παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Χαρακτηριστικά Ζωδίων:Σκορπιός

http://www.myastro.gr/zodia/skorpios.html

Δυνατά σημεία του Σκορπιού: Πιστοί - Παθιασμένοι - Επινοητικοί - Παρατηρητικοί - Δυναμικοί
Αδυναμίες του Σκορπιού: Ζηλιάρηδες - Έχουν εμμονές - Καχύποπτοι - Εκμεταλλευτές - Ανυποχώρητοι
Ο Σκορπιός και η προσωπικότητα του
Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.
Ο Σκορπιός και οι Φίλοι
Η σχέση με τους Σκορπιούς είναι πάντα περίπλοκη και χαρακτηρίζεται από ακραία γεγονότα. Μπορούν να είναι κακόκεφοι, χωρίς κανένα λόγο. Οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, αλλά από την άλλη, είναι υπερβολικά πιστοί. Έχουν άριστη μνήμη, δυσκολεύονται να ξεχάσουν δυσάρεστα περιστατικά. Μπορούν να κρατήσουν για πάντα κακία σε κάποιον που τους πλήγωσε, στην πραγματικότητα σπάνια ξεχνούν και ποτέ δε συγχωρούν. Ενώ εύκολα μπορούν να ανοίξουν βεντέτα, το ίδιο εύκολα θα θυμούνται για πάντα μία καλή χειρονομία, την οποία σίγουρα κάποτε θα ανταποδώσουν. Με οποιαδήποτε ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία που θα κάνετε σε ένα Σκορπιό, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό γι’ αυτόν σε οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι ερωτική είτε φιλική. Να είσαστε πάντα ειλικρινείς μαζί του κι αυτός, σε αντάλλαγμα, θα γίνει ο φίλος που δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ και θα σας είναι πιστός, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Έχει μια αληθινή και σοκαριστική αίσθηση του χιούμορ, διαφορετική από τα υπόλοιπα ζώδια. Ο Σκορπιός είναι ένας καταπληκτικός και δυναμικός φίλος, που μπορείτε να εμπιστεύεστε.
Ο Σκορπιός και η Εργασία
Οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν άριστοι γιατροί, χειρούργοι, επιστήμονες και ηγέτες. Είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε επάγγελμα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο κι έχει επίδραση στους ανθρώπους και στην κοινωνία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σκορπιός πρέπει να κατέχει μια ισχυρή θέση. Γι’ αυτό και αυτά τα επαγγέλματα του ταιριάζουν, αφού όλα απαιτούν προσωπικότητες που μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, να δίνουν εντολές και να ηγούνται μιας ομάδας ανθρώπων. Οι Σκορπιοί κάνουν εύκολα χρήματα από την εργασία τους, αφού ξέρουν να παίρνουν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και δεν τα σπαταλάνε εύκολα. Είναι γνωστό ότι κρύβουν τα χρήματα που βγάζουν. Δεν ανακοινώνουν τις απολαβές τους, από φόβο μήπως ακολουθήσουν τα βήματά τους κι άλλοι και γίνουν πιθανοί ανταγωνιστές ή, ακόμα χειρότερα, τους χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν χρήματα.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Σκορπιού
Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, επίμονοι και αποφασισμένοι, κάτι που φαίνεται από τη δίψα τους για εξουσία κι έλεγχο. Ο Σκορπιός θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει και θα το αιτιολογήσει. Δεν εγκαταλείπει ποτέ και είναι αποφασισμένος να φτάσει στο στόχο του. Το κλειδί γι’ αυτή του την επιτυχία, είναι η προσαρμοστικότητά του. Αξιολογεί μία κατάσταση και την προσεγγίζει με όποιο τρόπο χρειάζεται. Αυτό τον κάνει ευπροσάρμοστο και ευέλικτο. Οι Σκορπιοί είναι ατρόμητοι ανταγωνιστές και, σε συνδυασμό με την ικανότητα που έχουν να παρατηρούν και την άριστη μνήμη τους, θα θυμηθούν γεγονότα και θα τα επικαλεστούν, όταν αυτό απαιτείται. Ζητούν την δίκαιη νίκη, με σωστές εκτιμήσεις κι επιχειρήματα που υποστηρίζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Είναι άριστοι στο να επαναφέρουν την τάξη σε μια χαοτική κατάσταση και μπορούν εξίσου καλά να την κατευθύνουν με γνώμονα τη δική τους απληστία και το όφελος. Προσοχή λοιπόν, γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, αφού είναι ικανός να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του μόνο για δικό του όφελος. Είναι ικανός να πατήσει επί πτωμάτων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.
