παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ερωτηση πρωτη*
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλώ...

Είμαι ταυράκι..ο ήλιος μου τετραγωνίζει τη σελήνη μου, η οποία ειναι στον λέοντα και στον δωδέκατο οίκο.
Χαζεύω εδώ και καιρό τα άστρα τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά, αλλά δεν έχω καταφέρει να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, ίσως γιατί κάπου μέσα τα αμφισβητώ!

Αν υποθέσουμε ότι ο ήλιος αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια και τον πατέρα, και η σελήνη τη θηλυκή και τη μητέρα υπάρχει μια δυσκολία που δημιουργεί το τετράγωνο, έτσι δεν είναι? Σαν να λέμε ότι δεν μπορώ να είμαι όσα θέλω, γιατί φοβάμαι, γιατί συγκρούομαι εσωτερικά και τελικά το αποτέλεσμα ειναι παθητικό-επιθετικό, κανοντας ένα υπέροχα τίποτα.

Οκ. Τους τελευταίους μήνες δεν είμαι και στα καλύτερά μου..πηγαίνω κανονικά στον ψυχίατρό μου..αλλά και πάλι νιώθω φόβο και δεν μπορώ να ανοιχτώ. Και εδω είναι που σκέφτομαι τον 12 Οίκο....Οι ασυνείδητοι φόβοι και όλα όσα χροοοόνια τώρα έχω απωθήσει, αναδύονται και τα αναγνωρίζω. Δεν υπάρχει πιο επώδυνη διαδικασία... είναι σα να πρέπει να πεθάνω, για να ξαναγεννηθώ.

Τεσπά, δε θέλω να κουράσω όποιον τύχει και το διαβάσει ούτε να μεταδώσω τη μαυρίλα μου. Το παν στη ζωή ειναι να μη χάνεις την αισιοδοξία σου, ακόμα κι αν αυτή εκφράζεται συγκρατημένα. ?*

τελικά, υπάρχει σωτηρία για την οικοθεσία της σελήνης μου και την ψυχή μου τελικά ή θα καταλήξω με εκείνο το υπέροχο λευκο φορεματάκι, που δένει πίσω φιόγκο???

'Οσοι πιστοί, θα χαρώ να ακούσω μια άλλη άποψη.
Εύχομαι ο,τι καλυτέρο με υγεία και αγάπη_


Να κοιμάσαι ευτυχισμένος.
Να εκπέμπεις αγάπη.
Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί.

Ας βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους άλλους.

Να αρπάζουμε τις ευκαιρίες.
Να ακούμε την καρδιά μας.
Να εκτιμούμε τη ζωή.

*χ.Μπόρχες



Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...