην παρέα σας, για την ζωηράδα του και την ικανότητά του να φλερτάρει. Αλλά είναι φοβερά πεισματάρης όταν αποφασίσει να επιτεθεί, και συνήθως δύσκολα τού ξεφεύγει το ταίρι του. Είναι ήρεμος και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, δεν θα χάσει ποτέ τον έλεγχό του. Συνήθως είναι από αυτούς που διαθέτουν φυσική δύναμη, και είναι ιδιαίτερα κυριαρχικός στο ερωτικό του παιγνίδι. Δύσκολα μπορεί κάποια να πειραματιστεί με έναν Ταύρο, καθώς από μ΄νος του έχει την δική του ατζέντα. Στα ραντεβού του, δεν θα τσιγκουνευτεί να ξοδέψει, καθώς ο έρωτας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιεροτελεστίας της απόλαυσης. Ένα καλό φαΐ σε ένα ακριβό εστιατόριο, θα είναι σίγουρα ένας καλός πρόλογος για την ερωτική του συνεύρεση.


    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Η Ταυρίνα ξεχωρίζει για την χάρη της, συνήθως την ομορφιά της και την πληθωρική της εμφάνιση. Οι Ταυρίνες έχουν γούστο και δεν τσιγκουνεύονται να το δείχνουν με αρκετά ακριβό τρόπο. Τους αρέσει η χλιδή, και ξέρουν να την απολαμβάνουν με ιδιαίτερη βουλιμία. Οι κινήσεις τους επίσης είναι πάντα προσεκτικές και εκπέμπουν έντονα τον έμφυτο ερωτισμό τους. Είναι το αντικείμενο τού πόθου σας, αλλά οι ίδιες είναι πολύ εκλεκτικές. Είναι ιδιαίτερα κτητικές και πεισματάρες, και ενδεχόμενα πολύ ζηλιάρες. Θέλουν να τις θαυμάζουν, να εντυπωσιάζουν και να είναι πρώτες στην καρδιά τού συντρόφου τους. Μην τις απογοητεύσετε, γιατί θα γίνουν ιδιαίτερα δηκτικές. Δύσκολα κάποια μπορεί να ανταγωνιστεί μια Ταυρίνα, καθώς το πείσμα της ξεπερνάει κάθε ανθρώπινο όριο. Στην ερωτική της πράξη είναι πληθωρική έως και άπληστη, αλλά διαθέτει μια μοναδική χάρη στις κινήσεις της και της αρέσει να ελέγχει την πράξη σε όλη της την διάρκεια.


    ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ
    Το πιο ευαίσθητο σημείο των Ταύρων είναι ο λαιμός και ο σβέρκος. Είναι απίστευτο το πως μπορεί να αντιδράσουν αν τους χαϊδέψετε τρυφερά στον λαιμό. Αλλά πάνω απ' όλα οι Ταύροι αποφεύγουν και δεν τους αρέσουν οι απότομες κινήσεις.


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ
    Οι Ταύροι δεν είναι απ΄αυτούς που θα κλέψουν την παράσταση στην παρέα σας. θα τους βρείτε απομονωμένους, αλλά απόλυτα σίγουρους για το τι θέλουν και ποιόν. Μην βιαστείτε να κλείσετε το πρώτο ραντεβού, και μην απογοητεύεστε αν δεν σας λέει εύκολα το ναι. Οι Ταύροι θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την επόμενη κίνησή τους, και θα εξαντλήσουν τον χρόνο τους. Μην παίζετε μαζί τους γιατί διαθέτουν σοβαρότητα. Είναι πολύ πρακτικοί στις αντιδράσεις και συμπεριφορές τους, και πάνω απ' όλα δεν προσποιούνται. Μπείτε στο θέμα στα ίσια, χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα, μην πείτε ψέματα, και πάνω απ' όλα δείξτε τους ότι μπορείτε να τους προσφέρετε τις ανέσεις που χρειάζονται οπωσδήποτε για να λειτουργήσουν. Κάντε το με τάκτ και αποφύγετε τις απότομες και άκομψες κινήσεις.



    ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ



    ΜΕ ΚΡΙΟ
    μια δύσκολη σχέση για δυο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Ταύρος δεν μπορεί να αντέξει την ανυπομονησία τού Κριαριού, και πολύ περισσότερο την παιχνιδιάρικη διάθεσή του.

    ΜΕ ΤΑΥΡΟ
    Δύσκολα να επιτύχουν μια καλή ερωτική σχέση. Ο Ταύρος αποδεικνύεται ανεπαρκής για τα γούστα της ταυρίνας , που συνήθως θέλει να είναι το κέντρο τού κόσμου του, και σίγουρα δεν θα είναι.

    ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
    Ένας Δίδυμος θα προκαλέσει το ενδιαφέρον τού Ταύρου με την σπιρτάδα του και την ευστροφία του, αλλά στην πορεία αποδεικνύεται κουραστικός και αναξιόπιστος. μια σίγουρα δύσκολη σχέση.

    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Αν τα περισσότερα στοιχεία τους είναι θετικά, τότε η σχέση αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και για τους δύο. Και οι δυο θα αγαπήσουν την σταθερότητα και την αφοσίωση μεταξύ τους.

    ΜΕ ΛΕΩΝ
    μια ιδιαίτερα έντονη ερωτική σχέση, που σίγουρα θα την χαρούν και οι δύο, αλλά σαν μακρόχρονη σχέση έχει πολλά αγκάθια, καθώς ο Ταύρος δεν θα αντέξει την κυριαρχική στάση τού Λιονταριού.

    ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
    Σίγουρα θα συντονίζονται απόλυτα μεταξύ τους, και η σχέση τους μπορεί να είναι εξαιρετικά καλή σε φιλικό επίπεδο. Αλλά στον έρωτα ο Παρθένος θα αποδειχτεί ανεπαρκής για τον απαιτητικό Ταύρο.

    ΜΕ ΖΥΓΟ
    Και οι δυο παιδιά της Αφροδίτης, σίγουρα καταλαβαίνονται μεταξύ τους, και έχουν κοινό τρόπο ζωής. Αν τα ενδιαφέροντά τους ταιριάζουν, σίγουρα είναι ένα καλό δίδυμο για μια σχέση με διάρκεια.

    ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
    μια ιδιόμορφη σχέση που μπορεί να φτάσει και στα δύο άκρα. Σίγουρα μια καλή σεξουαλική σχέση, αλλά στην πορεία θα πρέπει να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, που μπορεί να είναι εκρηκτικές.

    ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
    Η κτητικότητα τού Ταύρου,με κανένα τρόπο δεν γίνεται αποδεκτή από τον ανεξάρτητο Τοξότη. Μπορεί να περνάνε καλά και να χτίσουν ένα καλό επίπεδο συνεννόησης, αλλά σίγουρα δεν αντέχουν την διάρκεια.

    ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
    Σίγουρα δυο καλοί φίλοι, και η ερωτική τους ζωή δεν πάει άσχημα. Όμως θα παραπονούνται ότι κάτι λείπει , καθώς κανείς τους δεν θα έχει την φαντασία για να το βρει και τους το δώσει.

    ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
    Ο φιλοσοφικός και διαλεκτικός Υδροχόος δεν έχει τις ίδιες διαθέσεις με έναν Ταύρο. Η κοινωνικότητα τού Υδροχόου, σίγουρα θα είναι απορριπτική για ένα Ταύρο που τα θέλει όλα δικά του.

    ΜΕ ΙΧΘΥ
    μια πολύ καλή ένωση, αν ξεπεραστούν κάποια λεπτά σημεία. Βασικά όλα εξαρτώνται από τον Ταύρο, και στο κατά πόσο θα αντιληφθεί την φαντασία και την ρομαντική διάθεση του ψαριού.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...