Ο Σκορπιός κατά βάθος
Ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο από όλα. Είναι γεμάτος εντάσεις και αντιθέσεις. Θέλει να ξέρει πάντα τι του γίνεται. Από την άλλη, τον ενδιαφέρει κάθε τι ανεξήγητο και μεταφυσικό, όπως θεωρίες συνομωσίας και άλλα παρόμοια μυστήρια. Μπορεί να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα και κίνητρα, συνήθως κάπου αποσκοπεί και πάντα κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι. Η διαρκής ανάγκη του είναι να έχει τον έλεγχο, μόνο έτσι αισθάνεται ασφαλής. Το να βρίσκεται εκτός ελέγχου είναι κάτι που τον τρομοκρατεί. Είναι συναισθηματικός κι έχει την τάση να μεγεθύνει αυτό που νοιώθει. Τα αρνητικά συναισθήματα της ζήλιας και της απέχθειας είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του φλογερού ζωδίου.
Από την άλλη, οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τη δυνατή και ισχυρή θέληση που έχουν να πετύχουν, καθώς και για την φοβερή τους αφοσίωση. Προσπαθούν συνεχώς να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους μέσα από το βαθύτερο νόημα της ζωής. Είναι πολύ διαισθητικά άτομα αλλά όχι με την πνευματική έννοια. Διαισθάνονται περισσότερο ο,τι έχει να κάνει με το μυαλό, κατανοούν πλήρως το μυστήριο και την δύναμη που έχει η ανθρώπινη νόηση. Φοβούνται την αποτυχία, αλλά ξέρουν να κρύβουν καλά αυτή τη φοβία τους. Αν αποτύχουν σε κάτι, θα χρησιμοποιήσουν την προσαρμοστικότητά τους, για να προχωρήσουν και να αφήσουν πίσω την άσχημη εμπειρία. Μην περιμένετε βέβαια να μοιραστούν αυτή την ιστορία με κανένα, γιατί αυτό θα έδειχνε αδυναμία κι ένας Σκορπιός πάντα νικάει. Αυτοανακηρύσσονται ως οι καλύτεροι.
Ένας από τους λόγους που ο Σκορπιός φαίνεται πάντα να πετυχαίνει στα σχέδιά του, είναι επειδή βάζει σχετικά εύκολους και βραχυπρόθεσμους στόχους, τους οποίους γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κερδίσει. Ξέρει τις ικανότητές του κι εκεί ποντάρει. Είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον. Πρέπει να κοπιάσει κανείς για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κι αυτό γίνεται με το χρόνο. Όταν αυτό συμβεί, ο Σκορπιός θα προσφέρει τη βαθιά κι έντονη αγάπη του. Κάτω από μια σκληρή εμφάνιση, η ενέργεια και τα συναισθήματα βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση κι ο Σκορπιός τα διοχετεύει σε χρήσιμες δραστηριότητες, χόμπι, σχέσεις ή καριέρα. Αυτό δεν είναι προφανές στον καθένα, αλλά όσοι το γνωρίζουν, μπορούν να εξηγήσουν γιατί παθιάζεται τόσο με αυτό που κάνει. Έχει ισχυρό ένστικτο κι εμπιστεύεται τον αυθορμητισμό του, που συνήθως, τον κατευθύνει σωστά. Το μάθημα ζωής για ένα Σκορπιό είναι να καταφέρει να διοχετεύει την ενέργειά του σε θετικούς στόχους και να μην ενδίδει σε σκοτεινά κίνητρα, όπως η χειραγώγηση των άλλων και η απληστία. Μόνο τότε θα πετύχει στη ζωή του, έχοντας μια καθαρή και ήσυχη συνείδηση και φίλους που μπορεί να εμπιστευτεί και να αγαπά.
