παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
προσπαθώντας να καταλάβω ένα σκορπιό

Γειά σας γειά σας,

 

Πριν απο καιρό γνωρισα ένα σκορπιό με τον οποιό απλα  βγήκαμε για ένα ποτό και ο μαγνητισμός ήταν άμεσος.Αλλά ήταν τησ μιας βραδιάς εν τέλει. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Μιλάγαμε λίγο για ένα διάστημα. Μόνο ερωτικά μηνύματα  αλλά δεν ξαναβρεθήκαμε οπότε και σταμάτησε η επικοινωνία. 

 

Οχτώ μήνες αργότερα, ξανασυναντηθηκαν τυχαία οι δρόμοι μας και άρχισαν συζητήσεις άκρως ερωτικές μέχρι που βρεθήκαμε και απλά επιβεβαιώνω ότι ο συγκεκριμένος Σκορπιός έχει κάτι που μπορεί να εξιτάρει μια Λιονταρίνα σαν εμένα και να μην μπορεί να του αντισταθεί . Πολύ καλή ερωτική επικοινωνία. Γενικά μου αρέσει είναι ωραίος τύπος και κάπως ευθύς.

 

Μια και δεν έχω  όμως καμία εμπειρία με σκορπιούς θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.

Φοβάμαι να εμπλακώ παραπάνω μια και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι κατί απλά εφήμερο. Αλλά δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω και πολύ.

 

Κρατάμε μια  μικρή επικοινωνία η οποία ομώς δεν είναι τύπου ενδιαφέρομαι παραπάνω από αυτό που είναι. Κρατάει μια μυστηριώδη στάση και εμένα μου αρέσει να λύνω μυστήρια. 

Αυτο το σκ υπήρχε περιπτωση να ξαναβρεθούμε αλλά είχε ένα μικρό ατύχημα και για δύο εβδομάδες θα είναι off. 

Μιλήσαμε λίγο του είπα τα περαστικά μου και αν χρειαστεί κάτι μπορεί να μου πει. Αφησα μια ωραία πρόκληση να αιωρείται και αυτό.

Να του ξαναστείλω ή να τον αφήσω στην ησυχία του να αναρρώσει;;; Και να με αναζητήσει ο ίδιος. ;;

 

Στο παρελθόν είχα μια παρόμοια κατασταση με έναν Τοξότη που δεν κατέληξε καλά και όλοι η φίλοι μου μου λένε να μην στέλνω εγώ ξανά πρώτη και να τον αφήσω να ενδιαφερθεί εκείνος και τα σχετικά να μην κάνω τα ίδια λάθη και στο τέλος κολλήσω μαζί του και πληγωθώ και μπλα μπλα ... εκτός και αν συνεχίσω να κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά προς άλλες κατευθύνσεις και τηρήσω όρια χωρίς συναισθηματισμούς και τα σχετικά. 

Αλλά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δεν βρίσκω ιδιαιτερες ομοιότητες σε αυτον με τον πρώην Τοξότη. Οπότε δεν ξέρω, Από μεριας μου το βρίσκω ανθρώπινο μια και είναι στο κρεβάτι του πόνου να τον ρωτήσω τι κάνει και λοιπά και ας γυρίσει η συζητηση στο πονηρό άλλωστε είναι και αυτο που με τράβηξε σε εκείνον σαν μαγνήτης ... 

Το σίγουρο είναι ότι με ιντριγκάρει και θέλω να ξαναβρεθούμε και μετά βλεπουμε αν υπάρχει κάτι παραπάνω στην πορεία ή όχι.. :) Άλλωστε είμαι από τις περιπτώσεις που δεν ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά αλλά μπορώ να γίνω και πολύ επίμονη όταν θέλω κάτι :P

 

Εσεις Σκορπιουδάκια μου τι λέτε? Να ασχοληθώ? Υπάρχει περίπτωση να πέριμενει να δείξω κι άλλο ενδιαφέρον τώρα που είναι χτυπημένος ή να κάνω υπομονή και να το αφησω πάνω του να επικοινωνήσει?

 

Ευχαριστώ :)  

 

Υ.Γ.:

Είναι Σκορπιός με σελήνη στους Ιχθείς, Ερμή-Δία-Κρόνο στο Ζυγό, Άρη στην Παρθένο και αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τσέκαρα μήπως και αυτό σας βοηθάει. 

Εγώ Λέων με Σελήνη-Ερμή-Άρη στο Λέων, Δια στον Υδροχόο, Αφροδίτη στο Καρκίνο και Ωροσκόπο Παρθένο.  Και μόνο Κρόνο στο Σκορπιό.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...