παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κρόνε Κρόνε είσαι εδώ?

κ. Πανόπουλε,

θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που προσπαθώ να διευκρινήσω μελετόντας τον γενέθλιο χάρτη μου και την εποχή μας αλλά δεν τα καταφέρνω.
Καθώς γνωρίζω ο Κρόνος είναι αυτή την στιγμή στην Παρθένο και το φθινόπωρο θα περάσει στον Ζυγό. Στον γενέθλιο χάρτη μου ο Κρόνος είναι στην Παρθένο στον 5ο οίκο και όπως αντιλαμβάνεστε μου έχει κάνει λίγο την ζωή και τις αποφάσεις ποδήλατο αλλά πάλι καλά να λέμε γιατί μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους. Τι θα γίνει όμως με την μετάβασή στον Ζυγό? Υποτίθεται ότι αυτό θα είναι καλύτερο για εμένα μια που με τον Ζυγό έχουμε κοινό πλανήτη της Αφροδίτη (ως ταυράκι εγώ !) ή θα χτυπήσει εκεί που δεν πρέπει? Η τωρινή μου επαγγελματική θέση πρόκειται να κριθεί τον Δεκέμβριο για το αν συνεχίσει ή όχι και αγωνιώ πολύ από τώρα, και επιπλέον τα οικονομικά μου πιέζουν τόσο αφόρητα που αναρωτιέμαι αν θα πετύχει το σχέδιο εξυγίανσης μέχρι το τέλος της χρονιάς?

Σας ευχαριστώ ήδη για όλες τις πληροφορίες που μας δίνεται !
Εχετε κάνει σχολή νέων αστρολόγων πάντως.

Α! Και το τελευταίο Jupiter ειναι μακράν το καλύτερο τεύχος EVER! Εξαιρετική προσπάθεια! Και απίθανη η αισθητική και το στήσιμο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την πολυτέλεια να έχουμε δωρεάν μια τέτοια δουλειά!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...