Ο Σκορπιός με λίγα λόγια
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων και της έντασης. Είναι βαθυστόχαστος κι δραστήριος άνθρωπος. Πάντα υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουμε. Παρουσιάζει μία ήρεμη, ανεξάρτητη και απαθή εικόνα στον κόσμο, ενώ από κάτω κρύβεται τεράστια κι ακραία δύναμη, έντονο πάθος, ισχυρή θέληση και επίμονη ενέργεια. Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, μην εκπλαγείτε αν σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σας και να αξιολογήσει την κατάσταση. Θέλει πάντα να ξέρει το γιατί, το πως και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια υπάρχει. Τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζί του και αναγνωρίζει τη φοβία του. Θα κυριαρχήσει και θα ελέγξει όποιον του δώσει το περιθώριο να το κάνει ή όποιον θεωρήσει αδύναμο. Όταν ο Σκορπιός βρει κάποιον που θα σέβεται, θα τον κρατήσει κοντά του και θα του φερθεί με απίστευτη καλοσύνη, πίστη και γενναιοδωρία. Εξωτερικά, φαίνεται μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Αυτό τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είναι γνωστός για την τάση του να ελέγχει τα πάντα και για τη φιλοδοξία του, αλλά αυτά είναι που τον κάνουν να νοιώθουν ασφαλείς.
Ο Σκορπιός και οι Σχέσεις
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Σκορπιό;
Η γυναίκα Σκορπιός είναι συναισθηματική, απαιτητική κι εκδηλωτική. Είναι δαιμόνια και δολοπλόκα, μία συναρπαστική γυναίκα που όλα τα ισχυρά αρσενικά θα λατρέψουν, αφού παρέχει τη σωστή δόση πρόκλησης με το ανάλογο ποσοστό ανταμοιβής. Είναι σαγηνευτική και της αρέσει το φλερτ. Δε θα προσφέρει την καρδιά της εύκολα, γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Ο άντρας που επιθυμεί να την κατακτήσει, θα πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες κι αν πετύχει, θα αποκτήσει μία σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Ίσως να μην το δείχνει, αλλά επιθυμεί μία απόλυτη σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο άντρας να είναι αξιόπιστος, στοργικός και να μην προσπαθήσει ποτέ να την ελέγξει. Είναι πολύ κτητική, αλλά εκπέμπει τόσο μυστήριο, αισθησιασμό και πάθος, που οι περισσότεροι άντρες θα της παραδοθούν αμαχητί.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Σκορπιό;
Ο άντρας Σκορπιός δε μοιάζει με κανέναν άλλον του ζωδιακού. Είναι τόσο μοναδικός, που θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για να εξηγήσουμε τι σημαίνει το ραντεβού μαζί του. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, η σχέση με έναν άντρα Σκορπιό παρουσιάζει ομοιότητες με τη σχέση με τη γυναίκα Σκορπιό. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο άντρας Σκορπιός παρουσιάζεται ως ισχυρό αρσενικό, με σεξουαλική δύναμη. Ενώ του είναι εύκολο να αποπλανήσει μια γυναίκα για μια νύχτα, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει μία αληθινή και μακροχρόνια σχέση. Ο άντρας αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και νοιώθει έντονη μοναξιά, αλλά αυτό δε θα το φανερώσει ποτέ. Όταν είστε μαζί του, να αφήνετε την ευαισθησία σας και την τρυφερότητά σας να εκδηλώνονται. Προκαλέστε τα συναισθήματά του, μόνο αν αποσκοπείτε σε μία στενή σχέση μαζί του, αλλιώς θα πιστέψει ότι παίζετε και δε θα σας συγχωρέσει ποτέ. Το να παίξετε με