παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Σχέση μου με ένα Δίδυμο, η καταστροφή μου!
Καλησπέρα σε όλα τα σκορπιουδάκια!
Ώς νέο μέλος σε αυτό εδώ το club είπα να δώσω και εγώ τα χαιρετίσματά μου. Κακώς με το καλημέρα σας θέτω τους παρακάτω προβληματισμούς αλλά το γοργόν και χάριν έχει. Είμαι 24άρων.  Και μιας και είμαι μια Σκορπιός (28/10/83 ώρα 00:10), γυναίκα και στην δεκαετία τον είκοσι αυτό που με απασχολεί δεν είναι άλλο από τα συναισθηματικοερωτικά μου.
Έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, άλλες μακροχρόνιες και άλλες..[(ναι σκέφτεστε είναι μικρή, άρχισα όμως από νωρίς). Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 15 (μεγάλος έρωτας, κράτησε 4 χρόνια και συγκατοικούσαμε 2 χρονια), Τοξότης ο κύριος]. Σε κάθε μου σχέση, το πρώτο διάστημα(που πρέπει να διαρκούσε περίπου 7 με 12 μήνες) εγώ ήμουνα τρελά ερωτευμένη, ούτε μία ατέλια δεν έβρισκα και μετά καθώς περνούσε ο καιρός από θεοί γίνονταν το χαλάκι της πόρτας μου. Βέβαια εγώ καθόμουνα με τον κάθε σύντροφο μέχρι το σημείο που να τους σιχαθώ, και έκανα και την ζωή μου στο μεσοδιάστημα. Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις κατά χρονολογική σειρά ήταν αυτός με τον Τοξότη (4 χρονια), με έναν Λεοντα (7 μήνες), με έναν Ζυγό (2,5 χρόνια και συγκατοικούσαμε 1 χρόνο) και τώρα είμαι σχεδόν ένα χρόνο και συγκατοικώ μαζί  με ένα Διδυμο (11/06/84 ώρα 10:11 το πρωί).
Με τον Δίδυμο στην αρχή πετούσα στα σύννεφα και εγώ και αυτός. Νοιώθαμε πως είμασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, το άλλο μου μισό, ο σύντροφός μου. Οι ερωτικές μας επαφές με απογείωναν στον 7ο ουράνο. Τώρα μάλλον η καθημερινότητα έχει μπει στη μέση. Εγώ ως άνθρωπος ήμουν πάντα ικανή να μην έρθω σε διαπλικτισμό με τον άλλο, πάντα έυρισκα την κατάληλλη στιγμή, την κατάληλλη έκφραση και τα ανάλογα λόγια για να συζητήσω. Ποτέ δεν άφηνα την ζήλια και την κτητικότητά μου να φανούν. Μαζί του όμως έχω έρθει αντιμέτωπη με τον εαυτό μου και με βρίσκω σε καταστάσεις κατινίστικες, και γυναικουλίστικες, αυτά που εγώ κορόιδευα και ένοιωθα πέρα για πέρα ανώτερη για να πέσω σε τέτοιες μεθόδους.
Βοηθήστε με λοιπόν και πείτε μου αν βλέπετε πως αυτή τελικά η σχέση είναι η καταστροφή μου.
Η πείτε μου τι μου συμβαίνει ξαφνικά και έχω εξαρτηθεί τόσο πολύ από αυτόν τον άνθρωπο?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...