παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
"Μην πας σε γιατρό, όλο και κάτι θα σου βρει!..."

Έτσι ακριβώς όπως και το ανέκδοτο..

Ψάχνοντας 'θετικές' ημερομηνίες για κοινοποίηση ενός έργου που δουλεύω τα τελευταία κάμποσα χρόνια, τελικά τις ξετρύπωσα (μάλλον).

Τυχαίο; Προηγούνται της συνόδου του Ουρανού στο MC μου... Και δε θέλω να μου πειράζουν το MC μου λέμε - ΔΕΝ είναι καιρός για τέτοια..

Πρώτη σκέψη η μετακόμιση στην Αυστραλία.. Δύσκολο από τη μία, από την άλλη πάντα υπάρχει η πιθανότης να είσαι υιοθετημένος και να μην παίζουν οι ημερομηνίες και ώρες σωστά..

Ψυχραιμία, ανάσες, και ξανακοιτάμε.. (Το δις εξαμαρτείν...)

Την ίδια μέρα που πάει γυρεύοντας ο Transit Ουρανός (Tr.U.0o.MC), έχω και κερασάκι τη σελήνη να γαργαλάει τον γενέθλιο Ουρανό μου (Tr.M.60o.U)..

Λες, ΟΚ, of the post δηλαδή, εξαγωνάκι είναι.. Εκεί στα κοντά όμως η κοκκινοσκουφίτσα μου (transit σελήνη) πάει σε καρέ (τετράγωνο) με το λύκο (Ποσειδώνας), τον ξυλοκόπο (Asc) και τη γιαγιάκα (γενέθλια σελήνη).. Αυξάνει η αδρεναλίνη αλλά και η περιέργεια..

Παμε πιο ρηχά μήπως και δούμε που γέρνει η βάρκα..

Στην επιστροφή σελήνης που αναλογεί, έχουμε το πολύ το σαματά 1ο-5ο άρα λέμε σε 10, το πολύ σε 12 μέρες θα γεννήσει η Παγώνα. - δένει το γλυκόοοο..

Ο AC στον τοξότη... "Σκούρα τα πράματα Παναή, το παιδί είναι του απέναντι" (Γενέθλιος AC στο δίδυμο)

Σελήνη στον 1ο αλλά με τάκλιν προλαβαίνει την ηγεσία του 1ου ο Ερμής. Τζάμπα κόπος, και αυτός στον 6ο θα μπεί (Σελήνη Ερμής και Β.Δ στον 1ο, τον Ήλιο του 1ου θα τον βάλουμε στον 7ο)...

Ο μυστικός πράκτωρ Transit ΒουΔου στη μοίρα του γενέθλιου Ήλιου. Μάλιστα λες.. από ένταση σκίζουμε... Πάμε παρακάτω..

Στη συναστρία,  ο speaker βλέπει τον Άρη παρέα με το MC στο Ναδίρ και παραιτείται. Μείναμε χωρίς εκφωνητή κυρίες και κύριοι και παρακαλούμε για τη συνδρομή σας. Παίζεται το παιχνίδι ή είναι ήδη στημένο; Από που ανάβουν τα φώτα; Οεο;

Λενα,

Σε delirio... 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...