παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΕΡΙ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

Να πω αρχικά Καλημέρα???? Τέτοια ώρα????

Και να ρωτήσω....

Διαβάζω και ακούω πολλά για τις εκλέιψεις και πως θα επηρεάσουν τους Ταύρους φέτος. Αν δεν κάνω λάθος γίνονται στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου που αφορά ανώτερες σπουδές και εξωτερικό.

Η τελευταία έκλειψη (15/01/2010) με ακρίβεια ημέρας συνέπεσε με την απόλυση μου από μια θεωρητικά "δουλειά όνειρο".

Έκτοτε για ακόμη μια φορά χτυπάω διπλοβάρδιες βαρεμάρας, ανίας, ανεργίας και αναζήτησης.

Εντελώς ξαφνικά χωρίς να το έχω σχεδιάσει απο το Πάσχα και μετά πήρα την απόφαση να κυνηγήσω μεταπτυχιακό και δουλειά στο εξωτερικό σιγά και σταδιακά αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες προέκυψε μια ξαφνική ευκαιρία που είναι στο αντικείμενο με το οποίο πραγματικά θέλω να ασχοληθώ στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Αγγλία).

Έχω στείλει αιτήσεις και χαρτιά και περιμένω απάντηση. Νιώθω σχετικά σίγουρη γιατί είναι ένα αντικείμενο που "το έχω" (υποσημέιωση είναι πάνω στην έρευνα που μπορέι να θεωρηθέι και ανώτερες σπουδές??) αλλά τα τελευταία 3 χρόνια που ψάχνω απελπισμένα δουλεία (τόσο πολύ που έχω σταματήσει και παγώσει όλες τις υπόλοιπες ανθρώπινες ανάγκες..) τρώω συνεχώς και επανελειμμένα τα μούτρα μου ξανά και ξανά και ξανά όσο και αν προσπαθώ και όσο θετικά και αν τό αντιμετωπίζω και να πω την αλήθεια μου έχω φοβηθεί και απογοητευτεί φοβερά.

Ήθελα απλά να ρωτήσω αν αυτή είναι όντως μια περίοδος ευνοική για ένα τέτοιο βήμα και αν υπάρχει πιθανότητα θετικής απάντησης??

Στον Αιγόκερω έχω ακμές 8ου και 9ου οίκου και δεν ξέρω ποιος πλανήτης πιάνει τι??

Αυτή τη στιγμή είναι στον Αιγόκερω ο πλόυτωνας που φέρνει ευνοικές αλλαγές σε αυτά τα θέματα αφού έιναι σε ευνοική θέση με τον ήλιο μου, ο Β.Δ. και γίνονται και οι εκλέιψεις μέσα στο καλοκάιρι...

Αν ξέρει κάποιος βλέπετε να βγαίνει κάτι θετικό από όλο αυτό???

Περιμένω την απάντηση μέσα σε 1 με 1,5 μήνα αλλά μιας και δεν έχω ξαναρωτήσει για να μην κοιμάμαι και ξυπνάω ευχόμενη να με πάρουν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο στοιχέιο???

Ευχαριστώ πολύ και καλό ξημέρωμα!!!!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...