παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εορταστικο τραπεζι και ζωδια

Μην μενετε στο οτι λεει ρεβεγιον, γενικευστε το, ηθελα να το ανεβασω απο καιρο, δειτε το σαν ενα ωραιο δειπνο οποια στιγμη μες στο χρονο, με τον ανθρωπο σας, αλλαζοντας πραγματα απο αυτα που αναφερει. Εξαλλου και το κλιμα του Αγιου Βαλεντινου, μπορουμε να το ζησουμε μεσα στο χρονο σε οποια μερα αρκει να το νιωθουμε και να μην μας ρουφαει απολυτα η ρουτινα και η καθημερινοτητα(που και αυτη ειναι στο προγραμμα και χρειαζεται)

 

ΠΗΓΗ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ http://www.oroskopio.com/

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ο άντρας που δεν ενδιαφέρεται για ιδιαίτερα εξωτικά ή εναλλακτικά πιάτα. Το φαγητό γιʼ αυτόν είναι μια γρήγορη υποχρέωση. Δεν θα πει όχι βέβαια σε μια νέα γεύση, αντίθετα την επιζητά, όμως η οποιαδήποτε αυτή νέα γεύση δεν πρέπει να ξεφεύγει πολύ από τις κλασικές. Τα όσπρια, οι τηγανιτές πατάτες και τα κρεατικά είναι οι πλέον βασικές προτιμήσεις του. Εξίσου ικανοποιημένος θα μείνει και με μια πίτσα σπέσιαλ- που να έχει απʼ όλα- την οποία θα την παραγγείλετε από την πιτσαρία της γειτονιάς. Τέλος πάντων ότι κι αν μαγειρέψετε στους Κριούς φροντίστε να ρίξετε από πάνω πάπρικα ή καυτερό πιπεράκι, στους περισσότερους αρέσουν τα… «καυτά»!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Φτιάξτε οποιοδήποτε κρεατικό με πατάτες τηγανιτές ή και φούρνου, και στολίστε το πιάτο με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, βασιλικό ή φρέσκο δυόσμο. Γενικά αν ξεφύγει η όψη του πιάτου από την καθημερινή εικόνα που έχει συνηθίσει, θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Μην το παρακάνετε όμως με τη διακόσμηση γιατί θα τον φέρετε σε αμηχανία. Το κρασί λευκό και για επιδόρπιο τα μελομακάρονα κι οι κουραμπιέδες θα τον κάνουν να αισθανθεί πλήρης!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ορεξάτος του ζωδιακού ξέρει να μαγειρεύει αλλά και να τρώει με όρεξη. Μια καλοφτιαγμένη μακαρονάδα με κιμά ή ένα πικάντικο λουκάνικο με πατάτες είναι το φόρτε του. Γενικότερα οι Ταύροι είναι παμφάγοι, αρκεί να βρουν το φαγητό τους- στην ώρα του- σερβιρισμένο! Οι πίτες, τα σάντουιτς, ακόμη και τα τοστ, είναι γιʼ αυτούς

