παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Απαντηση στο τι ειναι Διας
"Για να αποφευχθούν μελλοντικές παρεξηγήσεις και τα παράπονα ας ξεκαθαρίσουμε μερικά ζητήματα σχετικά με την διέλευση του Δία από το ζώδιο σου:

1. Ο Δίας δεν εκμηδενίζει την επιρροή των άλλων εννιά πλανητών! Συνεπώς δεν θα εκλείψουν τα προβλήματα και οι εντάσεις από τη ζωή σου. Η δυναμική του Δία μεταφράζεται σε ώθηση, διάθεση για ρίσκο και αισιοδοξία που είναι απολύτως απαραίτητες ποιότητες για να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία.

2. Ο Δίας δεν παίρνει αποφάσεις για εσένα, ούτε υπόσχεται ότι οι ουρανοί θα ανοίξουν και θα βρέχουν ευτυχία, έρωτες, επιτυχία, χρήματα. Όμως μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τη ασύγκριτη βοήθεια του αν ακολουθείς το ένστικτο σου και όχι τη στείρα λογική ή τους ψιθύρους των ανασφαλειών σου, αν παίρνεις τολμηρές αποφάσεις κι αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.

3. Οι ευκαιρίες που εμφανίζονται όταν ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο μας και οι πόρτες που ανοίγουν σπάνια είναι αυτές που εμείς επιθυμούμε ή απεγνωσμένα ζητούμε. Αντίθετα, αυτές που κάνουν την εμφάνιση τους είναι αναπάντεχες, απροσδόκητες και δεν προσφέρουν καμία εγγύηση εξασφάλισης. Δίας σημαίνει «Ρίσκο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά»! Έτοιμος/η να τζογάρεις λοιπόν; "  Mηνιαια προβλεψη του ταυρου για τον ιουνιο

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...