παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ποσειδώνιοι και πλουτώνιοι τύποι ωροσκοπίων
Καλησπέρα..

Διαβάζοντας για ποσειδώνιο τύπο ωροσκοπίου είδα ότι θεωρούνται αυτοί που έχουν γεμάτο 12ο οίκο (4 πλανήτες και νομίζω κάνουν stellium) συν όψεις με πολλούς πλανήτες ταυτόχρονα (ερμή, κρόνο, χείρωνα, πλούτωνα, αφροδίτη και με το μεσουράνημα).

Αλλά δεν αναφέρεται τίποτα παραπάνω για τα χαρακτηριστικά αυτών των τύπων. Έχω ποσειδώνα στον 7ο οίκο στον τοξότη και αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να μου πει τι είναι χαρακτηριστικό των ποσειδώνιων τύπων.

Είναι και η διαίσθηση κομμάτι αυτού του πλανήτη? Τουλάχιστον κάτι θετικό και όχι μόνο αυταπάτες? Τα τελευταία 2 χρόνια που νιώθω τη διαισθησή μου πολύ έντονη και την εμπιστεύομαι μου βγαίνει σε καλό (ο ποσειδώνας είναι στον υδροχόο στον 10ο οίκο μου)

Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του πλανήτη, και παίρνοντας σαν παράδειγμα τον εαυτό μου, το μόνο που νιώθω είναι ότι αντιλαμβάνομαι τελέιως διαφορετικά την πραγματικότητα (ίσως μη ρεαλιστικά) και ακούω συνέχεια από ανθρώπους που με γνωρίζουν ότι πετάω στα σύννεφα και είναι καιρός να προσγειωθώ.

Το γνωρίζω ότι έχουν δίκιο και απλά νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει συνεπώς δεν το απαιτώ.
Για πολύ καιρό ένιωθα το μαύρο πρόβατο που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα και με βασάνιζε αυτό το συναίσθημα και συνέχεια διαπιστώνω αυτή τη διαφορά στην αντίληψη οπότε απλά το βουλώνω.

Είναι δυνατόν μια τέτοια επιροή να εξηγεί ολόκληρη στάση και τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου?
Είναι κάτι που απλά πρέπει να απόδεχτώ?
Είναι καλό?
Είναι κακό?
Είναι δικό μου?

Ευχαριστώ και εκτιμώ την οποιαδήποτε απάντηση και άποψη προκαταβολικά.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...