 κάτι ενδιάμεσο, μην τους τα σερβίρετε ποτέ για κυρίως γεύμα, γιατί θα νιώσουν σαν τιμωρημένοι. Το βασικότερο όλων είναι ότι ο Ταύρος δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα με άδειο στομάχι, ούτε καν σεξ όσο κι αν θέλει, αφού γιʼ αυτούς το σεξ είναι ένα βοήθημα στη χώνεψη!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Το ροσμπίφ στο φούρνο με μπόλικα καρυκεύματα, σερβιρισμένο είτε με ρύζι είτε με πατάτες, είναι αυτό που ονειρεύονται. Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το μοσχαράκι με γαλοπούλα ή κοτόπουλο, αρκεί να ψηθεί στο φούρνο. Ο Ταύρος δεν έχει στο κρασί προτίμηση χρώματος. Το καλό κρασί γιʼ αυτόν δεν έχει χρώμα. Για επιδόρπιο μην σκεφτείτε τίποτα άλλο εκτός από σοκολατένιο! Τα μελομακάρονα βουτηγμένα σε σοκολάτα θα τον απογειώσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος μένει αδιάφορος μπροστά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με ένα καλό φαγητό ή σε ένα πλούσιο κύριο γεύμα ή δείπνο. Προτιμάει τα ορντέβρ. Οποιοσδήποτε μεζές, τα σαντουιτσάκια, καναπεδάκια αποτελούν άρτιο γεύμα γιʼ αυτόν. Δεν πέφτει με τα μούτρα, προτιμάει να τσιμπολογάει γενικά. Αν θέλετε να τον ευχαριστήσετε, ανοίξτε το ψυγείο και βάλτε σε πολλά μικρά πιατάκια, λίγο από ό,τι βρείτε μέσα. Τυράκι σε μικρά κομματάκια, δυο τρεις ελιές, ένα μεζέ από το φαγητό της προηγούμενης μέρας, λίγη ντομάτα, δυο καρότα με λεμόνι και αλάτι, ψωμάκι κομμένο σε μικρές μπουκιές και…είστε η πιο φιλόξενη οικοδέσποινα γιʼ αυτόν. Αν όσο τσιμπολογάει, η συζήτηση σας είναι ευχάριστη και περιέχει λίγο αλατοπίπερο κουτσομπολιού, συμφωνεί απόλυτα με το γούστο του.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Ένας πλούσιος μπουφές θα είναι ό,τι πρέπει! Τυριά, αλλαντικά, σολομός, λίγο χαβιάρι και διάφορα ντιπ να βουτάει τα ψωμάκια του πριν τα στρώσει με ένα γευστικό βουτυράκι και ένας δίσκος γεμάτος πολύχρωμα λαχανικά θα τον κάνουν να νιώσει την αίσθηση ενός σπουδαίου καλοφαγά! Όσο για το κρασί, μπορείτε να του προσφέρετε κάποιο του δικού σας γούστου, και για επιδόρπιο μην ανησυχείτε- αν θελήσει- κάτι θα βρει από τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γεύμα ή δείπνο για τον Καρκίνο δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αρκεί να είναι άκρως ρομαντικό! Λατρεύει το τραπέζι που είναι στολισμένο με λουλούδια και αν τον προσκαλέσετε σε δείπνο θα γοητευτεί από την ατμόσφαιρα των αναμμένων κεριών. Ψαρικά, σούπες με κρέμα, αλλαντικά και αλμυρά είναι οι γεύσεις που προτιμάει περισσότερο! Αν θέλετε να τον εντυπωσιάσετε αναζητήστε στρείδια και ό,τι άλλο οστρακοειδές και θαλασσινό ανακαλύψτε στο Ιχθυοπωλείο της γειτονιάς σας. Συνοδέψτε τα με μια ωραία σαλάτα και μαζί μια ρώσικη σαλάτα με μπόλικη μαγιονέζα. Το τυρί, ο Καρκίνος, μπορεί να το φάει πριν και μετά το φαγητό αλλά και ανάμεσα σε οποιοδήποτε μενού. Ένα ζεστό καλοψημένο ψωμί θα το εκτιμήσει, αν και δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα όταν έχει γεύσεις της αρεσκείας του.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Όποια εξωτική συνταγή ξέρετε, βάλτε τα δυνατά σας να την παρασκευάσετε. Κρεατικό ή Ψαρικό το ίδιο θα του αρέσει. Ρύζι με κάρυ, σταφίδες και αμύγδαλα να συνοδεύει το κυρίως πιάτο και σαλάτα με δυο τρία πράσινα λαχανικά, κομματάκια πράσινο μήλο, μπαλσάμικο χτυπημένο με ελαιόλαδο και σουσάμι θα του ανοίξει την όρεξη για πιο αισθησιακές απολαύσεις. Με ένα ουίσκι πριν από το φαγητό- ανάλογα τα γούστα του- και μετά με ένα καλό παλιό κρασί θα κλείσετε το δείπνο με απόλυτη επιτυχία. Αν παρόλα αυτά περάστε και στο γλυκό, σίγουρα να είναι σιροπιαστό!