τα συναισθήματά του δεν είναι σοφή κίνηση. Θα ζηλέψει και θα γίνει κτητικός. Δε σκοπεύει να επιτρέψει σε καμία γυναίκα να τον ελέγξει. Αφήστε τον να νοιώσει ότι είναι ο αρχηγός και δε θα χάσετε, αφού είναι πραγματικά συναρπαστικό άτομο. Είναι μάλλον κυκλοθυμικός κι οι διαθέσεις του παλαντζάρουν σαν το εκκρεμές στο ρολόι. Σταθείτε δίπλα του αυτές τις ώρες κι όλα θα περάσουν. Μην του γκρινιάζετε, γιατί του είναι ήδη δύσκολο να καταλάβει τα δικά του συναισθήματα. Οι άντρες Σκορπιοί είναι άριστοι προστάτες και θα νοιώθετε πάντα ασφάλεια κάτω από την ακτινοβολία, το πάθος και την ενέργειά τους.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Σκορπιό
Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε μπροστά σε ένα Σκορπιό, θα το καταλάβει με την πρώτη. Να είστε αληθινοί και να τους ακούτε προσεχτικά, πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι ή να τους κοροϊδέψετε, θέλουν να ξέρουν τι τους γίνεται. Να θυμάστε ότι μόνο σε αυτούς επιτρέπονται τα πειράγματα, το μυστήριο και οι δολοπλοκίες. Από τους άλλους ζητούν ειλικρίνεια κι εντιμότητα, θα σας σεβαστούν περισσότερο αν λέτε ξεκάθαρα την γνώμη σας. Στο Σκορπιό αρέσουν σχεδόν όλες οι δραστηριότητες, έτσι δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα στο να βρείτε κάτι να κάνετε. Είναι απρόβλεπτοι και θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη του ραντεβού, ακόμα κι αν έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό αν συμβεί κάτι τέτοιο, χαμογελάστε και δεχτείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Του αρέσουν οι άνθρωποι που δε φοβούνται να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Στη συζήτηση, μην του πείτε ότι κάνει λάθος, είναι πολύ περήφανος, ακόμα κι αν αστειεύεστε ίσως να μην καταλάβει το χιούμορ σας. Μη δοκιμάσετε να τον ελέγξετε και μην προσποιηθείτε πως είσαστε ένα αδύναμο πλάσμα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Του αρέσουν οι δυνατοί και γνήσιοι άνθρωποι, με την ίδια φιλόδοξη προσωπικότητα, σαν τη δική του.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Σκορπιού
Εφόσον ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού, τα γεννητικά τους όργανα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και θα πυροδοτήσουν μια φωτιά πάθους που δεν πρόκειται να σβηστεί. Χαϊδέψτε αυτές τις περιοχές ελαφρά. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να το κάνετε, αρκεί να είσαστε τρυφεροί.
Το Σεξ με έναν Σκορπιό
Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι μία ολοκληρωτικά αισθησιακή και σωματική εμπειρία, με πάθος κι ένταση. Έχει απίστευτες αντοχές και μπορεί να κρατήσει όλη νύχτα, ξανά και ξανά. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που, μάλλον δύσκολα θα ξεφύγει από μία σεξουαλική φαντασίωση. Τα άλλα ζώδια ίσως να το συζητήσουν πρώτα, αλλά ο Σκορπιός θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα μπει στην κυριολεξία, στο πετσί του ρόλου. Μην εκμυστηρευτείτε μια φαντασίωσή σας σε ένα Σκορπιό, αν δε σκοπεύετε να την πραγματοποιήσετε. Οι περισσότεροι είναι ευθείς, σθεναροί και δείχνουν ειδικοί σε αυτό που κάνουν. Θα συνεχίσουν την αποπλάνηση ακόμα και κατά την διάρκεια της πράξης. Μία συναρπαστική εμπειρία που δεν ενδείκνυται για λιγόψυχους.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...