παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδιο του μήνα: Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος

Ζώδιο του μήνα: Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος

http://www.myastro.gr/content/articles/zwdio_tou_mhna_o_aprovleptos_kai_ekrhktikos_ydroxoos.html

 

 Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 20 Ιανουαρίου ως και τις 19 Φεβρουαρίου, διανύουμε την περίοδο γενεθλίων του απρόβλεπτου και εκρηκτικού ζωδίου, Υδροχόου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αέρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού και με κυβερνήτη του τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό πλανήτη Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας πρωτοποριακός άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και με φλογερή επιθυμία για αλλαγές και νέες εμπειρίες. Διαβάστε ένα περιεκτικό αστρολογικό αφιέρωμα, για το αξιαγάπητο ζώδιο του Υδροχόου, που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την συμπεριφορά του, τις επιθυμίες του και την προσωπικότητά του!
Ο άνδρας Υδροχόος
Θα τον διακρίνεις από την ακούραστη ενεργητικότητά του, την απίστευτα επικοινωνιακή του διάθεση αλλά και από το κοφτερό μυαλό και τις γνώσεις του, που κάνουν τους πάντες να τον θαυμάζουν και να λατρεύουν την παρέα του! Ο Υδροχόος είναι ένας άνδρας που δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια. Του αρέσει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλει ο ίδιος! Εντελώς ξαφνικά, μπορεί να πάρει μία εντελώς παρορμητική απόφαση και μετά από λίγο να κάνει την ανατροπή του και να αλλάξει αυτό που πριν από λίγο υπερασπιζόταν με τόλμη! Του αρέσει να ζει την κάθε στιγμή με πάθος και οι μέτριες καταστάσεις δεν του ταιριάζουν, γιʼ αυτό και τις απορρίπτει από τη ζωή του! Η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος, γιατί είναι από τους τύπους των ανδρών που δεν αντέχουν τις υποδείξεις, τις ζήλιες και τις καταπιεστικές σχέσεις! Είναι ο άνδρας που αγαπά απεριόριστα, αλλά αγαπά όλο τον κόσμο !!! Έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να δημιουργεί ένα κλίμα ζεστασιάς και οικειότητας σε κάθε νέα γνωριμία που προκύπτει στη ζωή του και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την έμπιστη και καλοπροαίρετη διάθεσή του!

Στον τομέα της καριέρας, προτιμά να ακολουθεί ένα ελεύθερο επάγγελμα, που του δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί, να αποφασίσει και να δράσει σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Έχει κλίση στην τεχνολογία, αλλά και σε εργασίες που σχετίζονται με τα ταξίδια ή και με το εξωτερικό! Είναι εφευρετικός και καταφέρνει με πρωτοτυπία να ξεχωρίζει!

Στον έρωτα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ασταθής, αφού του αρέσει να φλερτάρει. Ερωτεύεται με πάθος και τρέλα, όμως βαριέται πολύ γρήγορα και αναζητά νέες συγκινήσεις. Δεν πρόκειται να κοροϊδέψει ή να εξαπατήσει μία γυναίκα, θα πει την πικρή αλήθεια με ωμό τρόπο και ευθύτητα, έστω και αν τα λόγια του πονέσουν, γιʼ αυτό και με την ειλικρίνειά του κερδίζει την εκτίμηση. Στην ερωτική του ζωή πολλές φορές θα πειραματιστεί, θα αλλάξει πολλές συντρόφους και θα κάνει σχέσεις περίεργες, με γυναίκες αταίριαστες με αυτόν, γιατί τον εξιτάρει το άγνωστο αλλά και το δύσκολο! Όταν όμως αποκτήσει τις εμπειρίες του, τότε γίνεται ένας σπιτόγατος που θέλει αγκαλίτσα, αγάπη και σταθερότητα. Ο άνδρας Υδροχόος είναι ο ιδανικός φίλος… έτοιμος να τρέξει στο πλευρό σου για να σε στηρίξει με κάθε τρόπο, έστω και αν μαζί του έχεις τσακωθεί ή απομακρυνθεί!
Η γυναίκα Υδροχόος
Η γοητεία της γυναίκας Υδροχόου είναι η διαφορετικότητά της, γιατί είναι πράγματι ένα θηλυκό που έχει τον τρόπο της να προκαλεί και να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού έχει ένα προσωπικό, ξεχωριστό στυλ! Μην περιμένεις να δεις την Υδροχόο με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι να συγυρίζει το σπίτι της, ή στην κουζίνα της να μαγειρεύει για τον καλό της! Είναι μία μοντέρνα γυναίκα, με φιλελεύθερες ιδέες, που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταπιεστεί και να ακολουθήσει πιστά τις παραδόσεις ή τα «θέλω» που της επιβάλλουν οι γύρω της! Έχει έναν δικό της, πρωτότυπο τρόπο σκέψης, είναι μία γυναίκα με άποψη και τόλμη. Είναι φιλόζωη, πονόψυχη και έχει αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες. Είναι πρόθυμη να βοηθήσει τους γύρω της, να μοχθήσει για τα κοινωνικά δικαιώματα και άνετα θα μπορούσαμε να της χαρίσουμε τον τίτλο της «επαναστάτριας»! Της αρέσει να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο, όμως ποτέ δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό της, λειτουργεί πάντα συλλογικά και νοιάζεται πολύ για το σύνολο των ανθρώπων!

