παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ(SINGLES)
02. Ο χωρισμός μας από έναν άντρα πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας αφόδευση: Πάτα δύο φορές το καζανάκι για να βεβαιωθείς ότι η κουράδα έχει φύγει μια και καλή

05. Απτην πρώτη στιγμή που τα πρωτόνια αντίκρισαν τα ηλεκτρόνια, ενώθηκαν με έρωτα κεραυνοβόλο. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε, ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί μερικές φορές να σε τινάξει στον αέρα.

20. Όλοι έχουμε φτιάξει μια εικόνα για το τέλειο και την κυνηγάμε. Μερικές φορές όμως, για να γίνουμε πραγματικά ευτυχισμένοι, πρέπει ν’ αφήσουμε αυτή την εικόνα στην άκρη και να προσπαθήσουμε απ’ την αρχή.

21. Η ζωή είναι σαν ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι χαρτί θα σου μοιράσει, και κανείς δεν παίζει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Όμως ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βγεις κερδισμένος.

 

101. Σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή, υπάρχουν 2 πράγματα που μπορείς να πεις: το σωστό και το λάθος. Το πρόβλημα με το σωστό, είναι ότι είναι σαν τα αστικά λεωφορεία: έρχεται τουλάχιστον 10 λεπτά αργότερα από την ώρα που το χρειάζεσαι. Σε αντίθεση με το λάθος, που είναι όπως οι περισσότεροι άντρες στο κρεβάτι: έρχεται αμέσως


107. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν το κυνηγητό. Κυνηγιόμαστε όλοι γύρω-γύρω. Κάποιον πιάνουμε, μετά μας ξεφεύγει, μετά μας πιάνει κάποιος άλλος εκεί που δεν το περιμένουμε κτλ. Κι εκεί που νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει, ξαφνικά ακούγεται μια φωνή που λέει φτου ξελευθερία και ξαναρχίζει το κυνηγητό απ’ την αρχή. Πότε τελειώνει το παιχνίδι; Κανείς δεν μπορεί να πει.



111. Υπάρχουν κάποιοι άντρες που είναι σαν τα απορρυπαντικά: Τα σβήνουν όλα στο πέρασμά τους, και σ’ αφήνουν να νοσταλγείς σπάνιες στιγμές απόλυτης καθαριότητας. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι, που είναι σαν τους λεκέδες: Όσο κι αν τους τρίβεις, δε λένε να φύγουν με τίποτα.
112. Οι άντρες λειτουργούν με τον αντίθετο ακριβώς τρόπο απ’ ότι τα καλά γαλλικά εστιατόρια. Αν θες να έχεις θέση στο τραπέζι τους το βράδυ, ποτέ μην επιβεβαιώνεις την κράτηση. Άφησέ τους να σε πάρουν τηλέφωνο αυτοί.201. Λένε πως λίγο πριν πεθάνεις, περνάει όλη σου η ζωή μπροστά από τα μάτια σου…Κάτι σαν να ξεκινάς ταξίδι στην αιωνιότητα και να έχεις δικαίωμα να πάρεις μαζί σου ένα μόνο DVD. Κάποιες σκηνές τις βρήκαμε γραμμένες και κάποιες τις έχεις γράψει μόνος σου. Αυτή την ταινία θα βλέπεις ξανά και ξανά. Οι σκηνές που έπαιξες σωστά θα σου χαρίζουν απόλυτη ευτυχία και αυτό το κομμάτι της ταινίας θα λέγεται Παράδεισος.Και σε όσες έπαιξες λάθος θα νιώθεις το ακριβές ποσό δυστυχίας που προκάλεσες στους άλλους ξανά και ξανά… Και αυτό το κομμάτι της ταινίας θα λέγεται Κόλαση. Μια ταινία για μια ολόκληρη αιωνιότητα! Φρόντισε να την φτιάξεις καλή!305. Αν η σχέση ήταν pizza τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα. Θα βάζαμε ακριβώς τα συστατικά που θέλουμε και θα πετυχαίναμε για μας την τέλεια γεύση. Ζούμε στην εποχή της σχέσης pizza. Όλοι ξέρουμε πώς ακριβώς τη θέλουμε αλλά επειδή τις περισσότερες φορές δεν τη βρίσκουμε ακριβώς με τα υλικά που έχουμε διαλέξει στο τέλος κανείς δεν τρώει την pizza κι εμείς καταλήγουμε το πολύ-πολύ να βολευτούμε με κάποιο σκορδόψωμο.

 

307. Ο έρωτας είναι σαν το Survivor. Μερικές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά αυτός που μπορεί και ξέρει να επιμένει και δεν το βάζει κάτω όταν όλοι οι άλλοι έχουν φύγει απ’το νησί.309. Αν η αγάπη είναι το καρφί απ’το οποίο κρέμεται η ευτυχία μας, τότε το σφυρί είναι συνήθως στα χέρια του άλλου. Ή το καρφί θα πετύχει και θα το στερεώσει ή το δάχτυλό μας θα πετύχει και τότε θα καταλάβουμε τι πάει να πει πόνος.313. Δυστυχώς οι γυναίκες δεν είναι από την Αφροδίτη και δυστυχώς οι άντρες δεν είναι απ’τον Άρη. Αν μπορούσαμε βέβαια να βρούμε έναν τρόπο να τους στείλουμε εκεί τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ καλύτερα. Ζούμε όλοι μαζί σε μια αναγκαστική συμβίωση σ’αυτόν τον έρημο πλανήτη που λέγεται Γη. Νομίζω ότι αν δε χρειαζόταν να συνεργαστούμε σ’αυτό το πολύ μικρό πραγματάκι που λέγεται αναπαραγωγή του είδους, θα χωριζόμασταν όλοι σε διαφορετικές ηπείρους για να μη βλεπόμασταν. Θα’χαμε στείλει παραδείγματος χάριν τους άντρες στην Αφρική και θα’μασταν πολύ πιο ήσυχες. Αλλά παρόλο που δεν υπάρχει καμία ελπίδα να καταλάβουμε το άλλο είδος, είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε.

 

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SINGLES....ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΙΕΣ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΑ!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...