ΛΕΩΝ
 Η τελετουργική προετοιμασία και οτιδήποτε εξωτικό ξυπνάει όλες τις αισθήσεις του Λιονταριού. Τα κρεατικά- προτιμάει τα ψητά- είναι η πρώτη του επιλογή. Όπως και να τα μαγειρέψετε! Πάνω απʼ όλα όμως τα θέλει όλα με κομψό τρόπο σερβιρισμένα και όταν καθίσετε μαζί του στο τραπέζι «πρέπει» να παρακολουθείτε τους ρυθμούς του για τη στιγμή που θα του προσφέρετε το επόμενο πιάτο. Οι πολύπλοκες σαλάτες θα τον ευχαριστήσουν περισσότερο όπως και ένα πλούσιο πιάτο με τυριά. Αν δεν έχετε τον χρόνο να προετοιμάσετε κυρίως πιάτο, προτιμήστε ακριβούς μεζέδες, καπνιστό σολομό, σκέτο ή με διάφορα πιπέρια- υπάρχει στα καλά σούπερ μάρκετ- μπρικ, αλλαντικά γεμιστά με ξηρούς καρπούς ή ελιά ή πιπεριά και άλλα διάφορα τέτοια…Είναι βέβαιο ότι θα τον κατακτήσετε.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Αν ξέρετε ή βρείτε κάποια πολυνησιακή συνταγή «εκτελέστε την»…θα ανεβείτε στην εκτίμηση του. Προσέξτε μόνο να είναι καλόγουστος ο τρόπος που τα παρουσιάζετε. Φτιάξτε οτιδήποτε ασυνήθιστο από πρώτο, κυρίως και σαλατικά, χρησιμοποιώντας αυστηρά τα υλικά, τις ποσότητες και τη σειρά που λέει η συνταγή σας. Ένα ποτάκι πριν από το φαγητό είναι απαραίτητο, όπως και τα κόκκινα κεριά στο τραπέζι. Το κρασί, κόκκινο ή λευκό, πρέπει να είναι εμφιαλωμένο. Όσο για το γλυκό…τι άλλο; Οτιδήποτε φλαμπέ! Προτείνουμε παγωτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος, αντίθετα από τους υπόλοιπους άντρες, συνήθως θέλει να τρώει υγιεινά, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις έντονες- νόστιμες γεύσεις. Μην του μαγειρέψετε κρεατικά, δεν είναι φίλος. Ένα κοτόπουλο στο φούρνο ή στην κατσαρόλα με ρύζι θα το ευχαριστηθεί καλύτερα. Η μακαρονάδα με τυρί, μια χορτόπιτα ή ακόμα λαχανικά γιαχνί είναι προτιμότερο γιʼ αυτόν από τις ανάκατες σάλτσες και τα πολύπλοκα φαγητά. Αν δεν σας επαινέσει για τη μαγειρική σας μην πτοηθείτε. Δύσκολα θα τον ακούσετε να λέει κολακευτικά λόγια ακόμη κι αν του αρέσει κάποια από τις γεύσεις που του σερβίρετε. Είναι συντηρητικός στο φαγητό, αυτό να θυμάστε αλλά και με μια πλούσια σαλάτα συνοδευμένη από τυρί και ψωμί θα είναι πλήρης!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα στο φούρνο και γαρνιτούρα ωραίες ροδοκόκκινες πατάτες θα είναι γιʼ αυτόν ό,τι το καλύτερο. Σαλάτες, δυο τρία τυριά της αρεσκείας του και ένα βιολογικό λευκό κρασί από την κάβα της γειτονιάς θα κλείσουν το δείπνο σας εξαιρετικά. Για το γλυκό μην κουραστείτε ιδιαίτερα, πες του απλώς ότι τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες που αγοράσατε είναι από εκείνο το ζαχαροπλαστείο που χρησιμοποιεί αγνά υλικά. Καλή Χρονιά.

