παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σκορπιός - Ιχθύες

Γεια σας παιδιά... Θα ήθελα τη γνώμη σας για έναν σκορπιό. Θα κάνω πρώτα μια περίληψη για να καταλάβετε (όποιος το διαβάσει). Γνωριστήκαμε τον Ιούνιο σε κοινή παρέα. Χορέψαμε, μιλήσαμε, δεν κάναμε τίποτα άλλο και τελικά μου έκανε αίτημα στο facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε, φιλικά πάντα. Έμαθα ότι έχει κοπέλα. Όχι από εκείνον. Μια κοινή γνωστή μας μου το είπε και τώρα κλέινουν δύο χρόνια. 

Eκείνος μου έστελνε κανονικά μηνύματα (συνεχίζαμε ανα ημέρα τη συζήτηση της πρηγούμενης). Τον Ιούλιο, πήγε για διακοπές με την κοπέλα του στη Σίφνο και εκείνες τις ημέρες δεν μου μιλούσε. ;Oταν γύρισε στην Αθήνα, μου έστελνε κανονικά και μιλούσαμε. Tις μέρες που ήταν διακοπές με την κοπέλα του, ήταν ψυχρός μαζί μου. Ένα - δύο μηνύματα το πολύ όταν γυρνούσαν και όταν γύρισε σπίτι του, ήταν θερμότατος . Ή τουλάχιστον μου έδωσε αυτήν την εντύπωση. Από τον Αύγουστο και μετά, σταμάτησα να του μιλάω. Oλο αυτό, δεν έμοιαζε φιλικό. Εκτός και αν εγώ είμαι τόσο διεστραμμένη που βλέπω πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Δεν ξαναμιλήσαμε. Αλλά από προχθές άρχισε να μου κάνει like στο facebook, και μιλήσαμε. Μέχρι στιγμής ένα γεια έχουμε πει και τι κάνεις γιατί έχουμε διαφορετικές ώρες που μπαίνουμε. Και τώρα η κύρια ερώτηση μου. Τι τον έπιασε; Έχουμε να μιλήσουμε ένα μήνα και κάτι ημέρες. Και δεν ξέρω αν χώρισε, που πιθανότατα αποκλείεται.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...