Στην καριέρα της είναι δημιουργική, πρωτοπόρα, εφευρετική, όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα που μπορεί να της επιβάλλει μία εργασιακή θέση ή ένας προϊστάμενος. Όταν έχει την ευχέρεια να εργαστεί σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες και ιδέες, τότε μπορεί να μεγαλουργήσει, όταν όμως τις επιβάλλουν να ακολουθήσει κατευθύνσεις στη δουλειά, εκεί μπορεί να τα βροντήξει όλα στον αέρα και να σηκωθεί να φύγει! Στην κοινωνική της ζωή, είναι μία απίστευτα καλή φίλη. Έχει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και οι φίλοι της είναι γιʼ αυτήν τα αδέρφια της, τα οποία τρέχει πάντα να εξυπηρετεί με κάθε τρόπο!

Στον έρωτα, θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε εκρηκτική, απρόβλεπτη, άστατη αλλά και ερωτεύσιμη. Έλκει σαν μαγνήτης τους άνδρες, γιατί είναι κοινωνική, έχει στυλ και διαθέτει φλογερό πάθος. Για να καταφέρει ένας άνδρας να την κερδίσει, θα πρέπει απαραιτήτως να της έχει κάνει το περιβόητο γυναικείο «κλικ» από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας. Ωστόσο, είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες Υδροχόοι επιλέγουν για ερωτικό σύντροφο και το καλύτερο φιλαράκι τους! Συχνά στον έρωτα δεν ξέρει τι είναι αυτό που θέλει, για να γίνει ευτυχισμένη. Έχει την τάση να εμπλέκεται σε προβληματικές και δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, με συντρόφους που δεν μπορούν να της προσφέρουν όλα όσα έχει η ίδια ανάγκη. Δεν υπάρχει γυναίκα Υδροχόος που να μην έχει βιώσει έναν έρωτα τρελό, με άνδρα που ήταν αρκετά μικρότερος ή μεγαλύτερος από την ίδια ή που υπήρχε ανάμεσά τους μία μεγάλη χιλιομετρική απόσταση! Όταν βιώνει μία ερωτική απογοήτευση, μπορεί να αισθάνεται ότι ήρθε το τέλος, να κλαίει και να πικραίνεται, πολύ γρήγορα όμως γυρνά σελίδα, ξεκινά και πάλι το παιχνίδι του φλερτ και διατηρεί μία ουσιαστική φιλία με τον πρώην της!
Το παιδί Υδροχόος
Όταν σε ένα σπίτι έρχεται ένα μωρό Υδροχόος, τότε δεν λείπει ούτε στιγμή το γέλιο, η χαρά, οι φωνές και οι αταξίες. Το παιδί Υδροχόος είναι γεμάτο κέφι και ενέργεια, έχει ζωηράδα και δεν υπακούει εύκολα. Όσες φορές και αν προσπαθήσετε να το επαναφέρετε στην τάξη, με τιμωρίες ή μαλώματα, δύσκολα θα τα καταφέρετε, αφού είναι από την φύση του αντιδραστικό και ανυπάκουο. Είναι το παιδί που θα πρέπει να το πιάσετε με το καλό, να το κουβεντιάσετε και να το χειριστείτε με διπλωματία και τακτ, προκειμένου να το φέρετε τα «νερά σας»! Συχνά θα σας εκπλήξει, αλλά και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, με τις έξυπνες για την ηλικία του ερωτήσεις που θα σας κάνει. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα κοινωνικό παιδί, που θέλει να βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα σε κόσμο και του αρέσει να έχει πολλά φιλαράκια!

Η ένταξή του σε αθλητικές δραστηριότητες θα του δώσει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί του αρέσει να αποτελεί μέλος μίας ομάδας και του αρέσουν τα συλλογικά παιχνίδια! Στο σχολείο είναι ο «ταραξίας», αφού ποτέ δεν κάθεται φρόνιμα και του αρέσει να ξεσηκώνει και τους γύρω του! Οι δάσκαλοί του μπορεί να σας κάνουν αρκετές παρατηρήσεις για τις αταξίες του, όμως πάντα θα έχουν να σας πουν έναν καλό λόγο για την ευκολία του να μαθαίνει γρήγορα κάθε νέα γνώση! Του αρέσει το διάβασμα, προτιμά όμως τα εξωσχολικά βιβλία.

Φροντίστε από νωρίς να του ξεκινήσετε την εκμάθηση ξένων γλωσσών, αλλά και εκμάθησης υπολογιστών, που είναι οι τομείς που του αρέσουν πολύ και θα αποτελέσουν την βάση για την μελλοντική εξέλιξή του!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...