παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια κι αυθυποβολή

 Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι κι απο'μένα !!!!

 

Έχοντας ήδη κάποιο διάστημα εδώ μέσα σαν μέλος, χθες και με αφορμή μιας καθημερινής πρόβλεψης, που τουλάχιστον εγώ (εώς και τώρα..) όμοιο τρόπο γραφής δεν έχω ξανασυναντήσει, την οποία και θα σας την παραθέσω, μου γεννήθηκαν κάποιες γενικότερες απορίες που θα ήθελα πολύ να τις μοιραστώ μαζί σας και φυσικά να ακούσω και τις δικές σας απόψεις πάνω στο θέμα αυτό.. 

Λοιπόν η προσωπική μου πρόβλεψη είναι η εξής: (αντιγραμμένη κατά λέξη από το My astro και σύμφωνα με τα στοιχεία του προσωπικού μου γενέθλιου χάρτη) 

 

 

 Ο Ερμής σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα (Η όψη θα διαρκέσει 1 ημέρα)

 Προσοχή!!!! Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιεί ότι σήμερα κάποιο άτομο θα θελήσει να σε εξαπατήσει. Θα έχεις μία συνάντηση με ένα άτομο που θα σου τάξει πολλά και όλα τα λόγια που θα σου πει θα έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Εσύ από την πλευρά σου μπορεί να μην καταφέρεις να διακρίνεις το δόλο που θα κρύβεται πίσω από αυτή την δήθεν καλοπροαίρετη παρουσία. Είναι καλύτερα σήμερα να βρεις ένα πρόσχημα και να αποφύγεις τη συνάντηση με κάποιο άτομο που μπορεί τώρα να υποψιάζεσαι ότι δεν είναι και τόσο τίμιο.

 

 

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω πρώτα είναι το κατά πόσο ο καθένας από εσάς ξεχωριστά με βάση βεβαίως τον γενέθλιο του χάρτη, έχει δει να ισχύουν στοιχεία του χαρακτήρα του από αυτά που αποδίδονται μέσα από αυτόν κι αν τελικά ισχύουν, το κατά πόσο τον έχουν βοηθήσει κι έχει προσπαθήσει (μιλώντας πάντα για τα αρνητικά..) να τα αλλάξει στον χαρακτήρα του, με λίγα λόγια να βελτιωθεί, ή απλά έχει στην ουσία αποδεχτεί τον εαυτό του ως έχει, δηλ. όπως τουλάχιστον αυτός παρουσιάζεται σαν χαρακτήρας μέσα από έναν γενέθλιο.

Στη συνέχεια ένα εξίσου σημαντικό θέμα για'μένα και βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι το πως ο καθένας σας διαχειρίζεται μια απλή καθημερινή πρόβλεψη σαν μια απλή καθημερινή πρόβλεψη ή σαν κάτι παραπάνω, που αφήνει να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την μέρα του (είτε αρνητικά, είτε θετικά) και κατ'επέκταση κι ολόκληρη την ζωή του ίσως, στην ουσία αυτό που ζητάω να μάθω είναι το πως εσείς διαχειρίζεστε την κάθε πρόβλεψη κι εάν (και μέχρι ποιον βαθμό ο καθένας σας..) αυθυποβάλλεται από αυτήν.

Το μόνο που θα ήθελα θα σας ζητήσω είναι όσοι μου απαντήσετε να είστε πιο ειλικρινείς γίνεται κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν σωστές απαντήσεις του τύπου: ''Ναι μεν επηρεάζομαι σε κάποιον βαθμό αλλά δεν αφήνω και να με αυθυποβάλλει'' έτσι κι αλλιώς εκτός του ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, δεν είμαστε όλοι το ίδιο σαν χαρακτήρες κι επίσης το θέμα είναι όντως να δούμε το πως αντιδράει ο καθένας στην καθημερινότητα του, κατά πόσο ''βάση'' μπορούν να έχουν όλες αυτές οι προβλέψεις και φυσικά πως τελικά αυτές εφαρμόζονται..

Εννοείται πως αν αυτό σας βοηθάει, ή θεωρείτε πως έτσι θα το κατανοήσουμε καλύτερα μπορείτε κάλλιστα να μας μεταφέρετε και συγκεριμένα παραδείγματα..

 

 

Ευχαριστώ! 

 

 

 Galaxy Touch

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...