ΖΥΓΟΣ
Ό,τι ακριβό είναι αυτό που σαγηνεύει τον Ζυγό! Ένα καλό εστιατόριο για κυριακάτικο μεσημεριανό το προτιμάει από ένα δείπνο στο σπίτι. Γιʼ αυτό αν θέλετε εσείς να φροντίσετε και να μαγειρέψετε το φαγητό που θα του προσφέρετε πρέπει να είναι ποικίλο με περίεργα γαρνιρίσματα και μπόλικο εφέ!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Γλυκόξινες σάλτσες, σαλάτες με σπάνια λαχανικά, γεμιστά κρεατικά, τυριά αναμειγμένα με γεύσεις διαφορετικών υλικών και ποικιλία αλλαντικών, του ανοίγουν την όρεξη. Πάπια με πορτοκάλι ή κάποιο κρεατικό ρολό, γεμάτο με μπέικον, τυριά και ξηρούς καρπούς θα τον κάνουν να γλείφει και τα δάχτυλα του! Όσο για το γλυκό πρέπει κι αυτό να ξεχωρίζει! Βρείτε μια συνταγή μπανάνας σουφλέ ή μηλόπιτα με γαρνίρισμα σαντιγί, τρούφα σοκολάτας και καρύδια…θα γλυκαθεί τρυφερά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ορέξεις του Σκορπιού είναι πρωτόγονες γιʼ αυτό ως επί το πλείστον ό,τι του σερβίρετε να είναι ζωικό σε μεγάλες ποσότητες γιατί έτσι ξεκλειδώνονται οι λάγνες διαθέσεις του για το παράδοξο. Κρεατικά, κυνήγι, ρύζια και ζυμαρικά είναι οι βασικές του προτιμήσεις. Ακόμη τα ψάρια ή ένας αστακός θα τον έκαναν να παίζει ατελείωτα με δαγκάνες και κοκαλάκια. Όσο για την ατμόσφαιρα που τον κάνει να νιώθει άνετα… όσο πιο σκοτεινά τόσο πιο καλά! Αυτός ο τύπος θέλει το οτιδήποτε άκρως προσωπικό. Στρώστε το τραπέζι με κόκκινο τραπεζομάντιλο, χαμηλώστε τον φωτισμό, ανάψτε όσα κεριά διαθέτετε και καλή όρεξη.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Ένα κατσικάκι στον φούρνο και για γαρνιτούρα αναποφλοίωτο ρύζι ανακατεμένο με λαχανικά, ένα ή και περισσότερα πικάντικα τυριά και μια περίεργη σαλάτα με εξωτικά λαχανικά θα του ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη! Για επιδόρπιο δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Προσφέρετε κάτι με σιρόπι ή άσπρη κρέμα. Για εκείνον εσείς αντιπροσωπεύετε την ιδέα του ιδανικού επιδορπίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Είναι παραδοσιακός ο Τοξότης. Του αρέσουν οι κλασσικές γεύσεις και τις απολαμβάνει σε μεγάλες ποσότητες. Αν θέλετε να τον εντυπωσιάσετε μαγειρέψτε παραδοσιακά φαγητά μακρινών εξωτικών χωρών. Θα τα εκτιμήσει όλα: από ουγγαρέζικο γκούλας μέχρι παέγια ισπανική, ινδικά ή ταϋλανδέζικα μεζεδάκια, κρεατικά, ιδιαίτερα τα ψητά, με καλή παρέα, του προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση από οποιοδήποτε εστιατόριο. Η ατμόσφαιρα για ένα Τοξότη δεν μετράει και πολύ, αρκεί το περιβάλλον να είναι φιλικό και με συζητήσιμους συνδαιτυμόνες.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Βρείτε τη συνταγή, αν δεν γνωρίζετε να φτιάχνετε φρικασέ. Με αρνάκι, κατσικάκι, μπόλικα μαρούλια, άνηθο και κρεμμυδάκια ή χοιρινό με σέλινο και όλα αυτά αυγολέμονο, θα σας δίνει συγχαρητήρια σε κάθε μπουκιά. Μια πίτα με τυριά θα συμπληρώσει το δείπνο σας. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του, για επιδόρπιο διαλέξτε κάτι με σαντιγί…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το τι θα είναι αυτό που θα φάει αρκεί να είναι πλούσιο και χορταστικό γεύμα. Στα εστιατόρια, ακόμη κι όταν πληρώνετε εσείς- και ιδιαίτερα αν οι τιμές είναι τσουχτερές- θα ξινίσει και μπορεί μέχρι δυσπεψία να νιώσει. Καλέστε τον καλύτερα στο σπίτι και μαγειρέψτε ό,τι νομίζετε ότι θα είναι νόστιμο. Αν πάλι δεν έχετε χρόνο ή βαριέστε, θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με ό,τι έμεινε από το μεσημέρι κάποια τυριά και αλλαντικά- του αρέσουν ιδιαίτερα- και ένα πλούσιο, δυνατό κρασί αρκούν για ένα ξαφνικό δείπνο ή γεύμα.

 ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Οποιοδήποτε κρεατικό, πουλερικό, ψητά ή στον φούρνο με κάποια κλασσική σαλάτα θα τον ευχαριστήσουν προτείνουμε αρνάκι με μανιτάρια ή κόλιαντρο σβησμένο με κόκκινο κρασί και γαρνιρισμένο με ρύζι. Μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, τριμμένα καρύδια και ένα κρασί της αρέσκειας του είναι ό,τι πρέπει γιʼ αυτόν. Το πρώτο πιάτο το αφήνουμε σʼ εσάς και ένα λουκάνικο ψητό με μουστάρδα γαρνιρισμένο με ρόκα και παρμεζάνα θα τον εντυπωσίαζε. Το επιδόρπιο δεν τον ενδιαφέρει…Προτείνετε την κλασσική λύση…κουραμπιέ και μελομακάρονο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τον Υδροχόο, ένα γεύμα ή δείπνο, είναι κοινωνικό γεγονός παρά το προοίμιο για κάτι το πιο ουσιώδες. Όταν τον καλέσετε και καθίσετε μαζί του μπορεί να σας κρατάει με τις ώρες πίνοντας τον καφέ ή το ποτό του. Αν θέλετε να δοκιμάσει τις σπεσιαλιτέ σας πάρτε πρωτοβουλία και σηκωθείτε από την καρέκλα. Μαγειρέψτε του όποια συνταγή προτιμάτε ή βρήκατε πρόχειρη, αρκεί να είναι ακυκλοφόρητη. Ό,τι πιο παράξενο, σπάνιο, δύσκολο ή εύκολο εξωτικό, καυτερό ή γλυκόξινο, θα το τιμήσει δεόντως. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να του φτιάξετε κάτι ιδιαίτερο ή εξωτικό θα φάει με ευχαρίστηση ακόμη και μελιτζάνες παπουτσάκια…Θα είναι στο νούμερο του!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Ό,τι πιθανό ή απίθανο σας έρθει στο μυαλό μαγειρέψτε το και δοκιμάστε το στον ουρανίσκο του…Εμείς σας προτείνουμε χοιρινά φιλετάκια με αποξηραμένα βερίκοκα και δαμάσκηνα σβησμένα με κονιάκ. Μια σαλάτα με μαρούλι, ξινόμηλο, αβοκάντο, φρέσκο κρεμμυδάκι, λίγο μπαλσάμικο και κουκουνάρι θα τον ενθουσιάσει! Στα γλυκά δεν λέει όχι! Στολίστε ένα δίσκο με μια ποικιλία γλυκών εδεσμάτων. Θα διαλέξει τα περισσότερα! Όσο για τα ποτά; Να έχετε και σʼ αυτά ποικιλία!

ΙΧΘΥΕΣ
 Καλό φαγητό για έναν Ιχθύ εννοείται μόνο το ψάρι. Από κακαβιά ή όποια άλλη ψαρόσουπα, μύδια αχνιστά, μαγειρευτά με ούζο ή κρασί, ψητά ή γιαχνί μέχρι όστρακα, γαρίδες, καραβίδες με κορυφή έναν υπέροχο αστακό. Όποιο έδεσμα από τα πιο πάνω κι αν επιλέξετε, να γνωρίζετε ότι με έναν Ιχθύ πρέπει να προχωράτε αργά μέχρι να τσιμπήσει το δόλωμα! Σαλάτες διάφορες- καθόλου πολύπλοκες- θα συμπληρώσουν τη δροσιά στη γεύση του, αν και δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι άλλο πέρα από το κυρίως πιάτο του!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Τη νύχτα του Ρεβεγιόν η μόνη ναυτική νότα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού μπορεί να είναι ένα καραβάκι με πολύχρωμα φωτάκια, αφού το ψάρι σπάνια θα το συναντήσουμε στο γιορτινό τραπέζι. Παρόλα αυτά αν εκείνος το επιθυμεί, μπορείτε να τον κάνετε να γλείφει τα δάχτυλα του με ένα μεγάλο ψάρι στο φούρνο με πατάτες, δάφνη, δεντρολίβανο, τζίντζερ, ρίγανη και στο τέλος σβήσιμο με μπύρα. Το σερβίρετε χωρίς κόκαλο με μαγιονέζα και φρέσκο δυόσμο πάνω στις πατάτες. Την ίδια συνταγή μπορείτε να την κάνετε και με γαλοπούλα και με κοτόπουλο. Μια σαλάτα ταμπουλέχ με μπλιγούρι, ντομάτες ψιλοκομμένες και αρκετό μαϊντανό ταιριάζει απόλυτα όπως και ένα ελαφρώς φρουτώδες λευκό κρασί. Καλές Γιορτές και καλή σας όρεξη!

ΠΗΓΗ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ http://www.oroskopio.com/ 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...